31 januari

Först och främst vill jag säga GRATTIS till min lillasyster fisen som fyller hela sjutton (hallå vart tog alla år vägen??) år idag. Ringde hem lite tidigare ikväll och då skulle familjen precis äta en tre-rättersmiddag. Lite avundsjuk blev jag som satt med min smoothie, ägg och knäcke. Men om ca en vecka är jag också hemma!

Har haft praktik i helgen, lör-mån. Det har verkligen vart intensiva dagar och massa fokus på allt. Det är mycket vi ska göra och framför allt kunna i termin 6. Det är heeelt annorlunda än i t3 då man bara hängde på i princip. Det är både kul och ångestframkallande, speciellt med läkemedel och så. Jag blir jättenojig när jag ska ge patienterna medicin utan min handledare. Är så rädd att det ska bli fel, det är sånt stort ansvar som jag inte vet om jag verkligen vill ha. Jag har t.o.m haft jobbiga tankar att jag ska komma till praktiken på morgonen och höra att en patient dött under natten och tro att det är pga att jag har gett fel läkemedel till fel patient osv. Tycker min handledare litar lite för mycket på mig, men är väldigt noga på att visa ALLT jag gör, vilket läkemedel jag drar  upp och dubbelkollar alltid minst tre gånger vilken patient jag ska gå in till.

Nu är jag ledig en dag. Skönt och behövligt.

JRF

Har precis klickat hem lite smycken från JRF.se. Åhhh så mycket fint det finns inne just nu. Det blev tre st örhängen, bla ett ear cuffs-örhänge som blivit väligt ombloggad den senaste tiden. Smycken som piffar upp helt klart!




....

Tyvärr har det blivit strul med min dator så har inte kunnat komma åt internet (eller något annat heller) sedan i fredagsmorse. Nu kommer jag åt internet men min dator mår inge vidare. Det är något fel med den. Blir nog en ny inom en snar framtid. Men nu kommer jag åt internet iaf vilket känns skönt för jag har varit sjukt frustrerad över det....


Modekungen





Åhhh vill verkligen ha den här väskan från modekungen. Synd att den ska kosta 900 kr då jag inte har lust att lägga den summan på en väska. Men samtidigt så behöver jag en ny eftersom min favoritväska gått sönder (eller gör det inom en snar snaaaar framtid). Jag är rätt kräsen när det gäller väskor och köper inte väskor ofta alls. Brukar nästan aldrig hitta några snygga ute i butikerna. Och nu så klickar det till 100%, smått frustrerande. ;)

SEBBE



"Silvertejp, elkablar, avtryckare, sprängmedel.
Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så.

Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Sebbe älskar sin mamma för att han inte kan annat.
På skroten lever drömmen, och i Sebbes händer får döda ting nytt liv. Här har han kraft att skapa. Här är han fri – men ensam. Hans utanförskap växer i takt med att hans värld krymper, tills han en dag står helt isolerad utan någon annan än sin mamma. Och när hon sviker, sviktar allt."

Såg klart denna film idag (började igår men hann inte se klart) och jag måste säga att den var riktigt bra. Den var hemsk emellanåt, på ett psykiskt sätt. Det finns barn i Sebbes situation i verkligenheten och det gör ont. Tycker absolut att filmen var värd guldbaggen som årets bästa film. Visste ni att alla skådespelare heter sina riktiga namn i filmen? Tycker faktiskt svensk film bara blir bättre och bättre.


26 januari

Idag har jag varit ledig från praktiken, men har haft en fyra timmars lång kurs/lektion i S-HLR. Mkt nyttigt, nu har jag minsann två(tre?) kompetenskort i HLR. Känns skönt för alla i min närhet? ;)

Idag har jag även köpt resa hem om två veckor. Ska på arbetsintervju på Sös. Vet inte vad jag ska säga om det, Emma fick också kallelse till samma avdelning, så det kanske tar in många så chansen kanske isf inte är så stor att man får jobb (okej nu lät det som om de tog in Emma på intervju så måste de ta in alla, var ej så jag menade). Men hur det nu är så är det alltid en erfarenhet att gå på en arbetsintervju och träna på det. Dessutom kan jag ju inte tacka nej, det vore ju skitdumt. Så fick ihop en lucka i praktiken så vi kör på och hoppas på det bästa!! Vore ju bra om jag fick nån mer kallelse från andra jobb jag sökt så att jag kunde passa på medans jag är i Sthlm.


Dagens! Haha, sorry för dammsugaren ;)

Dag 17 – Mitt favoritminne

Har tänkt på mitt favoritminne i några dagar nu och har nog kommit på vad det är. STUDENTEN! Det måste ändå vara mitt favoritminne. Det var en dag som var helt perfekt - från morgon till kväll.
Dagen började som sig bör med champangefrukost med klassen, alldeles för tidigt på morgonen egetligen, men vad gjorde det, humöret var på topp ändå! Vidare till skolan för fotografering och lunch. Promenad ner till stan för avslutning i kyrkan med sång och tal. Från torget i Södertälje centrum tågade vi tsm med fem andra skolor upp till torekällberget där vi "sprang ut" och möttes av familj och vänner, med kramar och gratulationer. Sen väntade lastbilsflaket, igenom hela Södertälje centrum. Hem - studentmottagning - massa släkt och vänner, fick massor med fina presenter och det var stort att alla var där för min skull. Pappa höll ett fantastiskt tal som rörde mig till tårar. På kvällen var det dags för slutskiva på torekällbergets värdshus. Kommer faktikst inte ihåg så mkt därifrån (dock inte pga alkohol, drack bara en cider eller så) men hjärnan slutade väl fungera då, men det var en sjukt kul kväll minns jag iallafall. Morgonen efter vaknade man och blev ledsen för att dagen man så länge gått och väntat på och förberett tog slut så snabbt. Man ville bara uppleva om den igen.

Stundetdagen kommer alltid vara en dag att minnas. En av de roligaste i mitt liv.






Dagens lunch/middag

Har precis ätit en väldigt god lunch/middag (brukar bli så på helger då man äter frukost så sent). Ungsbakad lax i hummersås med kokspotatis och broccoli blev det, OCH det vart hur gott som helst. Jag kan minsann glänsa i köket ibland. Lagade efter det här receptet - och jag rekommenderar er verkligen att prova.



Kårkväll






Kul kårkväll igår. Det behövdes känner jag. Efter några dagars sjukstuga så är det skönt att komma ut och träffa folk. Jag och Johanna hade fotosession när vi väntade på de andra som skulle komma med bussen (bla två översta bilderna) sen gömde vi oss i buskarna bakom hållplatsen och skrämde dem lite. På kåren blev jag bjuden på en äcklig drink och så blev det massa dans inne på rotundan.

Nattinatti

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova bort min förkylning. Är det bara jag som tycker man sover bättre med fina sovkläder. Jag älskar fina nattlinnen och smådressar. Jag tycker inte om att sova utan kläder, det blir för kallt och så känns täcket konstigt på kroppen. Nee kläder på ska det vara, och helst fina sådana för då sover jag som sagt bäst!



H&M har massa fina sovplagg inne nu.

Jag har de två första i andra färger.


Sjuk

Fy vad jag hatar att vara sjuk. Halsen värkte hela natten och nu under dagen, dock gick jag til praktiken ändå idag och det gick rätt bra. Får säga tack till Linda som tog med tre olika halstabletter till mig som jag kunde knapra på under dagen. Nu är jag förkyld också, täppt i näsan och allmänt slö. Tur att jag nu är ledig tre dagar så jag hinner kurera mig. Men usch vad tråkigt det är. Jag vill träna, har inte gjort det sen i söndags, känner mig slapp men man ska ju inte träna med halsont. TVÅ bra saker idag då: Jag fick tillbaka mina ringar som jag glömde på skolans toalett för två veckor sen, WIIIHOO och jag KLARADE akuttentan. Känns sjukt skönt. Nu är jag fullständigt en t6:a och det är sexigt minsann.


19 januari

Usch tror jag håller på att bli sjuk. Har fått ont i halsen inatt. Jag vill inte bli sjuk, för sånt har jag inte tid med nu. Ska överdosera med c-vitamin.

Ännu en dag på operation har passerat och idag har jag varit på gynoperationer. Det började med ett kejsarsnitt och det var sjukt spännande. Det var coolt att se hur snabbt det jobbade, barnet skulle vara ute helst inom fem minuter efter att mamman hade sövts eftersom narkosen annars kan påverka barnet för mycket. Det var lite obehagligt då de började bända upp buken och slet och drog, det såg ju mer dramatiskt ut än vad det egentligen var. Och sen var bebisen bara ute, första gången jag ser en liten nyfödding. Jag blev helt tårögd. Och jag tror jag hellre vill bli barnmorska än op-syrra för jag stod bara å kolla på när barnmorskan skötte om den nyfödda istället för att se när de sydde ihop livmordern på mamman.

Nu är det bara en dag kvar på operation sen är det avdelningen som gäller.. börjar bli lite nervigt. har trivts som tusan på op och jag hoppas jag gör det på avd 45 också. Mest nyfiken är hur min handledare är...

Obehagligt

Föresten, skönt att man är ute på praktik just nu när det tydligen springer runt mördare på skolan....

Äntligen!

Äntligen har jag fått den där aha-upplevelsen som jag längtat efter. Jag har gått genom praktik efter praktik och inte kännt att det tilltalar mig riktigt och tänkt "vill jag verkligen jobba med det här". Senaste praktiken på IVA var en katastrof där jag bara kände mig fel fel fel. Men nu, jag är helt överrumplad (säger man så?), efter två dagar på operation: Jag vill bli operations-syrra. Första gången jag har känt att det här skulle jag faktiskt vilja göra. Det är sjukt coolt och jag stod idag och trodde det jag såg inte var på riktigt. Jag har sett massor dessa två dagar. Jag har iof bara varit med på ett fåtal operationer men det jag sett har fascinerat mig massor. Har dock sluppit de låååånga komplicerade operationerna och efter dem kanske jag har en annan åsikt, vem vet. Det negativa jag kan se med att vara op-syrra är att det blir jobbigt att stå låånga pass och man får ont i fötterna, men det är väl en vanesak kanske, samt lukten, den är speciell, det lukar lixom rått kött. Men som sagt, kanske någonting att satsa på om jag sloppar mina barnmorskeplaner..

Första dagen på operation

Har haft en superbra första dag på denna termin och min praktik. Har som sagt varit på operation idag och varit med på 1 ½ njuroperation(er). Första operationen skulle de ta bort en inflammerad njure som inte fungerade bra längre. Mitt under operation blev det akut då vena cava (stor centralven som leder till hjärtat) går sönder i samband med att de tog bort njuren och patienten börjat blöda massor så salen fylldes snabbt av allt fler läkare och sjuksköterskor och minst 8 enheter blod och vätska gavs. Intressant att se hur de faktiskt jobbar när det uppkommer en akut situation. När opeationen var klar vi fick titta på den borttagna njuren som var dubbelt så stor som en vanlig då den inte var frisk. Operationsläkaren skar den mitt i tur och tog ut minst 4 STORA stenar som måste ha lagrats i njuren under lång tid. Var lite äckligt, såg ut som en råkyckling ungefär fast lite blodigare. Det var inte en så bra idé att gå och ta lunch precis efter, hehe.

Är riktigt nöjd med dagen. Hoppas veckan fortsätter bra. Nu är jag dock supertrött efter först en hel dag på sjukhuset och efter det introduktion i skolan, så var inte hemma förens vid halv sex.


Blivande op-sköterska?



Effektivitet

Idag har jag haft en effektiv dag. Ingen vila-upp-sig-inför-10veckors-praktik-söndag minsann. Ställde klockan på 8 och gick upp och slängde in två maskiner tvätt, gick och la mig och sov till 8.50. Efter det har jag tvättat ca 10 maskiner, varit och handlat, pysslat med mitt cv, tränat (sprang 5km), gjort tacopaj och massa matlådor, diskat, duschat och vikt tvätt mm. Fullt upp helt enkelt. Har inte hunnit tänka på att praktiken faktiskt börjar imorgon, har inte hunnit bli nervig. Ser fram emot den med skräckblandad förtjusning. Vill bara komma in i det och knata på lixom.

Nu börjat ju strax solsidan, så varenda svensk lär väl sitta bänkad framför det, likaså jag!

Beställd!

Kunde inte låta bli, så perfekt, passar till varje tillfälle. Från Nelly såklart!


Dag 16 – Min första kyss

Har ju helt glömt bort listan jUUUH. Men vi kör lite pö om pö när jag kommer ihåg den. Så dags att berätta om min första kyss. OCH.. Jag vet faktiskt inte när min första kyss var, helt ärligt har jag ingen blekaste aning. Det var förmodligen ingenting jag la på minnet iaf. En traditionell lek från klass 1 upp till 6:an tom var ryska posten, och hur många kyssar har man inte delat ut på den leken? Många tror jag det har blivit, kysste nog hela klassen om inte annat. Alltså det är så tråkigt för jag har inget sånt där halleluljamomentkyssminne. Jag har aldrig stått under ett träd i spöregn och kysst en kille jag varit riktigt kär i. Jag har aldrig kysst en kille i solnedgången. Hehe, men det finns väl inget härligare än att kyssa en kille man är riktigt bombtoknyförälskadkär i? Då vill man helst bara stoppa tiden och lägga stunden i en ask.


En kille jag brukade skämma bort med massa pussar. Här har vi den absolut sista fångad på bild. Dagen då han såldes. Älskade Mattis!


15 januari

Läste det här blogginlägget igår precis innan jag skulle ge mig iväg förb kvällens festligheter. Det är så sant som hon skriver. Är det värt allt lixom? Nej det tycker jag inte. SÅ det blev inget chips och dipp eller fyllemat och idag blir det ingen flottig pizza. Några drinkar blev det dock, och det var gott. Kvällen blev överlag bättre än vad jag förväntade mig. Var föst hemma hos Anna-Märta med henne och Emma, sen en sväng på fox, nivå där vi även träffade lite sällskap och sedan blev det Sliver resten av kväll. Kul kväll helt enkelt. Nu sitter jag och tittar på reprisen av Let´s dance, softar järnet denna morgon.






Tentanerver

Imorgon är det tentadags. Det känns lite nervöst faktiskt. Ska bli skönt när det är över. Då är det helg som väntar, härligt!

¨
Foto: Linnéa Kilås

Skonamig





Alla tre paren finns hos skonamig.se, riktigt snygga och till bra pris. Ingen utav dessa finns inne i min storlek (tur det kanske?!) men det står att storleken är liten på den första skon så en 37:a kanske skulle funka? Men vill inte riskera att köpa ett par för stora skor, jag hatar när det glappar, det går lixom inte att gå då.

Cheesecake

Tänkte lägga upp receptet på cheesecaken jag gjorde till efterrätt i halv åtta hos mig. Det var första gången jag gjorde en och den vart supergod. Dock måste du nog äga en elvisp för att kunna göra den för det är vääääldigt mycket som ska vispas lääänge. Det bästa är att den bara blir godare och godare av att ligga i frusen och efter att ha blivit upptinad ett antal gånger. MUMS.

Receptet är tagit härifrån - och där finns flera recept på olika cheesecake med olika smaker och ingredienser. Vispa och njut vettja!

Klassisk fryst cheesecake
8-10 portioner
Det blir ca 1,5 liter smet och blir lagom till en större pajform eller två mindre.

Du behöver:
• 4 st ägg
• 2 dl strösocker
• 400 g philiadelphiaost
• 2 tsk vaniljsocker
• 4 dl vispgrädde
• 6 st digestivekex

Gör så här:
Smula ner digestivekex i botten på formen. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret pösigt. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (gärna i matberedare eller med elvisp). Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och rör till sist försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formen och ställ i frysen över natten. Tas upp och ställs i rumstemperatur en timme innan den ska avnjutas.
Dekorera gärna med pudrat florsocker och färsk frukt eller bär.



HIT

Ligger utslagen i soffan och kollar på 112 på liv och död - mitt nya favoritprogram. Varit och tränat i kväll med Anna-Märta och shiiit vad jobbigt det var men ännu mer shiiiit vad kul det var. Man klarar mer än vad man tror vilket är kul att se. Dessutom blir det dubbelt så kul att träna när det är fler man känner. I början var jag alltid själv på friskis men nu har flera i klassen börjat träna där så det är kul, nu har jag nästan alltid någon att träna med. Imorgon blir det ett lugnare pass, medel/styrka tänkte jag mig. Vill hinna med en sväng in på gymmet nån gång innan veckan är slut också eftersom det är gratisvecka, och jag inte har tillgång till det i vanliga fall. Är sugen på att börja springa men just nu känns det inte så aktuellt eftersom det är glashalt utomhus, får vänta tills marken är någorlunga bar.


11 januari

Idag har det varit en rätt soft dag. Sov tills jag vaknade, dvs vid 9, låg i sängen en stund och gick upp och åt frukost och surfade lite. Sen satte jag mig med pluggböckerna och svarade färgit på tentafrågorna från boken (www.studentlitteratur.se/akutsjukvard) - jättebra frågor. Tog sen en promenad 45 min och lagade lite lunch. Sen tog jag en dusch och så blev det lite mer plugg efter det. Dagen imorgon lär väl se likadan ut, plugg här hemma som gäller men på kvällen blir det träning. Jag och A-M har bokat in oss på HIT (High intensive training) - svettigt, men ska bli kul. Längtar tills tentan är över, så man kan bocka av det (oavsett hur det går).

Bjuder på en outfitbild från igår, idag har jag mest varit skabbig :P

 


By ellos



Förra veckan gjorde jag en beställning hos ellos. Ett par leopardmönstrade stövlar, är i en period då jag tycker allt med leopard är så snyggt. I detta läge gör skorna allt. Ett fint ljudfat och fjärilshängen som jag ska sätta upp i mina fönster, kommer bli så fint! Ellos är oerhört generösa med rabatter så fick 30 % på valfri vara (dvs stövlarna) och ett handduksset med sex stycken handdukar utan extra kostnad!

När John Blund inte vill komma

Varför är det så (iaf för mig) att varje gång man går och lägger sig tidigt så kan man inte sova och somnar runt tvåtiden eller så? Under kvällen/natten är den tiden på dygnet som min hjärna bombarderas med tankar av främst orokaraktär. När man tänker, går det inte att sova. När man tänker, är ingen ställning i sängen bekväm. Huvudkudden är för hård och täcket för varmt. Igårkväll/natt bröjade jag skriva dagbok. Jag började skriva och pennan skrev och skrev utan att jag behövde tänka. Hjärnan och handen hade en skarp konversation utan att jag riktigt hann bli medveten om vad som kladdades på pappret. Blir nog en liten text skriven i den varje gång jag har svårt att sova eller om det är någonting jag ligger och tänker på. Tänkte dela med mig av en sak jag skrev ner.

Detta vill jag göra 2010 bla:

♥ Ta examen
♥ Få ett jobb som sjuksköterska
♥ Lämna Kna för Sthlm
♥ Skaffa en lägenhet i Sthlm/alt. S-tälje eller i närheten
♥ Åka till Spanien i sommar
♥ Åka till London i höst (helst vid jul)
♥ Gå upp två fina kilo (helst skaffa en PT)
♥ Köpa ett par röda skor
♥ En sak som jag inte tänker skriva upp här

Det finns mer saker jag önskar få göra under 2011 men detta var det jag kom fram till igårkväll.


Foto: Linnéa Kilås


MSN konversation med mor

Sarah säger:
jag tycker du ska bli en hollywoodfru
Anki säger:
Vaknade du ny ocskå
Jag stavar som en kratta
Sarah säger:
vaknade?
Anki säger:
Jag menade att du reagerade när jag skrev ovanstående mening
Din mat såg god ut
Sarah säger:
ja den var god
men jag ska ladrig mer köpa kycklinglårfileer
Anki säger:
Varför har du blivit sjuk igen?
Sarah säger:
va?
är jag sjuk?
Anki säger:
Nej det var inte så jag menade
Sarah säger:
nehe+
?
Anki säger:
Eftersom du inte skulle köpa kycklinglår så tänkte jag att du kanske hade blivit sjuk av det
Sarah säger:
alltså du skriver helt knäppt
nej jag blev inte sjuk av den då skulle resten av middagssällskapet också bli sjuka
kycklingen bestod bara av äckliga senor och fett
Anki säger:
Jaha men det var gott ändå?
Sarah säger:
ja men fick ju typ skära bort hälften av kycklingen
Anki säger:
Nej nu ska jag gå från datorn!


Alltså hur skriver kvinnan???


GT





Känner att jag måste kika in på Gina Tricot nån dag nu i veckan. Detta har kommit in på hemsidan och jag hoppas det har kommit ut i butik också (brukar iof dröja ett tag mellan hemsidan till butik). Mest gillar jag den långa tröjan, skulle matcha med mina skinntights och den svarta toppen till ett par mörkblåa jeans.

Fiiiika

Nu har precis Johanna varit här på cheesecakefika (rester från igår). Jag bad henna ta en stor bit och lite till och hon löd så fint. Nu har jag bara två "bitar" kvar och dem har jag kvar för mig själv att avnjuta någon kväll i veckan. Den blev verkligen såååå god. Blev lite stolt över mig själv. Trevligt att ha Johanna här, min fina vän! Vi satt och pratade och kom in på varför det är massa hål i min kökskniv. Då ringde J sin syster (som är kock) och det är nämligen så att om man tex skär en gurka så ska den lättare ska släppa från kniven. Men jag tyckte Johannas teori var bättre att man skulle se hur köttet såg ut genom hålen när man skär i det. Härligt att lära sig något nytt varje dag.

Här, några fler bilder från igår på mina gäster:






Halv åtta hos mig - Meny

Förrätt
Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost på toast


Varmrätt
Fetakyckling m. rucola serveras med klyftpotatis och Sweet chilisås


Efterrätt
Cheesecake toppad med hallon

7 januari

Idag har varit en dag då jag varit sjukt sugen på godis. Nu har jag dock stillat mitt begär något för mycket för nu har jag lite ont i magen. Men gott var det.

Idag har jag pluggat i skolan tillsammans med Emma, Mette & Frida. Vi fick lite gjort men mycket flum och prat också. En fredag är inte den lättaste dagen att koncentrera sig på studier inte. Hände dock en tråkig sak idag, jag glömde nämligen mina ringar på skolans toalett och när jag märkte det och gick tillbaka så var dem såklart borta. Tre favoritringar, då blev jag ledsen.. Efter plugget i skolan åkte jag med Emma & Rasmus till Maxi och handlade. Det är dyrt att bjuda fyra tjejer på en tre-rättersmiddag. Men det är det värt, har ju fått riktigt god mat hemma hos dem så jag vill skämma bort dem också. Idag har jag gjort min första cheesecake, som är efterrätten tills imorn (jag ska ju ha halv åtta hos mig), vi får se hur den blir, men smeten var riktigt god iallafall!

Ska snart sova tänkte jag. Imorn måste jag in till stan och byta en julkapp och handla en fördrink inför kvällen.


Mmmumma..


Min skosamling

Ikväll tog jag fram alla mina skor dels för att städa i dessa utrymmen jag förvarar dem, det blir ju så himla skitigt, och dels för att se vad jag har, det blir lätt att man glömmer bort. Jag älskar verkligen skor!







Nätshopping

Det är röd dag och det är snöoväder. Vad passar då inte bättre än att shoppa ett par skor över nätet? Kolla vilka snygga jag hittade hos Nelly. Skulle matcha dem med denim, tror det blir snyggast så!



Fuck de tog precis slut i min storlek när jag skulle beställa...


3 januari

Det är lite jobbigt det här att komma hem igen till sitt eget krypin efter att har varit hemma hos familjen en längre tid. Man hinner vänja sig att ha folk runt omkring sig, äta middag tillsammans osv. Och så när man kommer hem så känns allt bara så himla tomt. Man känner sig aldrig mer ensam än vad man gör då. Men så är det alltid och det går några dagar sen är det över, men nu är det jobbigt. Saknar de så jättemycket.

Idag har det varit skola, tre timmars lång basgrupp. Tiden gick otroligt fort och den gav massor tyckte jag. Nu är det tokplugg två veckor framåt tills tentan sen är man klar med denna termin (om man slipper omtenta vill säga, men det hoppas vi). Imorgon tänkte jag joina tjejerna med plugg på Waynes, kul att träffa dem igen! Har även varit på friskis och tränat, 2 ½ vecka sen sist och det kändes ska jag få tala om. Man tappar mer än vad man tror och alla vikter var jätttttetunga. Det är jättekonstigt en sak, jag har gått ner i vikt men blivit bredare runt låren?? Hur går det ihop?


Dagens


Hair

Såhär ser min vän Linnéas hår ut. Amazing, det är ju längre än till Kina. Mitt mål är att få minst lika långt. Ååååhh vad jag ska knapra på mina B-vitamintabletter..


1 januari

Denna nyårsdag har spenderats sovande en lång sovmorgon. Packning. Middag med familjen och gamlingarna. Ett varmt bad. Och lösgodis framför tvn. Skön dag, sista dagen hemma för den här gången. Imorgon åker jag ner till Karlskrona igen tillsammans med Johanna i en buss. SJU timmar.. Kommer hem ganska sent så det blir att packa upp, handla frukost och gå och lägga sig inför skolan och en tre timmars lång basgrupp på måndag morgon. Usch känns jobbt, hade varit skönt att vara kvar några dagar till här hemma.

Igår vart en lyckad kväll. Är glad att jag slapp någon magsjuka och att få ligga hemma i soffan hela kvällen för vi hade jätteroligt. Middag, spel och singstar. Men kl två var jag så trött och magen knep så då tog jag och Linnéa bilen hem. Det var skönt att få lägga sig i sängen och sova kan jag säga.









Tack för en kul kväll Susanna, Jonna, Linnéa, Tina & Rebecca.

RSS 2.0