Nelly

Stripe Floral Dress SEK 161, Rare Fashion - NELLY.COM

Emma frestade mig att beställa hem. Hehe, så klickade lite och det blev denna för endast 200 kr totalt med studentrabatt och frakt. Dock har jag sett kommentarer om att den ska vara väldigt kort, men whata får väl ha strumpbyxor eller leggins under. Sommarkvällar i Sverige brukar ju vara ganska svala.

31 mars

Vilken mysig kväll det blev igår med tjejerna hemma hos Emma. Vi åt tacos, tittade på Halv åtta hos mig, spelade "Med andra ord" och åt massa godis. Det känns lyx att kunna träffas så på en vardag.

Idag är dagen kommen, ikväll åker jag hem till familjen. Vaknade med en speciell lyckokänsla imorse. Men först ska jag på basgrupp och innnan det hämta ut min hemtenta. Jag hoppas innerlig att den inte kommer sänka denna dag. Men jag är nästan helt säker på att jag kommer få komplitera på den, kändes inte alls bra när jag skicka in den.

I natt drömde jag att jag blev inlagd på en psykiatrisk avdelning, för depression tror jag. Tyckte det var rätt nice att vara där och bli uppassad..

Ne dags att packa klart och börja göra iordning sig för skolan.

30 mars



Ikväll ska jag träffa mina underbara vänner för lite mys med tacos och "Med andra ord". Det ser jag fram emot. Men först blir det att skriva klart om alla barnsjukdomar, packa, promenad, mm.

Twittra

Följ mig på Twitter!


Påminnelse till Johanna
, joina Twitter IDAG!


Dagens

Färg: Rosa (har min rosa mysdress på)
Klädsel: Just nu mjukis, i skolan jeans och min nya snygga t-shirt (se förgående inlägg)
Frisyr: Utsläppt, uppsatt, utsläppt, uppsatt
Accessoar: Inte så många idag


Mat:
Rester från gårdagen: fläskfile & svampsås
Dryck: Vatten & mjölk
Snacks: Kexchoklad som jag fick av Emma


Känsla:
Hungrig
Humör: Glad
Att göra: Har gjort: Skola, gym, tvätt Kvar: Torka och vika tvätt, renbädda säng mm


Musik:
Spotify
TV: Arn
Internet: Blogg.se
Telefonsamtal: Ïnga alls


Inspiration:
Våren
Drömmer om: Allt möjligt
Längtar till: Onsdag


Dagens det


H&M

Nu basgrupp!


29 mars

Sitter med en kopp te och tittar på vakna med the voice. Ibland är det härligt att gå upp tidigare på morgonen så man hinner göra alla saker i långsam takt och hinna göra andra saker också.

Kl 10 är det basgrupp, sen ska jag iväg och träna med Olga. Friskis har gratis gymvecka eftersom det är påsklov :) Efter det ska jag tvätta hela dan+kvällen. Skönt med massa rent innan man åker hem sen på onsdag. Längtar! ♥

28 mars

Trodde kl var 9.15 när jag gick upp idag, men den var visst 10.15. Man vet aldrig om mobilen, väckerklockan, datorn och dyligt ställer om sig själva. Har förövrig en period just nu då jag har jättesvårt att somna på kvällen/natten. Ligger timmar och vrider och vänder och med miljoner tankar som snurrar omkring i mitt huvud. Ibland önskar jag att det fanns en knapp man kunde stänga av på, fy vad skönt det skulle va.

Ska iväg till amiralen nu och köpa en handsfree till min mobil eftersom min förra är paj. Sen blir det lite handling av mat till ikväll då Johanna kommer över på middag. Ska bli trevligt, bra helgslut helt enkelt!

Webcam

För ett tag sedan köpte jag en kass webbkamera på Cleas olssons för 200 kr, men att den var värdelös visste jag inte då.

Nu ska jag snart iväg till kåren och hjälpa till med sittningen där. Trevling lördag!


27 mars

Igår mötte jag upp tjejerna och gick till O´learys där vi bokat bord. Vi hade egentligen tänkt äta på Harrys men där var det tyvärr fullbokat. Men Olearys duger det med. Vi åt god mat och drack cider. Åt pasta med kyckling, vilket var gott men otroligt mättande. Inte bra att äta pastarätter när man är ute de är så himla gräddiga, rena kaloribomberna. Vi satt där några timmar innan vi gick hem till Matte och sjöng lite med något singstarliknande spel. Sen gick vi till Harrys (eller heter nattklubben Silver?), som är nyöppnat här i Karlskrona. Där var det massa folk, såklart. Vart har alla människor varit innan kan man tänka. Två dansgolv, tre barer, stort och fint. Precis vad staden saknar förut. Ett stort plus för de snygga bartenderna. Träffade Linda mfl där också. En bra kväll blev det helt enkelt, är så glad för mina flickor! ♥

Bilder


26 mars



Fick tag på min kära
tunika från H&M Garden collection igår, den är underbar!

25 mars

Snodd lista härifrån.

Dagens middag: Smoothie + knäckemacka
Dagens onyttiga: Våfflor, men med nyttigt tillbehöver i form av blåbär och keso, och en liten chokladhare
Dagens träning: Ingen friskis idag, har redan tränat tre gåner denna vecka. Men det vart en promenad fram och tillbaka till stan
Dagens shopping: Två toppar, två tavlor med ljushållare, ett par strumpbyxor, örhängen, hårband.. Var väl allt
Dagens väder: Har varit riktigt vårväder med 12 plusgrader = skinnjacka och solbrillor
Dagens snyggaste plagg: Den snygga toppen jag lyckades haffa från H&M Garden collection, glaaaad :)

Karlskronas fashion week



Imorgon släpps H&Ms
Garden Collection i utvalda butiker. Har sett riktigt mycket fint på hemsidan jag gärna skulle lägga beslag på, men har ingen lust att ta mig in till stan tills det öppnar imorgon (om kollektionen över huvudtaget släpps här i Kna). Det är nu man önskar att man hade bott i stan. Blir nog en tur på stan imorgon trots allt, men efter basgruppen. Det är nämligen Karlskronas fashion week och butikerna har kvällsöppet till 21 med specialerbjudanden.

Jag är sugen!


24 mars


Idag gjorde
jag iordning en fruktsallad efter träningen på kiwi, apelsin, ananas och vindruvor. Riktigt gott, har faktiskt aldrig ätit det förut men det ska det bli ändring på.



Vunnen auktion

Vann precis denna söta klänning från Weekday på Tradera, 185 kr + frakt.



 

23 mars

Humör: Rätt bra!
Gjort: Haft basgrupp, lunchat med Johanna & Emma samt lämnat tillbaka böcker på bibblan
Planer: Lämna in fler böcker på bibblan i stan (kanske ;)), träna ikväll
Ser: Ut
Lyssnar på: Njuter av tystnaden
Läser: Om förlossningar
Dricker: Har bara druckit vatten
Äter: Pizza
Bästa: Har många saker att se fram emot
Sämsta: Jag har värdens sug efter choklad
Väder: Regn/sol, skiftar lite


Sluten avdelning

Kl 20 går en dokumentär på svt2 som heter "Sluten avdelning". I programmet får man följa några patienters tid på en sluten psykiatrisk avdelning i Stockholm. I första programmet får man en inblick i hur det är att leva med bipolär (manodepressiv) sjukdom.

Eftersom jag precis avslutat min praktik på just en sluten psykiatrisk avdening så ska det bli spännande att se hur det framställs i det här programmet. Vi hade även en patient som var manisk och lite speciell. Så slå på tv:n.

Bakat och städat


r har vi resultatet. Hade ingen kokos så rullade dem i seasamfrön, får se om de är goda har faktiskt inte smakat ännu.

Har hunnit med att städa lite också, dammsugit och moppat golvet samt gått ut med sopporna. Nice!


Uppdate: De var inte alls goda :P Kanske var det saknaden av kaffe som jag bytte ut mot vatten, eller för lite socker. Smakade mest margarin. Aja, så kan det gå.


21 mars

Nu var hemtentan klar och inskickad. Men känner ingen större lättnad eller glädje. Tyckte den sög rent ut sagt.. Men men får hoppas på det bästa..

Nu ska jag "fira" med att baka chokladbollar ;)

20 mars


lar svarta naglar. Det är coolt. ;)

MM rosa liten sak

Lindsay SEK 399, Koola Anna - NELLY.COM
Koola Anna

18 mars

Idag är jag ledigt från praktiken. Går min sista dag imorgon. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, psykiatrin var inte riktigt min grej, även fast jag har haft bra 5 veckor på avdelningen. Fått en helt annan syn på det har jag ju fått, och det är bra att ha med sig.

Har skrivit 1500 ord än sålänge på hemtentan. Några hundra ord kvar med andra ord. Dags att sätta sig igen, blev en lite väl lång paus nu. Vill helst ha den klar idag eftersom jag har praktik imorn och i helgen har jag ingen lust att sitta.

Ikväll ska jag träna aerobic styrka med Sanna. Sist jag var på aerobics var jag nära att gå från passet, kordination är inte min grej. Men tänkte ge det en ny chans idag. Roligare är det också när man har någon att gå med, kul att jag har lyckats varva Sanna, men det var inte speciellt svårt. Igår var vi på step.

Snart bikinisäsong?

Åh vill så gärna ha den här bikinin från H&M, den är ju såå underbart söt. Men vågar inte köpa en bikini utan att ha provat den först, kan ju bli så fel. Dessutom har jag ju shoppingförbud också! ;P


Älskade mamma ♥

Fick ett fint mail av min kära mamma idag. Hon skrev och berättade om sin dröm hon haft om mig i natt. En vanlig dröm om en dotter man inte ser så ofta. Jag saknar dig lika mycket mamma, om inte mer. Nu är det bara två veckor kvar innan jag åker hem en vecka över påsk. Jag läntar så!




Idag har jag haft en bra dag! Saker att göra på praktiken + en slutbedömning som gick jättebra, fick massor av beröm. Fick slute tre timmar tidigare också, inte fy skam. Nu är det bara tre dagar kvar på avdelning 11, haft en lärorik tid på olika plan.

Sitter och skriver på hemtentan nu, är uppe i 1000 ord snart. Hälften kommen.. Lånade hem en bok idag från prakitken som  jag nog kan ha nytta av. Bara att kämpa på med de sista 1000 orden. HejHå!


15 mars

Jag är såå sugen på våren. Några nya vårtoppar skulle sitta fint!

 

Dessa från Ellos, söta.


Twitter

Följ mig på Twitter, http://twitter.com/SaharaHotpants , jag är en mycket flitig uppdaterare där mer än här på bloggen!!!

14 mars

Humör: Heeeelt OK
Gjort: Ätit frukost, surfat, skrivit på hemtentan, sett på tv, diskat. Har hunnit med lite
Planer: Skriva på hemtentan och handla annars inga planer
Ser: Har sett lite på nyhetsmorgon Söndag. Annars datorskärmen
Lyssnar på: Nu är det tyst, hör bara knappandet från tanjentbordet
Läser: Bloggar
Dricker: C-vitamin
Äter: Frukost förut
Bästa: Har börjat räkna ner tills jag ska åka hem, 2 ½ vecka
Sämsta: Hemtentan, utan tvekan
Väder: Soligt och fint


9 mars

Alltså jag har sån fruktansvärd ångest just nu, för hemtentan som ska skrivas och studieuppgifter som ska göras. Jag tror jag aldrig har kännt såhär för något skolarbete förut. Jag mår skitdåligt. Är ledig idag från praktiken, men varit i skolan hela morgonen och letat artiklar. Hittade tre böcker som jag kan ha nytta av och en artikel som verkade okej, fast den var på norska. Men med google translate klara man nog sig. Det är en sån flummig hemtenta så det är inte sant. Hur tusan ska man skriva, hur ska man börjar. Jag vet inte.... Dessutom ska den vara på 2500-3000 ord, det är ca 4 dataskrivna sidor.... Jag hatar hemtentor, får sån himla prestationsångest. Jag har hellre massa skriftliga tentor istället. Det är mer min grej.

Nu har jag fått skriva av lite av min ångest till allmänheten. Vill så gärna att denna praktik- och hemtentaperiod ska vara över. Så jag får åka hem till min familj och fira påsk. Längtar så!!!!


Efter några varma ord från mamma, så känns det hela lite bättre ♥




Ben & Jerrys



Vart så sugen på något gott idag och såg en hel frys med Ben & Jerrys i på Ica. Jag har aldrig ätit deras glass förut, inte ens smakat. Tog ungefär en kvart att välja vilken smak jag skulle ha, men det blev till slut denna Phish food (chokladglass med marshmellows och chokladfiskar) OCH jag är såld. Var det den godaste glass jag ätit? Tror nästan det. Har ätit så jag har ont i magen nu. Hehe tur att de är ganska dyra, då får jag inte köpa dem så ofta. Ska prova alla smaker, haha!

8 mars

Jag har som sagt shoppingförbud denna månad. Men ibland kan man hitta de små fynden i butikerna och då spelar lixom inte min regel någon roll längre.







Kolla bara kavajen som jag hittade på H&M för bara 199:-. Just precis vad som fattas i min garderob!

7 mars

Fick sluta 2 timmar tidigare från praktiken idag. Så skönt. Det har verkligen inte funnits någonting alls att göra idag. Hälften av patienterna är på permission. Helgerna är väldigt sega har jag märkt.

Igår var jag som sagt ute och åt med Philicia, Sanna och Josefin. Vi var på en resturang in stan som heter Villgott, där Josefin har sin praktik. Jag säger bara det, det var dyrt. Jag tog fisk och den kostade 195:- och maten bestod av två små fiskbitar och lite potatismos typ. Men gott var det, men inte överdrivet. Men det ska väl antagligen vara så på fina resturanger. Hoppade iallafall efterrätten. Men hade en jättetrevlig kväll. Åkte hem vid 22.30, de andra skulle till Nivå men hade ingen lust att gå ut + att jag hade praktik idag.






6 mars

Ikväll ska jag gå ut och ta en bit mat med några sköna damer. Vi ska fira Philicia som fyller år på måndag. Trevligt avbrott i en annars helg full med praktik.


Den ända bilden jag har på mig och Philicia. Ifrån våran bussresa till Stockholm i maj 2009.

5 mars

Barcelona SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Mina nya skor från Nelly!


100303 (Snyggt datum)

Halsen värker, näsan är allt annat än inte täppt. Jag har knappt sovit inatt. Hade en ganska jobbig dag på praktiken idag pågrundav detta, men det gick bra. Och så kommer J hem till mig med glass och jordgubbar, innan han skulle iväg. Vilken kille :)

RSS 2.0