Kärlek

Idag har jag och Johan varigt tillsammans i 2 månader..<3<3



74819-14

Hääästar

Igår så gymmade vi på gympan, så idag har jag ont i vissa delar av kroppen, känner mig lite stel. Men jag har iaf varigt och provridit tre hästar idag :):):) det går framåt. Den första hette Pom Pom, 166 cm eller så. Den killen hade väääääldigt mycket motor kan man säga, okej om han hade varigt en ponny då hade det varigt lite kul men en stor häst på 166 det är lite för mycket. Men han hoppade strålande bra.
Sen så fick jag rida Irish Coffee, 170 cm väldigt lugn och fin i alla gångarter men inte seg, ungefär så jag vill att den ska vara. Han hoppar bra han oxå.
Å så Princess, hon är 168 cm och en fin dam, lagom motor, är mest riden dressyr men kan hoppa bra oxå.

Ska kanske åka tillbaka dit och provrida de två sistnämda en gång till. De var duktiga och fina hästar allihoppa. :) Man kan se de på www.hasttips.se om man vill.

Igår var jag också på bio, med Johan, Linnéa och Rickard :). Det var roligt, vi såg Click. Bra film!

Skön studiedag
Pussssssssss

Who´s the man

Gissa..igår så fick jag autografen av Johan Röhr som min mammas jobbarkompis har fixat till mig... :) Han hade skrivit ett meddelande till mig oxå, det stod:

Sarah!
Kul att du gillar det jag gör! Musik är fantastiskt
å hoppas du behåller ditt intresse för den!
Kram Johan Röhr

Gaaaaha, han är coool ;)
För er som inte vet vem han är så kan jag säga att han är en dansare och sångare (+instrument) som brukar köra bakom många kända artister bla Carola och melodifestivalen. Han var med Carola i Aten och Martin Stenmarck förut!!

Glad Sarah

Kära blogg

Så var det fredag igen och veckan hade tagit slut. *Trallala* (Marcus Öhrn)

Men fredagar är ju mysiga.
Nu har våran tyskagrupp flyttat upp till västergård, så nu behöver vi inte åka till Telge 2 ggr veckan + att vi har fått en ny lärare (Stackars Petra, hon blev nog ledsen) och så har vi fått korare lektioner, only 40 resp 45 min. :) Man hinner börja innan man slutar typ :P

På gympan så var vi i tältet och kastade freespy..?(vet ej hur det stavas). Det var ju lagom kul då..hm.

Men iaf så har vi bara tre lektioner på fredagar och sen sista är medieproduktion, då Lotti berättade att vi skulle börja skriva repotage....som ska handla om arbetsmarknaden, jätte kul, hmm, tycker man ju du men det blir säkert roligt att jobba med. Måste bara komma på något man kan skriva om. Något förslag..?! Vi fick glass av Lotti idag oxå, hehe och så fick vi sluta typ en timme tidigare, de har vi fått göra varje gång. :P

Nu ska jag....får se om Johan ringer, hope sooo. Han brukar vara ganska seg på att ringa men han är söt ändå.

Vi zez // SarahMedH

~~

Jag har asss ont i magen..
Har inget bättre för mig så jag underhåller mig med att spela nudisttrampolinen, försök slå mig duuuu, http://www.nudisttrampolining.com/

TEXT SAKNAS

Nu e de jag som skriver, haha och nu kanske du undrar vem jag e?????  De e en bra fråga för jag vet inte själv.
Här till min  JA, NEJ, KANSKE - lista

JA:
-Di Levas nya!!! Asbra

NEJ:
-Basshunters nya, Askeff

KANSKE:
-Pensionärer på pendeltågs-perrongen.

Det var allt för mig den här ggn.

Kyss från mig JoHaN *tihi*


Yara

74819-13

Den underbart fina hästen jag provred igår.
Yara hette hon.



Sååå fina

74819-12

De här örhängerna vill jag haaaaa


Onsdagen i korthet

Ja nu är onsdagen avklarad, den längsta dagen i skolan. Fast idag blev den inte jättelång, hade ingen tyska. Det har aldrig hänt förut att Petra Schrammel är sjuuuk. Men slutade halv 2 iaf. Och imorn slutar jag 13.00 och på fredag 11.35..sooofta dagar!! =P
Dagen har varigt bra, tänkte vara lite extra trevlig mot lärarna så efter naturkunskapen så sa jag till Peter: Tack för en jätterolig lektion Peter!
Och efter matten så sa jag till Jonna: Tack för idag! Hehe..=P

Orkar inte hålla föredrag om min dag i storhet, för jag tänkte gå och sova snart, även fast jag har sovmorgon till 10.15 imorn..

Gooodenatte

Dressingroom

74819-11

Åhh jag vill ha ett eget dressingroom när jag flyttar hemifrån.
Det är väl alla tjejers dröm att ha ett såndant. Ett rum med en stor garderob med massor med kläder, skor och väskor. Hehe det skulle inte sitta fel. Då tror jag iaf att jag skulle ha mer ordning på mina kläder än annars.


RSS 2.0