28 november

Nu ska jag snart in till stan med Sussie. Vi ska äta en god middag på Full House och sedan se vad Södertäljes uteliv har att erbjuda idag. Ser fram emot att träffa Sussie igen, det var huuuur länge sen som helst. Vi kommer ha massor att prata om. Trevlig lördagskväll på er alla!


23 november

Åh jag vill fånga denna stund och spara. Massa ljus tända, varm glögg, pepparkakor och mamma på msn, hem på fredag och Globen på söndag. Kan det bli bättre eller mysigare? Längtar massor efter er ♥

20 november

Hej gott folk!
Det var länge sen jag skrev ett riktigt inlägg med bara text. Ibland kan inte fingrarna flöda på tangentbordet fast man har så mycket inom sig. Helt enkelt! Ska försöka lite nu.

Idag är det fredag och igår var det torsdag och jag jobbade på kåren som bara hade öppet till 00 vilket var otroligt skönt. Det var färdig städat redan vid 01.15. Dock kom jag inte i säng förens vid 4-tiden, varför kan man ju undra. Idag sov jag till halv 12 och jag kände mig bakis, varför då kan man undra jag hade ju inte druckit en droppe alkohol. Men det känns ofta så när man sover så länge, så har gått med huvudvärk hela dan men vågar inte ta en ipren då jag igår fick lära mig att den tabletten kan orsaka magsår. Visst har jag problem? Min förkylning har inte släppt än. Mina lock för öronen har släppt pyttte lite sen igår då jag nästan var hörselskadad, dessutom viskade jag när jag skulle prata eftersom att min egna röst hördes jättehögt i mitt huvud. Ingen hörde vad jag sa.

Var iaf en stund i skolan på eftermiddan och fick lite plugg gjort. Nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen då jag inte känner mig riktigt på topp. Får se vad morgondagen har och bjuda på då, har lite aningar så den kommer säkert bli bra.

Jag längtar hem också. Tur att jag ska hem om en vecka och få min dos av familjen så jag kan klara av de sista veckorna innan jul sedan.

Vaccinerade mig föresten igår mot svininfluensan. Kom på nu att det kanske är biverkningarna jag känner av idag med huvudvärk och så?! Jag har inte så jätteont i armen längre iaf.

Nu ska jag sluta skriva på detta konstiga blogginlägg. Trevlig fredag!

19 november

Jag vill lägga till denna på min önskelista Tomten, om du bara läste min blogg!


H&M

17 november



Snart är det jul, och då kommer dessa fantastiska, underbara askar fram. Jag bara älskar det, åh så goda, jag dör nästan av frestelse just nu.

11 november

Tight gr Ice Wedge SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM

Sjukt snygga jeans från Cheep Monday med skinndetaljer på sidan. Har spanat in dem ett bra tag och nu finns de till och med inne i min storlek på Nelly! Men nej, det blir inga mer klädköp denna månad. Måste sluta slösa mina pengar.


7 november

Mitt nästa köp ska bli denna:


HM

5 november

Visst vill ni veta hur en proffsbloggare som mig dag ser ut. Det visste jag väl att ni ville, varsågod!

Åh vilken morgon, när jag vaknar tänker jag direkt frukost! Innan jag far in i duschen brukar jag slänga av mig morgonrocken och fint hänga upp handduken på duschdörren . Sedan är det in i garderoben och rota, just nu har jag märkt att jag ofta väljer inte det som jag tänkt ut kvällen innan, det blir jeans och topp som jag matchar med ett par klickklackar. På väg ut genom dörren får jag ett sms från Johanna som skriver "När börjar basgruppen idag?". När jag kommer fram till skolan hejar jag snabbt på min handledare Gunilla och eftersom jag inte hann med någon frukost slänger jag i mig en delicatoboll. Sedan åker datorn fram och den första sajten jag går in på är nästan alltid I´t learning eftersom jag måste hålla mig uppdaterad om mitt skolarbete... Det kanske inte vara riktigt sant.

Vips har förmiddagen flugit förbi och jag drar för en lunchdejt på
 bth:s cafeteria där jag träffar Emma som utbrister ”Ska vi äta tillsammans Sarah?” när vi ses. Efter vi ätit märker jag att det finns tid för en spontan shoppingrunda och beger mig till kårexpeditionen där jag köper postitlappar.

När kvällen kommer byter jag om till mjukisbyxor och beger mig till Willys där jag handlar mat ända till klockan är stängdags då jag känner att det är dags för betala mina varor och gå hem.

När jag till slut lägger huvudet på kudden ångrar jag att jag inte hunnit pluggat så mycket jag tänkt men är glad att jag har kylen och fysen full. På natten drömmer jag om dig innan klockan ringer och det är dags att kicka igång en ny dag.


HÄRIFRÅN!


3 november Yoghurt

Jag älskar yoghurt (så fult namn btw). Just nu har jag tre öppnade i mitt kylskåp, den högra är en ny favorit! :P




Dessutom vart jag grymt besviken idag när jag inte hittade någon leksak i botten av flingpaketet..


3 november

Alltså aj jag har fått ont i ena skinkan och så strålar det ner i hela benet. När jag böjer på benet knäcker det i hela höften, skinkan eller vad det nu är. Jag kan inte gå normalt, det gör ont. Usch ännu ett till besvär, när ska jag bli symtomfri? Alltid ska det vara nått.

1 november

Klap Dress SEK 399, Ichi - NELLY.COM


D
enna klänning hade jag i går på Kinky Night. Riktigt snygg är den! Antingen kan den vara söt som socker eller rockig som bara den.


RSS 2.0