Sjukis

Ja idag är man en liten sjukis, började redan må dålig i måndags med att jag fick jätte ont i halsen och var hängig. Men jag åkte ändå till stallet och kände mig lite piggare sen. På tisdan kände jag mig dålig, men mamma trodde inte det var något speciellt och jag gick till skolan ändå. Kände mig bara hängigare och hängigare under dan och när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och låg där tills mamma och pappa kom hem.
Men så började jag att hosta och så var det som om något satte sig fast i halsen, för jag fick inte upp någon luft och kunde inte andas. Jag får panik och försöker så gått det går att andas. Mamma får panik och ringer 112 medans pappa försöker lugna ner mig. Det släppt som tur var efter någon minut och jag kunde andas, fast det gnisslade.
Ambulansen kom iaf och pratade med mig och ställde några frågor och tog pulsen. Eftersom jag kunde andas igen så var det inget akut så dem åkte i väg.
Men jag fick en tid hos en läkare senare. Så pappa och jag åker dit. Läkaren tittar i halsen, öronen, näsen, tar febern och pulsen, lyssnar på hjärtat och lungorna och så får jag göra ett stickprov. Men det var helt normalt, hade inge bakterier eller virus i kroppen. Så det var bara en kraftlig förkylning och feber som var boven.

Men nu är man hemma idag, har tittat på film, lite på tv och kollat hästannonser i ridsport och på internet. Har hittat en del, problemet är att man inte vet om det är långt härifrån eller hur dyra dem är.

JAG SAKNAR JOHAN! <3

Tack och hej

Utrustning för ponny säljes

                                  






På bilden:
Fleecetäcke Jacson, Stl 125, 120 kr.
Skrittäcke, Stl 115, 50 kr.
Teddypadd, Stl ponny, 30 kr.
Ej med på bilden:
Nylongrimma, Stl cob, vinröd, 30 kr.
Lädergrimma använd endast ett fåtal gånger, Stl ponny, svart, 80 kr.
Hoppschbrak Jacson, Stl ponny, grön, 30 kr.
Hoppschbrak, Stl ponny, vit, 20 kr.
Schbrak, Stl ponny, beige/guldkant, 40 kr.
Pannband, Stl ponny, brun/silver, 20 kr.

En månad utan häst

Då blev det inte som det var tänkt idag då. Bella har tappat en sko, så jag får avsluta med henne när jag kommer hem igen. Det var ju typiskt, jag hade sett fram emot att få rida igen och nu kommer det ju ta minst en vecka till. Alltså en månad utan att ha varigt i stallet och ridit. Det har jag inte varigt med om sedan sommaren 2002 eller så, när jag var på ridläger en vecka på sommaren..
Men jag får stå ut, jag har ju Johan iaf ;) hihi. 

Så ska jag ju åka till GREKLAND imorn!

Men nu ska jag nog gå och lägga ner min packning i resväskan, eller om en stund.

Måste bara lägga upp den här bilden på Bella. Hon är så fin på den här bilden <3

Måste bara lägga upp den här bilden på Bella. Hon är så fin på den här bilden <3


Bloggit igen..hehe

Ja jag kan ju säga att jag inte är fullt så bra att skriva och uppdatera min blogg, lätt att bara slinka undan, orkar inte. Men nu sätter jag på min handskarna och är med i matchen igen...ehh det lät dåligt.
Men men jag kan ju börja med att jag var som vanligt den som vaknade sist i huset idag igen. Måste börja ställa om mig igen, imorn ska jag upp tidigt vid 7 och på fredag blir det ännu tidigare REDAN kl 3...........det är kanske ingen ide att ens gå och lägga sig. Jo men det är klart att jag ska, jag vill ju vara någolunda pigg när vi åker till Grekland ju. Jo det är bara två dagar kvar, måste börja packa idag. För imorn hinner jag inte. Ska ha ett avslut på min gamla ponny, BELLA. Ska på en hoppkurs en dag, hoppas det gå bra då siste gången lixom. Sen har jag ingen häst. Ska provrida Alonso någon gång när vi kommit hem från Grek. Jag har ridit honom förut, i maj nån gång. Hoppas han har utvecklats sen dess och blivit bättre i galoppen. För jag vill ha en häst. Jag utan en häst är inte jag, ett liv utan en häst är inget liv. Så är det bara.

Nu vill ni inte läsa mera som jag har i tankarna..kanske återkommer

Belliii

Bella visst är hon fin, men utseendet betyder inte allt. De måste ha ett klart huvud oxå =P <3

Frisyrpanik

Bläaaaa jag får inte till min frisyr så som frisören fick.

RSS 2.0