En liten uppdate

Måste börja blogga igen känner jag. Har bara känt att jag inte haft tid eller att jag bloggat om samma sak. Men det är ju så kul att ha lite i arkivet som man kan kolla tillbaka på och läsa vad man skrivit. Har ägnat den senste halvtimmen med att läsa gamla blogginlägg från Karlskronatiden. Åh vad jag saknar ibland!!!!! Tur att jag ska dit om lite mer än en vecka. Ska bli jättekul att komma tillbaka dit, men det kommer nog kännas konstigt och inte riktigt som förr kan jag tänka mig. Bara det att inte få bo i gamla lägenheten. Min fina lägenhet. Den saknar jag massor också, den var rikigt bra tänker jag på nu såhär i efterhand. Fast det tyckte jag iofs då också. Hoppas att jag kan jobba in de dagarna jag tog bort för att kunna åka ner så jag slipper ta semester. Blev erbjuden att jobba en natt förra veckan men var tvungen att tacka nej eftersom det var samma natt som jag skulle på kryssning. Hoppas det dyker upp ngt till tillfälle, hade vart kul att prova på en natt.

Som sagt, var ju på kryssning förra veckan men min jobbkompis Mikaela. Det var en 112-kryssning för alla inom sjukvården, räddningstjänsten, försvaret mm. Kul idé och det vart en riktigt br resa. Mycket folk och blandade åldrar, dock mycket äldre tyckte jag. Vi råkade dock vara på helt fel ställe halv kvällen då vi hängde i den stora nattklubben med scen där det nästan bara var 40+:are. Vi ställde oss frågan vart alla andra var några gånger... Tills vi hittade discot på 10:e våningen när klockan var så ddär 01.30... hehe bra där :P Så där hängde vi resten av tiden, mycke roligare folk och bättre musik. Sen träffade vi på några brandmän från Södertöns distrikt eller vad det nu var som bjöd med oss nr till deras sviter där vi blev bjudna på dricka ur deras minibar. Kom inte därifrån förns 06.45 och då hade vi lagt till i Åbo. Sov kanske två timmar sen skulle vi gå och äta frukost tänkte vi men då kom vi försent så det var stängt. Så vi fick använda våra frukostkuponger i café istället. Sen blev det några till timmars sömn innan vi tog oss an taxfree och de andra shoppning butikerna. Resten av resan, 2 timmar kanske så satt vi i "nattklubben" och lyssnade på uppträdanden. Där träffade vi också några av brandmännen från kvällen innan (eller morgonen kanske man ska säga). Lagom sliten steg vi av i Stockholm sedan för att sen upp och jobba dagen efter. Kul resa och kul att göra den med Mikaela och att få lära känna varanndra utanför jobbet!

Nu blev det mycket text så nu ska jag sluta. Har varit dålig med kameran den senaste tiden. Glömde att ta med den på kryssningen också. Så bilder är inget jag har mycket att erbjuda. Ska bli bättre. Det är ju inte så kul med bara text, men ibland blir det så. Vi hörs igen!

Madame tussauds eller Idol?!?!

Haha ja det kan man faktiskt undra när man ser bilden nedan. För visst ser han ut som en vaxdocka. Men det är det inte, det är bara en svettig forna Idoldeltagare. Ni vet den musklige och snygge, men jag vart lite besviken faktiskt för han var så liten.....


Asså skylten.........


Träffade på en till..

Tack Rebecca för bilderna ;)

Chanel chance



Äntligen ägare till denna perfym! Har gått och suktat efter denna jag vet inte hur läge och idag köpte jg den i TaxFreen till ett bra pris, iofs var flaskan rätt lite, men den räcker nog ett tag ändå. Den luktar gott och håller som berget hela dan, vilket många perfymer är dåliga på.

RSS 2.0