19 juni

Midsommarafton idag!! I år har det inte varit så speciellt. Mamma och pappa är borta på 50-årsfest i över helgen. Idag så har jag umgåts med mina syskon + ett bihang till Chris, vi har grillat fläskfile och ätit blåbärs/rabarberpaj till efterrätt. Ingen typiskt midsommarmat (som är så gott) men det kändes somrigt iaf, trots vädret. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, spelat lite sims och tittat på Anders i ff. Saknar midsommrarna när man var liten då vi var ute i sommarstugan i Flen hela släkten hela midsommarhelgen, med mat och fika hos Bladan, då man alltid fick massa godis. Oftast tog man sitt första dopp på midsommar också. Allt kändes så sommar! Kan tänka mig att man är i en mellanperiod nu. Om/när man får barn nån gång i framtiden så får man kanske uppleva en riktig midsommar igen.

Midsommar 2008 - Konfaläger på Alphyddan.




11 juni

Det där med gratissajter funkar riktigt bra. Fick idag hem mitt presentkort på 150 kr hos H&M. Nice!!



Gå in här och börja samla poäng du också! :P


9/10 juni

Nu är jag hemma i kära Södertälje. Känns otroligt skönt att bara få vara här nu. Bättre än min etta i Kna. Men jag kommer såklart sakna alla underbara människor där nere, man blir som en liten familj. Ser fram emot att åka ner sen i augusti igen.

Idag startade jag min resa kl 10.34 då jag klev på tåget i Karlskrona, mot Emmaboda, byte mot Alvesta och sedan yttligare ett byte till X2000 till Södertälje. Resan gick fort, lite skönare än att åka buss, så himla segt. Det ända jobbiga var att jag hade alldeles för mycket packning än vad jag i princip klarade av eller fick plats med. Fick lämna min stora resväska ute vid dörrarna, och satt och oroade mig hela resan för att någon skulle knycka den, i den fanns ju ALLT typ! Man tänker ju alltid det värsta. Men den stod snällt och väntade på mig när jag klev av. Min snälla bror kom och hämtade mig vid tåget, men lämnade mig sedan ensam i huset, det var tråkigt, gick bara och väntade på att någon skulle komma hem. Var inne hos mormor också, men inte ens hon var hemma. Inte heller lille kissen. Tillslut kom mamma och pappa hem och lagade hamburgare med pommes :P. Sen åkte jag och mamma till Jysk och köpte persienner och sedan till Maxi där jag köpte the Sims 3. Träffade även ett varmt välbekant ansikte :). 

Jag tycker inte om nya the Sims spel då det är så svårt i början, man fattar ju ingenting!!!!!! Men man får spela så mycket som möjligt så man kommer in i det.

Nej usch vad jag bara skriver massa strunt, nog bara för att jag inte har någon lust att sova. Lyssnar dessutom på Halleluljah.

Imorgon vill mamma att jag ska gratisjobba på scania, de har inte råd att betala ut lite lön till mig. Jag som är deras bästa arkiverare. Men jag sa faktiskt att jag skulle jobba någon dag iaf, bara för att mamma betalar en del av min hyra. Dessutom är det ett rätt så kul jobb.


RSS 2.0