26 februari



Åh, nej vårt Willy:s har brunnit ner.. Sammanlagt har nu fyra matbutiker brunnit på 2 månader. Helt sjukt SÖDERTÄLJE!!!!!!!!!!!!!!

25 februari

Kreta 21-28/6
Härligt!


24 februari

Är det bara jag som helt har missat att Viktoria & Daniel nu har gått och förlovat sig. Så kul tycker jag.. Tycker inte man ska säga att det var på tiden, för vad har vi med det att göra egentligen. Vem man ska gifta sig med och leva resten av sitt liv med är ett stort beslut och absolut inte något som ska göras förhastat. Men kul att de äntligen har bestämt sig och jag ser fram emot ett kungabröllop nästa år!


Bild från expressen

23 februari

Idag ska jag till IKEA och shoppa till min nya lägenhet. Förstår ni, det var ju drömmen när man gick på IKEA när man var yngre. "Åhh den där vill jag ha till min lägenhet när jag flyttar hemifrån" bla bla bla. Och nu ska jag ju flytta till min egna lägenhet som bara ca en månad. Dock åker jag med mamma som kommer säga "Men Sarah det där behöver du väl inte" & "Sarah men en sån har vi ju hemma". :P Hahah.

I eftermiddag åker jag tillbaka till Kna igen. Ser fram emot det!

22 februari

Kul att folk tittar in min blogg. Även fast jag inte är bra på att uppdatera regelbundet. Det är någonting med mig, jag är en periodare, en stor periodare. Ibland kan jag tycka att det är jätteroligt att skriva av mig och jag kan skriva hur mycket som helst, och ibland är jag tom, helt tom. Just nu känner jag mig tom. Det är mycket som händer just nu. Många val man gör får konsekvenser, både bra och mindre bra. Antingen blir det något bra av det, som jag självklart hoppas, eller så blir det inte det, då får man göra något åt det. Livet är som det är här och nu, och det kan jag inte ändra på. Men det finns en trygghet i allting, Gud. Även om han har varit långt borta rätt ofta. Men han finns.

Jag vill tacka mamma, pappa, bror, syster(?), Linnéa & mina sjuksyrror för att ni finns där. Hos er kan jag alltid vara mig själv & ni tycker om mig precis som jag är och er kan jag alltid vända mig till. Jag älskar er!

18 februari

Fil, blåbär & lite müsli. Apgott!

17 februari

Sitter i skolan & skriver ett litet miniarbete om det gynnsamma åldrandet och hur det är att vara äldre i Sverige jämfört med andra delar av välden. Är tvungen eftersom jag missar basgruppen på torsdag. Jag som aldrig missat en basgrupp nån gång under hela min tid här, och när jag väl gör det en gång så ska jag skriva ett arbete på 1-2 sidor & lämna in.

Kl 14 ska jag göra provet i ansvarsfull alkholservering. Hehe, känns som på tiden att göra det nu när vi hade föreläsningar om det i oktover/november. Det har kommit så mycket i vägen så man har helt enkel inte hunnit med det tidigare. Men bra att få det gjort nån gång iaf så man kan få sitt intyg sedan.

Men nu börjar jag bli hungrig, ska ta mig en tur ut till automaten.

16 februari

Haha, en sida helt i min smak!


16 februari

Två låtar som kan sammanfatta helgen!!


Lilla hjärtat


Bonka bäver

12 februari

Hej folks,
Jag läääängtar verkligen tills jag får flytta in i min nya lägenhet. Kunna gå runt i myskläder & laga mat utan att nån har förfest i samma lägenhet... HAHA. Ne, men ikväll blir det lugn kväll, ingen kår för mig alltså, trots att det är alla hjärtansdag tema & säkert jättemysigt :P. Men har ju trots allt tenta imorgon, som känns sådär. Om den är lika svår som de gamla tentorna (som är på typ 6 poäng mer) så är jag definitivt kööööörd. Men vi får ha FASS, författningshandboken & en medicinsk ordbok så nån fråga borde gå där man bara kan slå upp svaret.

Ne men nu håller jag som sagt på att laga mat, tonfisksallad. GOOOOTTTT!!!!

9 februari

Idag är jag glad, för jag har fått lägenheten som jag var och tittade på förra veckan. Så imorn ska jag till PBA och skriva kontrakt om allt går som det ska. Sen så får jag flytta in från och med april, det är rätt så snart. Ser fram emot det jättemycket!!!!!!

Idag har jag pluggat hela dan. Satt i skolan fram till lunch & efter det var det resursförläsning. Har förstått att det är mycket mer man ska kunna än vad jag trott från början. Får sätta mig en stund till nu & sen varje dag fram till fredag.

Ser fram emot helgen sen, då ska jag på Hjärtslaget i Halmstad med Mette & Johanna. Vad kul vi ska ha!

7 februari Drömmar

Shit vad konstiga drömmar man kan drömma alltså.
Den fösta handlade om min morfar (han är död), men att han skulle få dödshjälp eller något liknande. Han skulle sitta i en stol som de tände eld på och sen skulle stolen sänkas i vattnet, och så skulle han dränkas brinnande. Hur nu det skulle gå till? Saken var den att hela släkten var där och skulle titta på och typ ta farväl, för det var en frivillig grej och det var typ morfar själv som hade bestämt att han ville dö. Så vi är där och ska titta på, självklart så tittar inte jag, utan hör bara när han sänks ner i vattnet. Usch det var så obehagligt, och jag grät massor. Jag har drömt massvis med såna här drömmar förut, både om mormor & morfar. Vad kan det betyda?

Den andra drömmen jag hade var också vidrig, den tänker jag inte förklara här. Hoppas jag glömmer bort den snart. När jag vaknade tackade jag Gud för att allt bara var en dröm, och att jag vaknade upp till mitt vanliga liv igen.

6 februari

Hej folk,
Allt bra med mig idag? Mja, lite seg och sleten så det blir en lugn kväll idag. Kom precis hem från "afterwork" på olearys med några tjejer från klassen. Oj vad jag har jobbat idag då, NOT. Jag har legat på den lata sidan idag och inte öppnat mina farmokologiböcker alls, fyfy. Men jag har iaf ringt PBA och sagt att jag vill ha lägenheten som jag var och titta på igår. Som btw var perfekt! Vill ha vill ha vill ha. Hon skulle kolla upp lite saker och se så att jag blev godkänd och att jag inte ha några betalningsanmärkningar eller så, sen skulle hon ringa. Typiskt att det är helg nu så jag får vänta tills nästa på måndag. Den var verkligen helt perfekt, stor för att vara en etta, stort kök, sovalkov, föråd och stor uteplats (där man kan ha gillfester till våren).

Igår var jag på kåren. Förfestade lite med en från min basgrupp. Trevlig tjej, kul att lära känna henne. Vi pratade på om allt möjligt så tiden gick jättesnabbt, och när jag titta på klockan så var den redan 0.20...Woops, dags att gå ner till kåren kanske? Så vid kvart i ett så kom vi till kåren, då hade massa redan gått hem. Men det var rätt bra med folk ändå, och vi hade jättekul den timmen vi var där. Tack för en kul kväll!


6 februari

Om jag skulle ta studenten i år så skulle jag tänka mig att satsa på denna klänning från stylebystars.


4 februari

Har hittat drömklänningen.


Från Nelly.se

4 februari

Godmiddag världen,
Håller för tillfället på å tvättar, vart lika mycket tvätt som förra gången. Annars så smider jag, Mette & Johanna planer för nästa helg = Alla ♥-dag :)

Idag har jag haft skola i en timme, läkemedelsräkning. Det var typ högstadiematte. Alltså inte så svårt, bara det att det var lite speciellt uppställningar och att man inte har räknat matte på ett x-antal månader. Men helt onödigt just nu, när vi ändå inte ska ha det på tentan. Den tentan kommer först i termin 4. Kanske smartast att börja det det då, så man kan koncentrara sig på farmakologin istället.

Igår var jag på PBA (fastighetsbolag) och sökte lägenhet. Det fanns en lägenhet tvärs över gatan som jag ska titta på, måste bara ringa till han som bor där för tillfället för att höra när jag kan få komma. Om jag tycker om den så är den helt perfekt. Jag får bo kvar så nära skolan, en egen lägenhet, jag får bostadbidrag (förhoppningsvis) + mycket annat.

Nej, dags att gå ner till tvättstugan igen då.

3 februari Dagens

Dagens humör: Det är det inget större fel på ;)
Dagens planer: 1 tim 45 min kvar av dagen... Men kolla på rederiet kanske
Dagens bild:

Dagens serie: Andra Avenyn
Dagens låt: Hurtfull - Erik Hassle
Dagens önskan: Att jag ska kunna somna lätt ikväll(natt)
Dagens smink: Fint :)
Dagens väder: Blååååsigt

2 februari Anders J


Bild tagen härifrån.

Anders Johansson är den enda idolen jag har haft. Oj vad jag tyckte om honom. Lite olyckligt kär var jag också... Men det var så länge sen nu, och han har blivit så gammal. Han har ju fru & barn nu tillochmed. Men visst är han bra snygg fortfarande. Fina fina Anders. Hans röst är ju helt sjukt underbara också. Det var nog tack vare honom som jag började älska Fame Factory. Kan inte förstå varför de slutade sända det. Sååå mycket bättre än idol.

Anders från FF-tiden:


When I become me:

1 februari Beck



Ikväll börjar de sända de nya Beckfilmerna & sedan varje söndag framöver. Jippi, glad att de är de nya också!!!!

1 februari



Hej mina vänner,
Igår var jag på biodate med Johanna. Det var hur mysigt som helst. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv, ja det livet var ganska otroligt.. :P Vi åt massa godis & bio snacks & höll varanndra i handen. Filmen iaf var väldigt lång 2 tim 46 min. Den var bra med som sagt den kändes ganska lång och seg emellanåt. Men all film blir bra på bio så den var helt ok. Brad Pitt var snygg, även om gammalgubbe & spädbarn. :P

I natt dåra. Kom i säng runt 01.15 och somnade kanske vid 01.30. Vaknar av att min lägenhetskamrat kommer inklampandes, inte speciellt diskret (jag brukar vanligtvis inte vara så känslig för ljud när jag sover) pratandes i telefon (kom inte ihåg om högtalaren var på t.o.m), när hon pratat klart sätter hon på tv:n. Då åker mina öronproppar iiiiiiii. OKej man kan visa lite respekt när man kommer hem mitt på natten (klockan måste har varit mer än 01.30 iaf), det gör minsan jag. En av anledningarna till att jag vill bo själv när jag flyttar snart.

RSS 2.0