18 september

Vissa av utbytesstudenterna i den här staden skrämmer mig. Fick en vänförfrågan på facebook där det stod så här: Hej såg dig på busshållsplatsen igår. Jag pluggar också på BTH. Det känns lite konstigt det här, men vi kanske kunde bli vänner?

1. Hur visste han att jag också pluggar på BTH när han ser mig utanför skolans område?

2. Hur visste han vem jag var? Hur fick han reda på mitt namn och dessutom hur kunde han söka upp mig på facebook?

Wierd..


17 september

Dags för lite uppdatering, eller?!?! Jadå. Idag är det torsdag, och torsdagar betyder oftast kåren men inte idag för mig iaf. Känner inte för att festa idag + att jag inte har nån att gå dit med. Sitter här i min mjuka soffa istället och kollar på nått humorprogram, varför fastnar jag alltid framför såna? Oftast är det roliga.

Iaf, idag då. Har inte haft någon praktik. Men var uppe på sjukhuset och hade basgrupp på eftermiddan. På basgruppen hade jag min mattelektion, eller räknade mitt tal om verksam substans och antal tabletter av alvedon. Det gick bra förutom att jag räknade ut hela själv när egentligen de andra skulle göra det. Haha, någon bra lärare är jag nog inte.

Åkte sen ut till Amiralen och onoff för att visa upp min trasiga kamera. Reparationer av den skulle gå på 1800 kr eftersom jag saknade försäkring så jag köpte en ny istället. En likadan fast en senare model med 2 megapix mer. Den fanns inte i rosa *ledsen i ögat* så jag tog en lilaaktig istället, men den var fin den med. Det var ett riktigt spontanköp men vata varför inte, saknade min kamera så.

Imorgon är det fredag och jag är ledig. Har inget direkt planerat på dan men tänkte gå på ett pass på friskis, fast jag är lite sjuk fortfarande men det ska jag nog klara av ändå. Sålänge man inte har feber så är det ju ingen fara. På kvällen ska jag hem till Mette på spelkväll, blir nog tjejerna och några av Filles kompisar. Blir nog nice! Har praktik hela helgen sen, lör sön och mån. På måndag ska jag ha en T1 med mig hela dan, gulp, jag känner mig inte alls bekväm med det. Jag känner mig fortfarande väldigt osäker och är nog knappast någon bra "handledare".


13 september



Usch för att vara sjuk..

7 september

Kände för att uppdatera min blogg lite, dåligt med sånt va? Sitter här framför min tvapparat och tittar på roast på berns, det är rätt kul måndagsnöje. Har en helg fylld med praktik bakom mig och är nu ledig två dagar, härligt. Redan varit en vecka på praktiken, ortopedavdelningen på sjukhuset här i Kna, och det har gått snabbt. Börjar komma in i rutinerna och arbetsuppgifterna nu, även om jag känner mig långt ifrån van, kommer jag nog aldrig bli. Känner mig rätt osäker, så mycket nytt, har i princip aldrig varit på sjukhus förut. Även om jag tycker det är kul när jag får göra SSK-sysslor så har jag även börjat tvivla på om jag verkligen har valt rätt yrke, jag vet inte.. 

Annars så trivs jag bra här nere i Karlskrona. Känns bra att vara tillbaka igen. Har skaffat träningskort på friskis så nu har jag kommit igång och tränat också! Trivs bättre i lägenheten nu också. Saknar dock familjen lite men åker hemhem den 25 sep.

 Puss

RSS 2.0