Onsdag på Gillinge

Idag har jag kört halkbana. Det var askul att halka omkring på banorna.
Började med att jag kom dit 40 min innan eftersom mamma hade envisats om att åka i såååå god tid. Hon tog tom ledigt från jobbet för att hon skulle köra mig dit idag. Jag skulle ju inte klara mig själv annars i hennes ögon.
Fick iaf göra massa spännande och intressanta saker.
Sitta i en bil som "voltade". Bilen satt på en ställning och snurrade runt. Det känndes nästan som att åka karusell när man hängde upp och ner.
Sen fick vi krocka, 7 km/h. Alla fick ha bälte på sig utom jag som skulle prova att åka utan, typiskt att välja ut just mig. Men det gick bra, följ inte ur bilstolen iaf.
Sen fick vi väga oss och se hur mkt vi skulle väga om vi krockade då i olika hastigheter. Min vikt i 50 km/h var 1950 kg.
Sen fick vi sätta oss i bilar, två och två. Jag var med en tjej från Södertälje som heter Terese. Vi satt och skrattade åt våran "instruktör" (eller vad man nu ska kalla det", och alla hans komentarer när folk misslyckades och lyckades oxå för den delen. Fast han trodde att vi skrattade åt varandra.
Vi fick tvärbromsa i olika hastigheter på sommarväglag och halt väglag. Har aldrig bromsat så hårt som jag gjorde idag, jag stod på bromsen. Våran instruktör sa att om man bromsade sönder bromsen så fick man en medalj. Jag försökte... Sen skulle vi på haltväglag väja för en "lastbil"(pinnar) i olika lastbilar. I 70 km/h körde jag rakt in i lastbilen men i 60 km/h klarade jag det.
Men det roligaste var nog när vi fick köra på haltväglag och den som satt brevid oss i bilen skulle lägga i handbromsen. Bilen sladdade och snurrade runt 1 ½ varv.

Allt detta skulle självklart inte vara kul om det hände i verkligheten. Men att leka och halka omkring där på banorna var jättekul:)

Halkbana

Nu ska jag strax åka iväg till Gillinge och köra halkbanan. Det är lite pirrigt, men det ska bli kul! :)

image264

Vi hörs sen!

Min shopping :P

Kom dessvärre hem några hundralappar fattigare..men men jag är glad ändå, fick ju med mig detta hem:

 o

Bara massa svarta saker. Hitta mer svarta saker men då höll jag mig. Jag gillar svart, man ser både smalare ut och mitt hår gör sig bra med svart! I love it!
Iaf tee med text från Cubus 129,- Lik min andra tee
Overkneestrumpor från Ginatricot 59,-
Örhängen från Glitter 59,-


Äckligaste mineralvattnet med smak jag har druckit..


Namnsdag

Idag är det förresten min namnsdag, Isabella. Det hade jag totalt glömt bort. Men mormor min håller jämt koll på sånt. Får 100 kr av henne varje namnsdag. Jag har tre namnsdagar per år medans mina två syskon har två, hahahaha ;D.

Nu ska jag se på en ny Beckfilm - Det tysta skriket
image260 ♥

Sthlm en tisdag

Kom just hem från Sthlm nu. Nackspärren är ganska så mycket bättre idag, men jag har den fortfarande. Ska gå med halsduk och värmekudde hela kvällen nu för att nacken ska bli bra tills imorn, halkbanan!
Iaf mötte pappa utanför centralen i förmiddags. Vi gick till vägvärket där jag tog kort till mitt körkort. Fick ta om flera gånger, för först så satt jag inte rätt och sen strulade fotoautomaten. Men det vart bra till slutet, foto vart okej men bara okej.
Sen gick vi till Sandys och lunchade. Åt en kycklingsallad. Tog sedan en tripp till banken för att fixa så att mitt studiebidrag kommer direkt in på mitt konto nästa månad. :)
Sen skulle pappa tillbaka till jobbet och jag gick och titta lite i centrum. Hittade några fynd, kan visa dem senare.image259

På tåget hem satt jag och lyssnade på denna låt på mobilen
Den e mysig

Monday evening

Alltså det är hemskt att ha nackspärr. Man känner sig jättehandikappad och stel och smärta och ajjjj. Ska sova med polokrage inatt så det blir lite varmare. Hoppas för all del att det är borta tills på onsdag så jag ska köra halkbanan. Annars kanske det blir svårt?!

Imorn ska jag till Sthlm och till vägvärket för att fotografera mig till körkortet. Fick aldrig göra det när jag gjorde teoriprovet. Sen ska jag och pappa luncha, antingen på hans jobb eller ute någonstans. Sen ska jag nog kika lite i affärer oxå, när man ändå är där.




Godnatt♥

Okej

Kan någon förklara för mig varför jag en dag endast har 5 unika besökare på min blogg tills att idag ha 49 STYCKEN unika besökare??!!!! Kul, men mysko

Facebook

OKEJ, jag har hittar Anders Johansson och Johan Röhr på facebook. Tänker inte adda dem för vill gärna respektera deras privatliv, men ändåååå. Och sen har jag hittat massa andra Fame Factory artister oxå. Haha det är kul att snoka runt.

Nackspärr och skor

Nu sitter jag med en iskall handduk runt nacken. Jag har hört att det ska ge mkt bättre effekt än en varm.

I stallet kan jag ju säga att det gick sådär. Det var inte så skönt att rida med nackspärr. Mocka kunde jag inte heller göra så det fick Carro hjälpa mig med, tackar. Vad skulle jag gjort annars?! :)

Orkar inte ta bilder på mina skor så jag tog från hemsidan.

 fast ett annat mönster 149,-
Sen köpte jag två andra skor för 99,- st, men en fick jag då gratis. Totalt ca 250,-.

AJJJJEEE

Vaknade upp med nackspärr idag. Och det blir bara värre och värre. Just nu kan jag snappt titta åt vänster och att böja huvudet kan jag inte ens drömma om. Aj det gör ont. Går med huvudet åt höger för det gör ont när jag har det upprätt. Och så strålar det upp i huvudet så jag får huvudvärk. USCH!

Har köpt tre par skor idag, för sammanlagt 250 kr. NICE! Men orkar inte visa dem nu gör det sen. Måste åka till stallet nu om ett tag för jag ska till Sussie i Järna ikväll på hemgrupp.

image249
Ranking the stars. Så jobbigt program med 10 st kacklande tjejer. Men ack så roligt.

Ha en bra dag

Stall och TV

Är precis hemkommen från stallet. M var skitfin idag :) det är såna dagar som man bara älskar att ha en egen häst <3 Men det är nå mysko, för jämt när jag rider i paddocken och det är mörkt + att det är någon där samtidigt så går det bra. Men när det är ljust och jag är själv så går det oftast dåligt...hmm mysko det där.

Idag är det tv-kväll som gäller. Kl 19 Ranking the stars. Hahahah det var så grymt bra när fredag hela veckan gjorde parodi(?) på det.
Sen Ensam mamma söker och sen Van Veeteren - Borkmanns punkt.

image248


Söndag

Idag när jag vaknade så mådde jag mkt bättre än i gårkväll. Det är konstigt för när jag är sjuk, då är jag sjuk en dag och sen nästa dag så känner jag mig frisk igen. Det är ju iför sig bra det att jag inte är sjuk så länge.

Vaknade inatt utav att min mobil ringde (Hallo moto). Jag brukar alltid stänga av den på natten men jag hade bara gått och lagt mig med kläderna på och allt igårkväll. Så min mobil låg kvar på soffbordet utanför mitt rum. Sen låg den och pep typ var 10:e minut för att uppmärksamma att jag har fått ett meddelande. Det var lite småjobbigt, men jag orkade ju inte gå upp och stänga av den.

Idag ska jag och mamma till IKEA!

Lördag

Är sjuk men ska ut och äta med mina päron snart.

image247

Party

Låt number one

Ändrade planer

Det vart ändrade planer för dagen. Jag och mamma (kanske pappa) ska åka till Älvsjömässan nu. Det är en hälsomässa, kan passa bra. Hoppas man får gratis halstabletter där.

Nu ska jag gå och klä på mig
Over and out

Sjuk

Jag har blivit a little bit sjuk. Jag har ont i halsen som en gris och det har varit jobbigt att sova. Redan i går morse så vaknade jag med början på halsont, som inte allas är skönt, spec inte tillsammmans med sura uppstötningar. Jaja kanske för mycket att veta. Men förutom halsen så är det ganska bra, var lite trött och seg i går bara.

Fick höra ett bra "citat" igår. Tjejer vill att killar ska ligga hemma och gråta över oss.
Appropå ingenting, jag och Johanna hade en liten diskution om killar igår.
Men det är nog sant att vi vill. Men jag tror ej det är sant att killar gör det enligt meningen.


Om en stund eller några timmar, beror på när jag orkar, ska jag till stallet. M var varmt i vänster knä igår så jag red inte, ska se hur det är med honom idag. Om det är bra ger vi oss iväg på en härlig skogstur. Pojken och jag!
Föresten the guy ringde mig mitt under mattelektionen i torsdags och jag rusande ut för att svara ihåg om att få ett positivt besked. Men dock säger han som alla andra säger. FUCK. Nu är jag tillbaks till ruta noll igen. Jag suger.

Ikväll ska vi (jag, mamma och pappa) på resturang. Vi ska fira att Chris och Fisen ej kommer att vara hemma i helgen. Det ska bli skönt! Haha skämt och sida. Jag firar det iaf, mam och pap vet jag inte vad de firar. Det vill kanske bara ha god mat. Men det vill jag oxå!

Nu snackar jag bara massa blajaBTW HEJ DÅ


Snyggaste systrarna i världen?

image245

I think so

Here I´m..

..this is me!
Tjaallooo dear!
Torsdagskväll är här och det är bara en skoldag kvar innan höstlovet! :)
Eller bara och bara en dag kvar, rätt mkt saker i skolan imorn. Deadline på skoltidnigen och svenskadebatten. Jag och Linnéa ska debattera om otrohet. Jag ska vara moraliskt för otroher och Linnéa mot. Haha det ska bli kul, har lyckats fiska fram några smaskiga argument för att vara otrogen. Fast det är inga argument som jag skulle stödja mig av i verkliga livet om man säger så.

Idag på skoltidningen var Linnéa trött och stressad inför deadline imorn.


Corinne har hjälpt mig jättemkt med min layout för det är ingenting jag är så speciellt duktig på. Men Corre e;) Tacktack utan dig hade nog min artikel inte gått ihop.

Denna löpsdel hänger uppe i våran redaktionssal :PMin rumpa är nog minst lika snygg som hennes


Yaooo vilket flamsinlägg. Haha jag måste nog be Sören om ursäkt för att jag är så jobbig på mattelektionerna, förlåt. Jag måste nog skärpa mig.


Bonde söker fru

Mitt favoritprogram är Bonde söker fru. Ärligt, jag följde hela förra säsongen och denna säsong blir nog inte sämre den. Tycker det är roligare bönder med iår.

image239Karl-Petter skulle jag faktiskt kunna tänka mig att själv dejta. Det enda som förstör är hans fula dialekt. Vad han nu har för dialekt så tycker jag inte den är vacker.












image240
Fredrik. Ja vad ska man säga, gör programmet mkt roligare att titta på helt enkelt.













Utdrag från chatten med Fredrik:
Kim: Vilken är din favoritfilm? och varför?
Fredrik: Titanic, Rose är snygg

Marcus: Vilken är din favoritbok?
Fredrik: Ja du, jag har läser sunes jul.

Isac: Vad skulle du ta med till en öde ö?
Fredrik: mat, en go tjej, en motorbåt med bensin och kondomer.!!



Mia favoritbönder♥

Torsdag

Sitter i redaktionssalen nu. Vi har precis slutat skoltidningen. Har suttit och layoutat min artikel om csn-kortet. Det är deadline imorn och jag har bara min enkät kvar så jag ska väl hinna det.
Nu har vi i expogruppen håltimme tills 12, då har vi svenska då några i klassen ska hålla sina tal. Tur att man har det gjort.
Hm uuundra vad man ska göra nu frams till kl 12?! I have no idea..

Nu har jag fixat en stor visningsbild hit. Coooooolt va?! njamja

Bjuder på en bild som jag har på mitt dokument på skolansdator:

image238
Min gamla ponny Bellami

Idolerna utbuade

Typiskt att är just Södertälje då

Stackars idolerna

Sarah + mat = urk

Haha jag satt och bläddrade igenom boken om "vårt barn" som mamma har skrivit om mig och mitt första år.

Då står det såhär:
Dina favoriter
Mat - Sarah tycker inte om mat när hon är 8 3/4 månad.
Sarah hatar mat när hon är 10 ½ månad. Äter bara välling.

Ne jag har tydligen aldrig haft något intresse för mat.

Nu när jag ändå är inne på FF

Smakprov och minnen



Anders Johansson

FF

Fy vad jag saknar Fame Factory. Varför har de lagt ner det programmet. Idol suger ju lofas jämnför mot vad FF var.

image217
Har tittat lite på FF examenshow. Jag och mamma var och tittade på den när den gick på intiman teatern och den var så grymt bra. Alla är så duktiga, hög klass.





Tack Bert Karlsson för Fame Factory

Tisdag

Jag mår inte bra. Jag kunde inte äta någon lunch för bara jag tänkte på det så mådde jag illa. Imorse när jag vaknade mådde jag illa.
Det är mycket just nu som hänger över mig. Kan inte slappna av. Är det inte det ena så är det de andra.
Praktikplats, jag vill inte vara i skolan i två veckor istället för att vara ute på praktik, jag vill ut på praktik.
Måste ringa till en kille som jag fick tips om. Men det är bara det att jag får hjärtklappning och klimakteriesvettningar när jag väl ska ringa, så jag skjuter gärna upp det.
Det är väl det största som oroar mig. Sen finns det andra småsaker som man går och tänker på. Bajskärlek.

Kl 17 ska jag och mamma gå på ett step up basic pass på gröndal. Det ska bli sååååå skönt. Jag ska allt och mycket mycket mer. Bara sluta tänka på allt och bara köra.

Nej nu ska jag gå och peppa mig själv till att ringa the guy.


Lunch

image216
Den är ljuvlig

Praktikplatsletande

Så här har det gått idag:

Tidningen Må Bra - tyvärr tar de bara in praktikanter från journalisthögskolan och har inte plats för några andra

Tidningen Pause - Svarar ej
Andra försöket - Det finns ingen som kan ta emot ditt samtal just nu

Svd nöjesredaktion - Svarar inte

HALLÅ VARFÖR ÄR DET INGA SOM SVARAR????????

Ohlsson & Co reklambyrå (Calles pappa tydligen) - De hade redan fullt men han bad min maila så han skulle kunna komma med tips på vad jag skulle kunna söka. Jättetrevlig!

I natt jag drömde något sånt jag aldrig drömt förut jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut

God morgon!

Härlig sovmorgon jag fick idag! :) Studiedag, yes!
Drömde en rolig dröm i natt. Jag drömde att jag skulle på date, en sån där blinddate. Jag hade mailat ett tag med killen som tydligen var mellan 30-35 år. Han skrev så konstigt i sitt mail så jag fick be mamma hjälpa mig och läsa, och då stod det att han såg fram emot att gå på date med en 18-åring. Drömmen fortsatte med att jag skulle välja kläder, det var svårt. Vad skulle man lixom ha på sig om man ska på en date med en 30-åring? Jag kom aldirg fram till något för jag vaknade någonstans där. Det var synd för jag hade gärnat velat veta hur min date blev. En dröm är som en bok, har man läst så pass mycket att man bara har slutet kvar så vill man ju läsa det oxå. HAha

Nu ska jag käka frukost, sen ska jag bröja ringa praktikplatser igen. Hitta några till i fredags så jag HOPPAS att det ska gå bra någon gång iaf. Vad ska jag annars ta mig till lixom?

Vi hörs senare Kyssar


Nytt utseende

Se jag har pillat lite med ett nytt tjusigt utseende till min blogg. Nja lite snyggt vart det, men jag är nybörjare så detta får duga såläng. Ville bara få bort det tråkiga!

SPME3a

Vi ska vara ett glattpack dåra. Lyckas vi?
image213

Haha här är vårat klassfoto iaf. Alla ser jätteroliga ut och jag ser jätteliten ut.

Månadens låt

Don´t go - Yazzo



Kom precis hem från stallet. Nu ska jag äta nyponsoppa (haha jag höll på att skriva nyponsallad) och sen ska jag börja plugga.

Lördag, fast nu är det söndag

Kom nästan precis hem från Jonna. Har varit där och firat hennes födelsedag som i försig var för några veckor sedan, innan mig tom. Men det var trevlans, lite folk o så. Sa att jag var trött vid 12 och ville hem och sova, fast jag var inte trött. Ville bara komma hem. Sitter och kollar runt lite. Läste precis det här, fy vad hemskt. Att det finns så sjuka människor som kan göra något sådant. Vart är denna värld påväg?

image209
Haha jag har Tobbes skor på mig. Antingen är det han som har stora skor, eller så är det jag som har små fötter.

Imorn ska jag plugga. På måndag ska jag plugga. På tisdag ska jag plugga. Till geografiprovet på onsdag. Tur att jag är ledig på måndag och tänker vara ledig på tisdag oxå dessutom, då kan jag plugga i lugn och rooo. Tråkigt ska det bli men det är något som måste göras. Får tacka Maria som hjälpte mig lite idag och berättade för mig hur plattrörelserna fungerar mm, förstod lite bättre då.

Maria och jag var ute och gick.Jag hitta en cykel.

Egentligen ville jag åka till SRK någonting under helgen oxå. Det är hopptävlingar där och det är alltid kul att ta en titt. Men tror det ej det blir av.

Jag har faktiskt ingen lust att gå och lägga mig även fast jag är trött.

Slut med skitsnack
Hej

Listor är roliga att göra, fast inte att läsa

50 frågor!
1. Vad är klockan: 21.21
2. Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Anna Sarah Isabella Sederström
3. Smeknamn: Barry, Sahara hotpants
4. Antal ljus på din senaste tårta: 18 små ljus
6. Husdjur: Katt Casper
7. Hårfärg: Blond
8. Favoritfärg: Hm svårt. Rosa, vinröd, limegrön
9. Piercing: Öronen
10. Tatuering(ar): Nopee fast skulle vilja ha
11. Födelseort: Södertälje  
12. Har du varit kär: Jadå
13. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej
14. Har du varit med om en bilkrasch: Nej tack och lov
15. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Vi har 4
16. Kaffe eller glass: Svår fråga? Nej glass
17. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttefilt för då kan man ha den som extratäcke så man slipper frysa
18. Lyckotal: Det har alltid varit 8   
19. Favoritmat: Friterad kykling m ris

20. Bästa veckodagen: Fredag och lördag
21. Senaste låt du har lyssnat på: Timberland med The way I are
22. Favorit TV-program: Bonde söker fru

23. Favoritrestaurang: Crazy Town

24. Tycker inte om: Stress och press
25. Sport att titta på: Hästhoppning
26. Snabbmatrestaurang: McD
27. Senaste sjukhusvistelse: I början av tvåan förra året tror jag
28. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Tre röda och en grå
29. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Jag har inte kört upp än men man vet ju aldrig
30. Var är du om 10 år: 28 år, oj vad gammal jag börjar bli
31. Vem fick du senast e-mail från: Johan Emanuelsson som är i USA nu
32. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Någon dyr en, Åhléns city
33. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn och loggar in på facebook för hundrade gången
34. Läggdags: Försöker komma i säng vid 22.30
35. Skostorlek: 36

36. Syskon: Chris och Denise
37. Bästa bok du läst: Räcker det om jag älskar dig?
38. Favoritdjur: Häst, har någon kunnat undgå?
39. Gillar du snö: Ja mysss
40. Favoritglaglass: Icas gräddglass med jordubssylt
41. När köpte du något åt dig själv sist: Igår köpte jag en macka i skolcafeterian
42. Vad gör du: Har precis tittat på fredag hela veckan
43. Mest intressanta stad du varit i: Göteborg
44. Senaste pojkvännen/flickvännen: Johan för 5 månader sen
45. Favoritgodis: Choklad
46. Spelar du nåt instrument: Lite gitarr  
47: Roligaste konserten: Uggla Lena och Darin sommaren 2005 med kusinen Malin
48. Samlar du på något: Prisrosetter

49. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att mitt öga kliar

50. Vad är klockan nu när du är klar: 22.06 hahah det tog en timme


För hon har blommor i sitt hår

image206

Månspåns fethet

Okej, jag kanske överdrev en aning i förgående inlägg. Men just då kändes det så. Men ju närmare praktiken närmar sig destå mer press får man ju. Usch vad jobbigt.
Tur att jag har lång helg nu. Är ledig på måndag och har temadag på colin laclair men jag tror nog jag skippar den. Faktiskt, kan plugga till geografiprovet dagen efter istället.

Tror det inte blir någon utgång ikväll. Det kommer saker emellan hela tiden. Sandra skulle tydligen vara barnvakt tidigt imorn och hon sa att hon skulle ringa om det blir nått men jag tror int det. Får nog ta och kolla idol istället och fredag hela veckan. Fast det hade varit roligare att gå ut men det kommer flera tillfällen.

Oh måste bara säga att Måns nya låt är het. Brother oh brother heter den, ladda ner.

Belive me brother oh brother she´ll breake your heart, leave her tonight

MMmmmMMmmm

#&¤()%

ÅH JAG HATAR VAD ALLT MED PRAKTIKPLATS HAR ATT GÖRA MED. JAG ORKAR INTE SÖKA NÅGRA MER PLATSER. DET ENDA JAG VILL GÖRA ÄR BARA ATT STRUNTA I DET. JAG VILL INTE MÅ DÅLIGT ÖVER DET OCH LIGGA OCH TÄNKA PÅ DET PÅ NÄTTERNA.

ALLA SOM HAR BESTÄMT ATT VI SKA HA PRAKTIK OCH SEDAN INTE HJÄLPER OSS ETT SKIT KAN BARA GÅ OCH DÖÖÖÖ DÖ.

Mattelektionerna på torsdageftermiddagarna

Som sista lektion på torsdagarna har vi matte, från 14.30-15.45. Eftersom vi har en lång dag på torsdan med många lektioner så brukar man vara ganska trött o seg på matten. Och när jag är trött så blir jag ofta flamsig och smått rastlös och idag var det inget undantag hahha. Tror att Sören (matteläraren) blir lite irriterad på mig, Jossan och Linnéa som flamsar, dock mig mest.
En sak som var lite rolig var detta:
Sören: Så kan ni komma till mig på onsdag efter 4 så kan jag hjälpa er om ni vill fråga något och svara på allt ni undrar över om framtiden.
Jag: Jaha du, med vad blir det för väder imorgon då?

Som man brukar säga, det är aldrig kul andra gången men första.

image205Flamsmajjorna


I´m a strike

Kom just ut duschen, det var skönt efter de långa bowlingronderna. Det var superkul o bowla btw även fast jag kanske inte är den bästa bowlerskan. Men mot slutet gick det bättre, passade på att sluta på topp när jag precis hade fått en strike :)

image203Bild från bowlingen i våras!


Nu har jag ställt mig i bostadskö, faktiskt. För att samla lite köpoäng tills det är dags att hitta en egen lya. Just nu har jag 0 poäng, men imorn har jag förmodligen 1. Chris har några tusen poäng :P. Men när jag är 20 har jag lika många som han har nu. Och då har jag mycket större chans att få en bostad.

Imorn hoppas jag på utgång på kvällen. Jag och Sandra har planerat att gå ut varje helg hittils, men det har alltid varigt någonting som kommit ivägen. Men jag hoppas det blir nått imorn. Det skulle vara fun. Vi hade ju kul sist. :)

image204På min 18-årsdag!


Torsdag

Det vart inte så många inlägg igår. Det var min tv-kväll och när jag inte tittade på tv så var jag tvungen att plugga.

Just nu har vi skoltidning. Ska börja layouta min artikel om csn-kortet. Problemet är bara att jag kan ingenting om indesign längre (layoutprogrammet). Hur skall detta sluta?

Idag är det mkt som händer i skolan:

Sam B: Redovisa min artikelanalys
Sv C: Hålla mitt tal
Sen ska vi på en politiskdebatt i aulan. Södertäljes politiker kommer och alla elever som läser samhälle b ska vara där och ställe frågor mm. Det blir ganska intresant.
Sen är det jobbmatte och sen är skoldagen over...

Ikväll ska jag på KU så kanske några mer inlägg senare ikväll.

Nu ska Sophie i min klass klä ut sig till en harajukas(?), det ska bli kul å se.

Ha en bra dag, det ska jag!

Modefrågor

Sitter i skolan och ska jobba med projektarbetet. Det går rätt bra, har skrivit några frågor till en intervju vi ska ha. Börjar geografin om ca 30 min och ska snart ta en tripp till matsalen och eeeeta.

Hittade en rolig lista :PP

Hur många jeans/skor/toppar har du?
Jeans - 5 stycken som jag använder. Skor - Tre skor för säsongen. Antalet tröjor jag har orkar jag inte ens räkna.
Hur många väskor har du?
Ett 10-tal
...och hur många av dem är märkesväskor?
Ingen, orka lägga så mycket pengar på en väska. Mna kan hitta många fina billiga väskor.
Hur mycket pengar lägger du på modefronten i månaden?
Inte så mkt eftersom jag är en fattig student. Ca 500 maybe, ibland mer och ibland mindre
Vilken är din favorit accesoar?
Örhängen, rätt stora det ser snyggt och kvinnligt ut. 
Beskriv din stil med tre ord?
Trendig, mixer och bekvämt
Hur många solglasögon äger du?
Två
Vilken stilikon klär du dig efter om du har någon?
Ingen sån där känd. Följer Kenzas blogg och inspireras mycket av henne.
Vilken är din favoritdesigner/märke?
Miss Sixty i like
Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Min nya tee från H&M, All that glitters is not gold.
Vad är nästa köp?
Lång kofta kanske.
Shoppar du second hand ibland?
Nej jag brukar aldrig hitta någonting.
Vilken är din favoritaffär?
H&M hittar man allt annars hittar jag på olika ställen
Är din garderob fullsmockad?
Ja, jag får jämt gå och sno glagar i mina föräldrars garderob. Och enså så köpte jag en till garderob i somras, men den är full den med nu.
Vad för accessoarer köper du helst?
Väskor framför allt
Vilket är det bästa plagg du köpt?Fördelar/nackdelar?
Jag har många plagg som jag är nöjd med.
Vilket är det sämsta plagg du köpt? Fördelar/nackdelar?
En kofta från H&M i något konstigt material. Den sticks, luddar och har krymt massor i tvätten.
Vilket är det dyraste plagg du köpt? Är du nöjd med det?
Min vinterjacka kanske, men det är den värd.
Hur ser du ut en vanlig dag?
Jeans + linne och kofta och stövlar. Alternativ leggins/strumpbyxor och en tunika, pumps
Hur skulle du max betala för ett plagg?
Det beror på vad det är för plagg. Självklart betalar jag mer för ett par jeans eller en jacka än någon tröja
Har du någon/några speciella personer som modeinfluenser?
Kenza då.
Din stora last?
Shoppar för tok för mycket än vad som behövs.

All that glitters is not gold

Nu har äntligen min tee kommit från H&M! :D

image199

Mitt nya favoritplagg och den kommer att användas flitigt ;)


Haha hela kvällen har vi skojat om att mamma är gravid. Det började med att hon sa att hon kände något som sparkade i magen, och jag ba "är du graviiiiiiiiiid, JA vi ska få ett syskon". Sprang runt och sjöng det i hela huset. Och så började jag och Chris att skämta med Denise, "Det är bäst att du skriver klart ditt arbete på datorn fort för snart har vi inte råd att ha datorn kvar för bebisen måste ju få blöjor". Haha ja det var kul. Men min mamma är inte gravid btw.

Appropå bebisar, jag tänker mkt på lilla Amelinda och ber för dig! Hoppas det inte är försent.

Tisdag

Tjooooo
Dagen bestod av endast en lektion, men inte vilken lektion som helst utan Expo i ca fyra timmar. Lotti fortsätter att pressa och stressa en inför praktikveckorna vilket man inte mår bättre av. JAG FÖRSÖKR SKAFFA PRAKTIKPLATS MEN DET ÄR FAKTISKT INTE SÅ LÄTT!!!!!!!! Jag blir irriterad..... Hon vill att vi ska vara jätte framåt och det är ju ine fel med det egentligen. Men alla har kanske inte så lättt för att vara det. Det tog tex en kvart för mig att ens lyfta luren när jag skulle ringa den första praktikplatsen.
Handledartiden skippade jag iaf, orka + onödigt. Så jag Linnéa och Sofia gick ner till stan och jag hämtade ut mina nyklackad stövlar hos skomakaren. Kom iaf hem tidigt, ringde fotograferna på scaniatidningen men fick ej tag på dem som vanligt, har ringt tre gånger nu.

Vi fick skolfotona idag oxå. HAHHHAAH alla ser jätteroliga ut, vi är ett glatt pack. Vissa syns knappt ens vilket är lite tråkigt. Men men ensamkortet vart faktiskt helt ok. Jag brukar aldrig bli nöjd men detta var ok men inte mer pga att mitt hår krullar sig.

Neeej nu hinner jag inte skriva mer, ska med mamma och handla. Följer endast med för att få köra bil. Måste hålla mig i trim tills uppkörningen juu.

Tjamors


Redo för party!

image198
Vi ses till helgen!

H&M, topshop, dinsko

Efter middagen en måndag (måndags eftermiddag)


image195

Middag nuuuuu. Makaroner och köttttbulllllar, våran måndagsmat
Sen hemgrupp hos Cilla!! :)))))
Nice.

Måndag

Ja här sitter jag ocj käkar nudlar, typ min favorit mat. Ne men det är lätt att göra, går snabbt och är gott så.
Kom nästan precis hem från skolan, slutar 11 på måndagar. Efter en en alldeles okej mattelektion för en gångskull, jag förstod och klarade av A uppgifterna, och en onödig filisofilektion. ALltså Anna-Lena (vår filosofilärare) jag bli tokig på henne ibland. Så förvirrad, hon vet inte vad hon själv gör.
Btw kom iväg lite tidigare från den lektionen iaf. Gick med Linnéa och Hampus ner på stan. Jag lämnade tillbaka en film som hyrdes i lördags. Gick sen till körskolan för att kolla när jag ska ha min uppkörning. Ganska snart faktiskt, fast jag tänker inte berätta när. Men jag kan säga att det är innan jul iaf, ganska långt innan...ajja...Bokade även en körlektion en vecka innan det, men kom på att jag inte kan den dagen när jag precis hade gått utanför dörren, hahah :P

Nej nu ska jag börja ringa praktikplatser......snart får jag PANIK!!!!!!!!!!!!!

The best of Gunvald Larsson


Jag slänger in en...

dagens outfit när jag ändå är igång.

image194

Hahha min tävlingsutstyrsel

Alltså denna söndag

Asså jag är sjukt rastlös just nu. Det är sjukt tråkigt att bara gå hemma en hel dag, typ, kom hem vid halv 1 och sen dess gått här hemma. Det regnar ute så jag har ingen lust att gå ut och gå som annars skulle vara skönt. Jag kan plugga iofs men.... har snart skrivit klart mitt brev till George Samsa (han som förvandlas till en insekt i Franz Kafkas berättelse förvandlingen). Men faktume att jag blir rastlös av att plugga oxå..jag klarar inte av att göra saker som är tråkigta.

Aja om det slutar regna senare så går jag ut och går med mamma och Chris. Sen ska jag och mamma ut och köra lite, åka till affären bla o köpa nått roligt. Sen klockan 20.00 är det mitt favvoprogram, Ensam mamma söker :P hahha tycker alla såna program är roliga. Bonde söker fru är oxå en favvo.



image191image192
Jag vill gå ut och myyyyysa i söndagshöstkvällen i halsduk, vantar och mössa!!!!

H&M fynd!

I den här veckan som kommer kommer den här godingen äntligen hem till mig. Som jag har väntat och längtat. Har suttit och suktat efter den ett bra tag innan jag klickade hem den. Ett riktigt partyplagg, och att den bara kostar 129 kr är ett stort +. Fast efter denna ska jag inte köpa nå mer kläder, det har jag sagt många gånger förr jag vet och jag vet att inte den här gången kommer bli ett undantag. Det är så typiskt mig, jag älskar kläder och shopping.

image189

I look forward to you

By: H&M

Competition

Tävling i Bornsjön idag. Det har varit en bra dag och det tackar jag för.
Lastningen  imorse gick bra, och även lastningen därifrån men då en aning stirrigare.
Han får typ klimakteriesvettningar när han åker för när man öppnar framdörren när man har stannat så osar det ut massor med vattenånga. Stackars krake, det kan inte vara lätt att vara en nervös häst.

image185
Ekipaget värmer upp :P

Det vart en rosett med hem.
Det är jag nöjd med, det var ju trots allt första gången för honom.



Lööööööv him!

THE OC <3


The OC säsong 4 kommer ut på dvd i början på december.
I´m happy...
´Faaaaast, undra om det kommer vara lika bra nu när Marissa är borta?! Tvivlar, men boxen ska jag ha iaf! :)

Dagens inlägg: lista

Lista, snodd av Kenza

Hur svarar du i hemtelefonen? Sarah
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå
Ringer det mycket till dig? Nej inte så mkt
Ringer du mycket? Nej, jag slipper helst
Vem ringde du senast? Mamma igårkväll tror jag
Hur mycket pengar har du? Ganska mkt för att vara jag. Men det är bara för att jag nyss fyllde år.
Senast kramat och när? Ohhhh kommer inte ens ihåg, vad tragiskt
Antal timmar sömn inatt? 7,5 typ
Sov du ensam? Ja
Vem sov du hos senast? Jag har inte sovit hos någon på aslänge
Vem sov hos dig senast? Johan måste det var. Men jag kan säga att det inte var igår precis.
Vem vet mest om dig? Min familj
Vem vet du mest om? Samma
Vad ser du fram emot? Höstlovet och att ta körkortet
Vad vill du ha just nu? Höstlov
Vem hånar du? Nada
Vem längtar du mest efter? Vem skulle det vara?
Vem vill du helst slippa? Ingen, men vad jag helst vill slippa är läxorna som måste föras idag
Vem stör du dig på? Jag kan störa mig på många
Vem vill du sova bredvid inatt? Nån mysig typ
Vilken buss åker du oftast? 754
Vilken årstid är det nu? Hööst, och jag fryser
Anser du dig själv snygg? Ibland ja och ibland nej
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Nej
Är du en bra partner? Ja absolut :P
Har någon varit otrogen mot dig? Nej det tror jag inte
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nee
Har du varit otrogen? Nope
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad, jag är för feg för att själv ragga
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Vad åt du senast? En apelsin
Är du polare med grannarna? Mormor är min granne och vi är riktiga polers
Har du varit på ett party? Ja, det brukar vara kul
Har du varit utomlands? Ja, senast var i juni då jag var i London
Var är dina syskon just nu? Hemma

Vilken tid gick du upp imorse? 06.30
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov och drömde sött
Vad är det första du gör på morgonen? Sätter på mig hundra ton med kläder, för jag fryser alltid
Vad ska du göra efter det här? Kolla runt lite


Tjaooo

I´m back.
Har faktiskt den senaste tiden blivit lite sugen på att börja blogg igen. Har läst många andras bloggar och blivit inspirerad. =P
Hahha vi får se hur länge det håller i sig. Efter det här inlägget kanske deet tröjer 1 månad tills nästa ;P.

Mjaja imorn ska jag iaf tävla i Bornsjön. Det är klubbmästerskap men den klassen ska jag inte vara med i. Jag och M är inte riktigt redo att hoppa den klassen ännu. Även om det inte är så höga höjder så är det bra att börja lågt när det är ens första tävling. HOPPAS DET GÅR BRA BTW!!!!!!!!!

Men nu ska jag sova för jag ska upp halv 7 =PPPP

Danny feat Therese - If only you Den e sjuuuukt bra, kan inte sluta lyssna på den.
Danny shit

RSS 2.0