Vilken humor..=P

Imorse såg jag på sommarlovsmorgonen eller något. Då skulle de ha en tävling där de bytte ut ett ord ur en låttitel med bajs.
Hard bajs Hallelulja
En bajsighet
Jag bajsar så bra
Bajsen hallå hallå
mfl
Det var kul, jag skratta länge..har inte kommit ifrån den åldern ännu =P

Please kan inte mamma bli bra nu

Asså shit vad jobbig mamma har blivit sedan hon fick det där gipset. När hon inte kan göra något så går hushållet typ under..och så får hon panik för att hon inte kan göra något.
Det är klart man tycket synd om henne, mest synd tycker nog hon om sig själv.
-Vad är det jag gjort för att förtjäna det här..?
Men det finns inget vi kan göra åt det. Så småning om blir det bra igen.

- Aaaahhh lyxxxx

Jag är bra på att skrika, fråga Chris. Hahhahaha "skräkfilmer"...gahh =P

Imorn åker vi till Kumla =). Vi har precis fått reda på att våra hästar ska få ett eget nybyggt stall att stå i och 300 kr billigare, typ precis brevid tävlingsplatsen. Haha lyx! Önska mig lycka till.


Även i drömmarna

Jag har nog sett för mycket på medicinmannen de senaste dygnen. För i natt så drömde jag att jag var kidnappad, med Denise tror jag. Vi satt ialla fall i mitt rum, och jag satt med mobilen och skulle ringa till pappa men den ända jag fick prata med var mamma (som jag tydligen inte kunde säga något till), men jag kommer ihåg vad jag skulle sagt: Vi är i Rönninge någonstans. Men iaf så slutade det med att jag hög ner den tjocke dansken (kidnapparen i medicinmannen) med 10 knivhugg i ryggen, fast jag tror att han levde iaf och då tänkte jag: Han kanske hade haft på sig en väst så att inte kniven gick in, men jag kände ju att han inte hade någon väst när jag stack kniven i honom. Men drömen tog slut där ändå.
Uhhh ruggit.

Seg dag

Jag har ont i huvudet, det är nästan som ett vakum runt huvudet. Fast så farligt är det inte. Jag kanske titta på tv för länge imorse. Såg på två avsnitt av medicinmannen, ganska spännande ä de. Men nu har jag fyra till avsnitt att se fram emot. Haahaaha i kväll kanske.

Fin ponny

Fin ponny


Träna

Idag tränade jag för Ann. Det gick bra, hon var mycket positiv till Bellami och tyckte att hon var en bra ponny, positiv och hoppvillig. Till skillnad från Pontus. Hmmf.

Shit vad mycket en kajal gör med ögonen

Jag är en sån som inte brukar sminka mig så mycket, på ögonen bara mascara. Men så provade jag att rita med kajal en linje under ögat. Asså vilken skillnad det var, ögonen bara stiker ut från ansiktet. Vet inte om det ser bra ut eller om det är skit fult. Mamma vart chockad när hon såg mig iaf. Jag tycker det blev ganska bra iaf, ögonen kommer fram mycket mera. Men tror inte jag använder det till vardags i såna fall, då känner man sig översminkad =P.

RSS 2.0