6 mån

Ja idag har jag och Johan varigt tillsammans i 6 månader.. men för bara några dagar sedan var jag osäker på om det verkligen skulle bli 6 månader. Men slutet gott allting gott. Älskar dig <3

Dagen började med att gå till kyrkan. Efter kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till kungens kurva. Var på hööks, köpte ett schabrak som är skeeeta snyggt :P. Skulle köpa ett träns oxå, men det som jag ville ha fanns inte men skulle komma in under veckan. Så det blir att åka dit nästa helg oxå.
Så var vi inna i några andra affärer och kolla, mamma köpte lite saker.
På vägen hem svängde vi förbi videoaffärn, hyrde en film. En skräckis.. hoppas att Johan har lust att titta på den med mig ikväll, annars skulle jag inte våga titta på den.
Fast det får bli en pussfri kväll med, hhee har fortfarande kvar mina svinkoppor.. ne det är inte så farligt som det låter, bara vanliga munsår som smittar.

74819-56

74819-47

Baj baj lunaj

Nu har jag avslutat mitt medlemskap på lunarstorm. Shit, vilket stort steg av mig, hha. :P

För liten garderob

Jag måste ha en större garderob, min har börjat bli lite proppad. När Chriz sätter sina planer i verk och kanske flyttar en vacker dag så ska jag och mamma fixa ett dressingroom! Jihooo


:(

Varför är allt så jobbigt?

Project fashion

Jag blir sur. Här hade jag skrivit ett blogg inlägg och så trycker jag på spara och publicera och vips så hade det blivit något fel så allt bara försvann. KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag på matten så kom Lotti in och delade ut biljetter till inspelningen av "Fråga Olle" på måndag. Jag fick två biljetter, har ej bestämt vem jag ska ge den andra till. Någon som vill gå?

Nu har vi oxå kommit igång igen efter jullovet med vårat projektarbete, vår modetidning. Idag så hade vi möte där vi kollade upp olika tryckerier som verkar vara intressanta, och som vi ska besöka imorn (fast jag ska inte det). Sen så hade vi fått mail från Sigrid som skrev att hon ville ställa upp på en interjuv. Goodie :) Nu väntar vi bara på svar från Engla, tror inte hon kommer svara dock (tråkis) :P. Men men vi är på g nu iaf!

Ne nu ska jag åka till hästen min och se vad han är på för humör idag då. Vi ska rida ut i mörkret, läbbigt. Kul att jag har en häst som är en fegis :P.

74819-60

Matador i sin röda outfit!
Snygging där


Idag är det måndag :P

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska blogga om.. men man kan ju alltid berätta om något man har varigt med om, om man nu har det. :P

I helgen var jag i Västerås, jag och mamma var där och titta på när mammas kompis dotter prästvigdes. Det har jag aldrig sett förut, men jag tyckte det liknade lite när man konfirmerar sig.
Sen åkte vi till ett köpcenter i Västerås dåra och åt, och så köpte jag en födelsedagspresent åt Johan. Det är ett litet tag kvar, men det är alltid bra att vara ute i god tid. Ska inte skriva vad det var utifall att. Jag har hört att han kikar in här sometimes eller så har han bara gjort det en gång.

Har även varigt mycket med Johan och hans familj i helgen. Bio (götakanal 2) och julgransplungdring. Det är alltid trevligt att umgås med familjen Bengtsson. De är så snälla och fina. Och utan Johan så hade mitt liv blivit, ja jag vet inte vad. Vill inte tänka mig ett liv utan honom. Oj vill inte bli för djup här. Men han betyder så oerhört mycket för mig. <3

Imorn har jag sovmorgon, vilket är mycket skönt eftersom de har tagit bort 2 utav våra sovmornar nu när vi har det nya schemat. Och imorn ska vi börja med radio (tror jag, annars är det webb), det ska bli kul. Har sett fram emot att få börja med radio, det verkar vara kul.

Hej då
Chipp å hej


Jämnförelseanalysen

Jag vart lite chockad idag, vi fick tillbaka våra jämförelseranalyser på Svenskan. Redan när jag lämnade in den så kände jag att hela analysen sööööööööööög så när vi fick tillbaka den så vågade jag inte titta på den så jag stoppa ner den i väskan för att kolla senare. Och nu när jag kom hem så ser jag att jag fått G/VG på den. Jag som bara hade skrivit lite mer än en halv A-4. Jag såg att vissa hade skrivit typ 4-5 dataskrivna sidor.



74819-5874819-59

Jag jämnförde boken Robinson Crusoe och filmen "Six days seven nights".

Jag måste sluta klaga på skolan

Det känns som om det var länge sedan jag skrev, men jag har faktiskt inte orkat. Plus att skolan har börjat och tagit upp min tid.
Skolan ja, vi har fått ett nytt schema för C perioden som ska börja nästa vecka. Schemat var inte bra, nu kommer jag bara att ha 2 sovmornar.....förut hade jag 4. Det betyder att vi måste ta 8 bussen från stan 3 mornar, 8 bussen är hemskt. BAAAAA. Slutar sent gör vi oxå tisdag å onsdag, vid 3. Det är sent för mig, eftersom att jag måste till hästen oxå.
Men nu ska jag sluta klaga.....det är bara så tråkigt.
Det är tur att jag har Johan min som lyser upp min tillvaro! :)

Puss på er ;) :P

Matador

74819-52


74819-53


74819-54


Min sista lista - jag lovar

Idag: Sov till elva. Hade julspels övning i Tveta kyrka. Åkte hem till Johan sen, vi kolla oc. Sen skjutsade han hem mig för vi skulle ha kvällsfodringen i stallet.
Igår: Var på stan, handlade byxor och en kofta. Det brann på Lindex. Johan var hos mig på kvällen och typ halva natten.
I förrgår: Var i stallet. Hade julspelsövning i Hovsjö. Åkte till stan efter och fika med Johan mfl. Sen åkte vi till Heron, då alla skulle gå på bio förutom jag och Johan (vi hade redan sett filmen). Då började jag och Johan tjafsa, vi var väl lite sura ett tag. Efter ett tag så vart vi nykära igen ;P. Senare åkte vi hem till Linnéa och spelade leka par leka bäst med henne och Rickard.
Imorgon: Stallet. Vet ej mera i skrivande stund.
I övermorgon: Julfest i kyrkan, sen julspelsövning. Stallet. Vet ej mer.
Humör just nu: Sjung humör
Väder: Jag tror det regna imorse, vet ej för jag sov då. Men nu ser jag inte vad det är för väder, det är för mörkt. Några plus grader antar jag.
Bästa egenskap: Glad
Sämsta egenskap: Dålig förlorare
Favoritmånad: December
Tv eller film: Film
Bok eller tidning: Tidning
Bar eller nattklubb: Jag är dock för ung
Arbete eller skola:
Morgon eller kväll: Kväll
Klädsel just nu: Mjukisbyxor och fleece
Sällskapspel eller Tv-spel: Sällskapsspel
Kramas eller pussas: Kramas
Promenad eller bio: Bio
Öl eller vin: Bajs
Godis eller snacks: Godis
Byxor eller kjol: Byxor
Senast sedda film: Beck - flickan i jordkällaren
Komiker: Johan :)
Skådespelare: Mikael Persbrandt
Artist: Anders Johansson :P
Stamgäster på din blogg: Vet faktiskt inte
Förhållande eller singel: Förhållande
Kärlek eller vänskap: Kärlek
Glasögon eller linser: Har aldrig provat linser, men tror nog det är bättre
Storstad eller småstad: Storstad
Stökigt eller städat: Städat
Restaurang eller hemlagat: Restaurang
Tävling eller lek: Tävling
Jacka eller kappa: Kappa
Stark eller svag: Det är ju alltid bra att vara stark
Brun eller blek: Brun
Favoritbutiker: Gina Tricot
Favoritnöje: Åka på tävlingar med hästen
Favoritmat: Kebab
Händer eller fötter: Händer
Sparare eller slösare: Slösare

Brand på Lindex

Idag åkte jag pappa och Denise till stan. Jag skulle kolla på ett par byxor som jag såg igår. Tyvärr så hade de byxorna trasig dragkedja och storleken mindre satt åt som bara den såå det blev inte de byxorna.
När vi kommer ut ur affären så luktar det rök och man ser hur det bara väller ut rök ifrån Lindex. Hela stadium såg man var helt rökfullt. Uscha... bara genom att gå förbi så började man lukta rök.

Aja så gick jag till JC och kolla på byxor, hitta ett par svarta machesterbyxor som var jätte sköna och satt bra. Även om jag aldrig har varigt speciellt förtjust i machersterbyxor så var de faktiskt fina. De var på rea dessutom så dem köpte jag. Och så köpte jag en kofta på rea på vila. Så jag fick ett par byxor och en kofta för 350 kr. :)

Sen när jag kommer ut från JC så har branden blivit större, det har kommit typ dubbelt så mycket rök och de har spärrat av större delen av gatan.
Jag passa på att ta lite bilder med mobilen.







http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,967120,00.html

Gott nytt år!

Japp nu sitter jag här igen, efter ännu ett avslutat livskraft läger. Orkar inte skriva så mycket om det, mer än att det var lika bra som förra året..det ända dåliga var smågrupperna som var lite småtråkigt att gå på. Men ajja..

Förra året var jag väldigt trött när jag kom hem därifrån, då hade jag inte sovit något på hela natten (på nyår). Det är typ jätte dumt av mig att inte sova, eftersom jag så där konstig då. Sova 16 timmar i sträck med obekväma kläder på i soffan. =S Men i natt sov jag faktiskt 4 ½ timme. Det var bra för jag är inte sådär jätte trött nu, även om jag höll på att slumra när jag låg å titta på tv.

Men nu ska jag snart gå och sova, kommer nog sova ganska gott i natt tror jag!

RSS 2.0