Muffins och H&M-paket

Kolla vilka söta muffins jag bakade idag, inte sant?!



Var och hämtade ett paket från H&M idag också, visa kanske?

I natt jag drömde

I natt drömde jag om dig. Jag grät t.o.m när jag vaknade.



Varför sålde jag dig bästaste Mattis? För att jag skulle bli sjuksköterska?

27 april - Dagens

Idag såg jag ut såhär. Allt lite vårigt, och visst var det varmt ute idag alla Karlskronabor? Man blev varm i skinnjackan, men sånt gillar vi.


Idag som igår
har jag suttit i skolan och pluggat med Emma. Vi hann gå igenom allt, men det känns läskigt att jag inte känner någonting alls för den här tentan.. Svårt att veta vilka typer av frågor som kan komma. Skulle behöver lite riktlinjer, lite instuderingsfrågor som man alltid fick på gymnasiet.


Tränat ikväll,
ett tråkigt medelpass. Men imorgon blir det mitt favoritpass - onsdagsstep! Till middag gjorde jag scones, och avnjöt med OST, härligt kombo. Sen gick jag ut en stund på kvällskvisten, samtalade lite med grillgänget utanför och tog en kvällspromenad.


26 april

What a day!
Ställde klockan på tidigt idag för att komma upp och plugga, hann plugga en stund hemma innan Emma och jag bestämde oss för att plugga tillsammans i skolan. Johanna kom förbi en stund och vi blev väl förhoppningsvis lite klokare iallafall. Men jag undrar vart min tentaångest har tagit vägen, den brukar alltid infinna sig såhär tätt inpå tentan. Kanske knackar den på imorgon. När vi kände att vi inte fick in något mer i huvudet cyklade jag och Emma in till stan och shoppade liiiiiite och tog årets första mjukglass i Hoglandspark. Mycket gott! Cyklade sedan hem och någon timme efter det begav jag mig till friskis och träffade Sanna. Vi tränade en timme core. Påvägen hem ringde mamma(!) som äntligen är hemma på Svensk mark. Har inte pratat med henne på tre veckor. Hon har köpt ett par vita converse till mig, så nu äger jag (snart) mitt första par. Niiiice!

Nu blir det till att försöka torka håret, sedan renbädda sängen för att sedan slänga mig där i med datan och lite tv4play innan det är dags att sova igen. Ska träffa Emma i skolan i morn klockan 10.


Kunde knappt bestämma mig så jag fick hälften saltlakrits och hälften tuttifrutti=GOTT!

24 april

Ja, jag lever fortfarande, typ.




22 april - Flummendags

Ja idag är det torsdag, jag älskar torsdagar för de känns alltid som början på helgen för mig. Men idag är det inte vilket torsdag som helst för idag ska vi till Ronneby och Flumride 2010. Det ser vi fram emot och hoppas det blir lika roligt som förra året. Dock ser det inte ut att bli lika härligt väder som förra året, då jag lyckades bränna mig och blev röd som en tomat. Men bara det inte snöar eller regnar så att man kan vara ute så är det lugnt.

Men först så blir det plugg fram till 13, då är det basgrupp och sen har jag och Linda träff med våran handledare inför projektplanen av vår C-uppsats.


Look at this

Jag skojar inte, hur snyggt är inte den här klänningen (tycker dock att det ser mer ut som ett linne)?
Studentpris 179:- Ska jag, CSN kommer på fredag! ;)

Såhär ser det ut framifrån, hela ryggen är spetstyg.
Hank Dress SEK 179, Club L - NELLY.COM 



Dagens outfit



Hihi i dag bjuder jag på en dagens outfit. Kul va? Tänker dock inte skriva vart alla kläder kommer ifrån för det finns ju inte kvar i affärerna fortfarande, då spelar det väl ingen roll?! Förutom kanske skinnjackan och solisarna från H&M resp Prestige. Men måste iallafall tala om att mina skor är från ICA MAXI, hihi, det finns fler godsaker där än choklad, ost och yoghurt (som är mina favorit godsaker).

Annars har denna tisdag bestått av plugg, skola, mera plugg, KHG-möte och step. Roligare än så blir det inte, fast step var roligt.

Massage tack!

Skulle verkligen sitta finfint just nu. Hela vänster sidan på ryggen gör ont. I brist på mänskliga händer bortsett från mina egna får jag nöja mig med spikmattan sen, men den är inte så pjåkig heller.
Sitter och kollar på Arn nu, den är fin. Att vänta 20 år på sin älskade utan att veta om den överhuvudtaget fortfarande lever är coolt. Ska strax göra ny müsli, min tog slut i morse och jag bara måste ha ny i morgonbitti. Den egengjorda är den godaste. Här är mitt recept. 

Köpte dessa delikatesser idag. Är ingen kakälskare men kan man låta bli att göra något annat när man en gång har smakat ballerina kladdkaka. Nej, doppade i varm mjölk! Det blir kalas i munnen.




19 april

Humör: Utvilad
Gjort: Gott upp ur sängen
Planer: Plugg, plugg, plugg och massa plugg. Posta paket och träna
Ser: -
Lyssnar på: Ljudet från min ugn
Läser: Vad jag själv skriver
Dricker: Vatten
Äter: Snart frukost
Bästa: Flummen på torsdag!
Sämsta: Jag har ingen som helst lust att sitta inne och plugga idag
Väder: Sol ser jag


Dagens middag!


Johanna vet hur man beter sig i köket!

18 april

Har nu på eftermiddagskvisten haft Johanna på besök, som varje söndag de senaste veckorna. Våra söndagsmiddagar börjar bli en tradition och det gillas. Vi (hon, jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan) lagade mat thailänskt med kyckling och ris. Smakade helt fantastiskt gott, godaste jag ätit på länge helt klart. Mycket trevligt, lite boktipstimme hann vi med också.

Pratade precis med pappa och han berättade att mamma blivit bokad på ett plan hem den 30/4. Hon är i New York och skulle kommit hem i morse. Men som alla vet (förutom Emma ;P) så är all flygtraftik över Europa (vad jag vet) inställd pga vulkanen på Island. Så hon får bli kvar på andra sidan jordklotet i 1 ½ vecka till. Då är det ju tur att hon bor hos en vän och inte på hotell eller så. Men tycker den där vulkanen kan ta och tagga ner lite nu så jag får hem min käre mor.


Oslipat

Idag är det första gången jag är ansvarig helt själv en kårkväll. Jag är lite nervös men hoppas allt ska flyta på och inte vara några problem med tekniken eller kårlegg osv. Ikväll står även en drös komiker från Oslipat på scenen och giggar så det blir nice nice. Hoppas vi ses ikväll då! Ciao!


16 april

Nu är även jag ägare till den omtalade och ombloggade baseballjackan. Äger jag något rött plagg? Ja, nu äger jag ett!


Från Gina Tricot.

Glassiären

Igår blev det premiärbesök på glassiären för i år. Deras glassar är verkligen enorma. Tog två smaker och fick nästan skrika stopp när hon började ösa på. På så vis fick jag två sorter till priset av en och det var ju bra och dessutom lagom med glass. Man vill ju inte föräta sig innan glassäsongen har börjat på allvar.






Din sko



Provade dessa skor idag på Din Sko och jag blev kär, om man nu kan bli det i skor. De är grymt snygga och dessutom hur sköna som helst att gå. Det gillas.. Här vill vi bli längre..

B&J

Nästa helg öppnar en ny skopbar med Ben&Jerry´sglass på Gröna Lund. Jag kan tänka mig att åka till Gröna Lund i sommar bara för att få äta B&J´s i massa goda smaker.. Karuseller är annars inget för mig.


14 april Step

Jag har hittat min träningsform (förutom powerwalksen som är en ledande favorit) och det är step. Det är verkligen superkul. Jag har gett det några gånger nu på friskis och det blir bara roligare och roligare för varje gång. Var på ett pass idag med Carro & Sanna (såklart blir det roligare att träna med folk man känner) och tiden gick verkligen FÖR fort. När passet var slut var det inte trötthet och nu vill jag hem till soffan utan mer neeej jag ville träna meeeera.

Nästa vecka är det step & aerobics-temavecka på friskis & svettis. Alla step & aerobicspass är gratis för alla så passa på att prova.


Inna - Hot


13 april

Dagarna bara flyger iväg, nu ligger jag här igen i sängen med datorn. Dagen har varit bra. Var tvungen att gå upp tidigt för att ta mig till infektionsmottagningen och ta sista vaccinationen av Hepatit b, så nu har jag fullt skydd om jag nu skulle vara klumpig och råka sticka mig själv igen. Hade sen basgrupp då jag, Emma och Josefin hade vår lektion i sex & samlevnad, J hade glömt sina anteckningar så det fick bli lite inprovisation men gick bra. Vi inledde vår presentation med det här sköna videoklippet från Robins med Filippa Bark:



Haha klockren, uppskattades av vår handledare också ;)

Ikväll blev det lite grillning vid kåren med massa folk. Johanna var snäll och hade med sig fläskfile och potatissallad till oss, och Emma vitlöksbröd. Årets andra grillning smakade väldigt gott. Solen var dock inte framme så det var lite kallt. Jag och Emma tog ett varv runt kåren för att värma upp. Annars var Johannas famn ganska varm och skön. Två knäppgökar badade också. Hallå April, jag badar knappt på sommaren, inte i Sverige iallafall. Trevlig kväll ändå.

Nu blir det nog lite tv4play sen sova. Ledig imorn med massor av självstudier. Måste träna också..

..

Mamma kom hem från Amerika, jag behöver prata med dig nu...

Ett ut en in

Är i full gång med att sälja kläder på Tradera nu. Känns skönt att bli av med lite gammalt som bara hänger i graderoben utan att bli använda. Detta betyder ju också (låt mig tänka så) att det får plats med nya härliga plagg, och jag börjar nu på en gång.

Klick klick


12 april

Ännu en solig och fin dag - det gör en glad = positiva konsekvenser.

Igår premiärgrillande vi som sagt. Lukten av glödande kol och nygrillat kött gör en ju helt tokig. Mycket gott var det.



Efterrätten hann jag inte fånga på bild, för den åkte ner snabbt.


Jag blev full på min coca-cola

Haha remember?! Så sköööön..


Långklänning

Jag äger en långklänning och tycker faktiskt det är riktgt snyggt, speciellt när man om somrarna brukar ha kritvita ben som jag. Funder på om jag kanske skulle sattsa på en till?!


Kanske denna från H&M - enkel och billig 99:-


11 april

Idag är det en fin dag. Har varit i kyrkan och en sväng på stan, enda affären som var öppen var Åhlens. Köpte sedan med mig lite mat från Subway och tog en promenad hem. Ikväll kommer mina fina vänner Johanna och Emma hit. Vi ska grilla och vädret är ju perfekt för det nu. Så alldeles strax ska jag ta fram grillen ur boden och fixa iordning den lite, undrar om jag har någon tändvätska kvar?? Det är början till en tradition våra söndagsmiddagar. De är så mycket roligare och godare att äta middag ihop med sina vänner. Söndagar betyder aldrig ångest för mig längre och det är skönt!

10 april

Hej bloggsen! ;)

Har inte haft någon blogglust alls de senaste dagarna. Nu känner jag att jag vill blogga men har inget roligt att blogga om. Det som händer i mitt liv nu är massa plugg. Det är mindre än två månader kvar till sommarlovet men innan det ska vi har hunnit med så sjuuukt mycket saker. Det blir inga slappa två månader alltså. Sitter nu med det sista på kompletteringen på min hemtenta, dessa löpande referenser gör mig galen. Galen alltså. Som tur var ska jag på cirkelfys om några timmar där jag kan få freaka ut totalt, det behövs. Sen ska jag ta ledigt resten av kvällen.

Så himla boring känns det just nu... Jag längtar hem och bort på samma gång.

M

Matador, är han inte världens finaste häst så att säga.. Ibland flyger tankarna iväg på dig och då saknar jag ♥



9 april

Humör: Bra, har träffat mina vänner och hade det kul igår
Gjort: Varit i skolan
Planer: Plugg och träning (har inte varit på friskis på evigheter känns det som)
Ser: Reprisen av halv åtta hos mig
Lyssnar på: Erik Hassle
Läser: Om könssjukdomar (skolarbete) på vårdguiden och 1177
Dricker: Vatten, glömde att köpa te
Äter: Kyckling i någon sås med quinoa, rester från gårdagen
Bästa: Det är helg
Sämsta: Har massa plugg i helgen. Det tar aldrig slut
Väder: Ganska molningt

 


8 april

Nu ska jag strax iväg till Kåren för en jobbkväll. Har ingen lust att jobba idag, men det är ju försent att säga det nu. Jag vill hellre festa idag för det var ett tag sedan jag gjorde det på kåren. Dessutom jobbar mitt publag nästa torsdag så då ska jag vara ansvarig.


7 april

Nu är jag hemma i Karlskrona igen, efter 7 härliga dagar hemma hos familjen. Fy vad sorligt det känns att sitta här ensam i lägenheten. I förrgår satt jag, mamma och pappa och såg på tv och fikade tillsammans. Att bara vara tillsammans så och ha någon att titta på tv med på kvällen.. Det saknar jag.

Nu har jag ingen lust att skriva något mer..


Gårdagen

Igår var inte världens roligaste dag att åka på ponnytävling. Snö och slask. Vi kom dit 10.30 och Denise startade kl 14.Tre och en halv timmas lång väntan, behöver jag säga att det var segt? Och när hon väl kommer in på banan, vad gör skitungen - hoppar fel hinder. -Ojdå jag råkade...

Okej, jag har gjort samma sak en gång. Men då var det fakiskt inte mitt fel, utan det var hästen som inte gick att styra. Det vart så fel så vi tog ett oxerhinder bakifrån.


Egengjord müsli

Idag har jag gjort müsli som jag tänkte ta med mig hem. Det är jättelätt att göra och man kan välja precis vad man vill ha i och den innhåller inga konstiga tillsattser eller socker.



5 dl havregryn
2 dl seasamfrön
1 ½ dl linfrön
3 dl solrosfrön
2 dl flytande honung
1 dl majsolja

Sätt ugnen på 200 grader
Blanda alla ingredienser. Lägg det på en ungsplåt. Rosta i 10-15 min tills müslin fått fin färg. Rör om då och då. Ta ut müslin ur ugnen och låt den svalna. Bryt sönder i lagom stora bitar.
Efter rostningen la jag i lite russin.

4 april


Årets första glass vid maren är förtärd..

ParrrtiiiParrtiii

Susanna ville ut ikväll men jag banga. Nu ångrar jag mig lite. Nu sitter jag här och kommer säkert inte kunna sova i natt heller..


Påskägg



I år var det jag som fixade och gömde allas påskägg runt om i huset. Tycker sånt är jättekul fortfarande. Mamma och pappa var de som tyckte att det var roligast att leta. Syster och bror blev bara arga för att de inte kunde hitta sina ägg på mina svåra gömställen, så jag vart tvungen att ge dem massa ledtrådar.

3 april

Glad Påsk!



Idag fyller jag 20 ½ år
. Så grattis till mig, nu är jag mer 21 än 19.

 

Har suttit och pluggat nu på morgonen, dock har jag inte fått så mycket gjort. Det är svårt att koncentrera sig när det är rörelse runtomkring hela tiden + att Chris snor mina böcker. Sen satte de på melodikrysset mitt i allting så då gav jag nästan upp med att fortsätta skriva om akut buk sjukdomarna.

Idag blir det påsklunch med familjen + mormor. Känner lukten av revbensspjällen som står i ugnen just nu. Gott gott!

Ha en trevlig dag mina vänner!


1 april - Skärtorsdag

Har haft en jättebra dag! Dock började den inte så bra eftersom jag drömde mardrömmar (att jag fått schizofreni/mani och att jag var på en sjunkande båt) men vaknade glad iallafall. Fick faktisk frukosten serverad av min käre bror som även spelade gitarr för mig under hela måltiden. Han har precis börjat och ville så gääääärna visa upp sina färdigheter.

Sen åkte vi till Willys och handlade massa påskmat, köpte massor med godis, trots att godiset var utplockat som *pip*. Jag ville åka till den bästa godisaffären i Kungens Kurva men Chris vägrade, trots att han hade lovat. Efter det besökte vi mormor och fikade med fruktsallad och spelade Bingo och Uno.

Efter det åkte jag in till stan med Linnéa och Susanna. Vi gick i affärer och jag råkade shoppa två plagg, ooouuups, men båda var på rea. Vi besökte även Nancy´s (som är ett måste om man är i Södertälje) där jag åt en jättegod Ceasarsallad.

Vid sex åkte vi upp till Hovsjö och KU. Sist jag var i Hovsjö var i somras, innan branden. Dock såg det ut som vanligt där förutom att det var några hus som saknades. Jättekul att träffa alla härliga människor igen. Man blir glad ända in i själen.




Haha det går inte att trycka upp den bilden på mig och Linnéa, tror inte hon skulle uppskatta det, men fy tusan vilken skön bild på henne, vilket skratt!!

Så min dag har varit toppen, har planerat in så mycket nu under dagarna när jag är här. Det är så mycket man vill hinna med och så många männsikor man vill träffa. Hehe, dock har jag planerat in saker med Linnéa och Sus typ varenda dag... Men vad gör det, de två gör mig glad och det är sådana människor jag vill umgås med.

Ne nu ska jag sova. Imorgon är en annan dag!

RSS 2.0