Hemma =) men vill tillbaka

Jahadå då var man hemma nu, fast bara tillfälligt. Fick min lediga natt idag ifrån lägret. Känns skönt att få vila upp sig lite, har inte sovigt 8 timmar på en natt den senaste veckan. Det känns konstigt att vara hemma, tur att jag ska tillbaka imorn då, för jag saknar det faktist. Och när jag är där så längtar jag hem.

Tycker synd om min lilla mor, hennes hälsena har gått av.......vår semester är hotad. Vi som ska till Samos i augusti. Hon ska ta bort gipset två dagar innan vi åker, så hon kommer ju inte kunna gå. =(

See you på söndag igen snillar ; )

Meeeeting

Jaa nu har jag anmält mig till meetingtävlingen i Kumla den 14-16 juli. Vi ska åka tillsammans med Mimmi. Och så ska vi sova i husvagn i två nätter och tävla i tre dagar, det ska bli grymt roligt =).

Nu ska jag till Alphyddan på konfaläger i två veckor!!!!

Kysss


Bellas historia

Igår så satt jag och läste en massa hästannonser, och på alla står det ju hur bra hästarna är och att de har en enorm kapasite. Och så läste jag en där det stod: Gått från LD till LA på ett år. Och då tänkte jag på Bella, innnan jag fick henne så hade hon aldrig i hela sitt då 10 åriga liv någonsin varigt på en tävling. Vi började så småningom åka på små tävlingar och hoppa LD, och för två veckor sedan debuterade jag LA med henne. Så hon har gått från att aldrig ha tävlat till LA på lite mer en ett halv år. Och inte nog med det, jag tränade för en så kallad duktig tränare, som dömde ut henne efter kanske 6 träningar. Han sa att hon aldrig skulle kunna bli en hopphäst och att jag skulle skaffa mig en bättre häst. Men jag tycker om henne så jag försökte ändå på egen hand med hjälp av Mariele och stöd från mamma och pappa. Jag fortsatte att träna och tävla, och nu har vi hoppat LA och hon har mycket kvar att ge. Så jag är stolt över henne, min älskling.

För er som inte förstod LD och LA odv
Bella är en C-ponny

Lätt D: A 50, B 60, C 70, D 80 cm
Lätt C: A 60, B 70, C 80, D 90 cm
Lätt B: A 70, B 80, C 90, D 100 cm
Lätt A: B 90, C 100, D 110 cm
MsvB: B 100, C 110, D 120 cm
MsvA: C 120, D 130 cm
Svår: D 135

Transor på willys

Idag när jag och mamma var och handla så såg jag en transa, jag tror inte jag har sett en sån på riktigt faktist =P. Han (eller man kanske ska säga hon) hade till och med bröst...hihi

Se upp på vägarna!

Idag övningskörde jag...för andra gången, senaste gången var i oktober så det var rätt länge sen.
Det var roligt, meeen det är ju läskigt när man ska starta och jag får motorstopp och hela bilen hoppar till =S men till slut fick jag till ett par schyssta startningar =P hihi och mamma var inte rädd

<3

Det brukar aldrig gå bra för mig när jag ska spela hjärter, men den här gången låg jag faktist först ända tills näst näst sista draget med stor marginal. Sen fick jag bara skitkort, så jag kom sist med överlägsen marginal.

Grönan mm

Ja igår så var det skolavsluning då =) kanske inte världens roligaste sådan, då var det bättre i P-hagen =P men sluta det fick man iaf.

Efter var jag på grönan med klassen, som planerat så skulle vi alla åka tillsammans. Men så blrev det ju inte, men det var roligt ändå Sofia, Sara, Matilda och Mimmi. Även om jag inte är en sån som tycker så mycket om karuseller. Efter vi hade varigt där i några timmar, så mådde jag apilla, och det gick inte heller över. Direkt när jag kom hem så la jag mig i soffan, så fort jag reste mig så höll jag på att spy och där låg jag tills imorse, med alla kläderna på =P

Idag har jag varigt på Pershagenskolans avslutning. Kommer ihåg hur det var att stå där som 9:a. Hur skönt som helst, att ÄNTLIGEN få sluta i den skolan. Då var man hur skoltrött som helst, det senaste året har iaf skolan varigt mer eller mindre rolig.

Jag försöker lära Denise hur Bellami fungerar

Jag försöker lära Denise hur Bellami fungerar


Dumma tant

Idag när jag satt och väntade på bussen vid en busshållsplats så gick en tant förbi mig och så säger hon: "Varför kan du inte le? Du är så kall, kan du inte änns le lite för att det är så vackert väder."
Och hon sa det ju inte direkt snällt heller, hon skällde ju nästan ut mig. Att hon kan gå fram och säga något sånt, hon har inget i mitt liv att göra. Tänk om tex min pappa slagit ihjäl min mamma och sedan våldtagit mig, och så säger hon att jag ska le för att det är vackert väder. Tant jävel, nu svär jag men jag vart så arg och irriterad.
Hon skulle åka med samma buss som mig sedan och då tittade jag jätte mycket surt på henne så att jag skulle visa att jag NU VAR sur. Men vet dock ej om hon såg. *grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*

Nu något positivt, idag är det ett år sedan jag provred Bellami för första gången =) och sedan dess har hon bara gått från klarhet till klarhet hihh. <3

Studenter

Ja.. idag är man ju ledig från skolan, eller jag väljer att inte följa med på klassdagen. Har ingen dirket lust att spela laserdom..?

Igår tog min bror studenten, det var roligt. För det var vackert väder, det var varmt och alla hade fina kläder =P. hiiihi. Han fick en liten apa av mig, den passa honom bra eftersom det såg ut som en teaterapa. Men han var glad iaf och jag tjuvkikade på hans betyg lite (eller jag visste redan vad han har) och då vart jag lite deprimerad. Det blir till att jobba hårt om jag ska ha samma betyg som honom, meeen vissa har lätt för sig.

Igår kväll var jag så rastlös så mamma höll på att få damp på mig. Varför blir jag så rastlös när jag bara är ledig från hästen i en dag..... hur ska det gå. Men till min räddning så ringde Sussie =) och tyckte att jag skulle vara med henne, Carro och Johan å titta på film.

Och idag ska jag på min kusins student också, trevligt träffa släkten idag igen.

//Sarah be back

OSLAGBAR


Du slår ut, på en sekund
Krossar allt, allt mitt lugn
Mitt huvud snurrar runt
Hjärtat slåt, jag faller tungt
Du e oslagbar, underbar

Jag faller för en längtan
Faller för en saknad
Hela kroppen är besatt
Min kärlek för dig är
fullt aktiverad
Känslor exploderar
Faller för dig dag som natt
Du är oslagbar, totalt underbar

Sätter allt på ett kort
Andas in och samla mod
Att få va nära dig
Tät intill är att för mig
Du e oslagbar underbar

Jag faller för en längtan
Faller för en saknad
Hela kroppen är besatt
Min kärlek för dig är
fullt aktiverad
Känslor exploderar
Faller för dig dag som natt
Du är oslagbar, totalt underbar


Yeeeah jag lyckades

I´m happy. Gårdagen var superbra, fint väder, bra sällskap, bra häst och en placering. Jag kom på 8:de plats i Lätt B och så gick jag dubbelnolla i Svelandcup, så jag vann totalt 190 kr, två rosetter, plakett och betfor =). Och så debuterade jag Lätt A, där fick jag 12 fel, tre nedslag efter varanndra. Men Bella var så duktig <3.

Idag har jag och mamma varigt en lite sväng på stan, det var bara Åhlens som hade öppet, så vi fick helt enkelt handla där. Köpte brun utan sol, så nu hade jag tänkt att bli lite brun! Bara det inte ser konstigt ut eftersom att jag är kritvit just nu...=S 

Nerv i kläm

Imorn ska jag debutera Lätt A med Bella =), det ska bli spännande å se hur det går.

RSS 2.0