Stämningen är låg dan före dopparedan

Jag hatar den här känslan, när samvetet går och gnager på en. Jag har dåligt samvete, jag har sårat och gjort någon ledsen och det är det värsta som finns. Men jag kan ju inte ljuga för då träner såren ännu djupare in i framtiden. Det är dan före julafton och ingen ska behöva må dåligt då, inte du. Vad jag än gör här näst så kommer det bli fel.

Japp precis så


Torsdag

Idag gjorde jag världens vurpa precis utanför mitt hus, min specialite. Dock var det inte lika farligt som förra vurpan när jag slog upp bäckenbenet. Klarade mig med två fetasår på båda lillfingrarna. Meen jag kan säga att det inte gör mindre ont för det. Kunde knappt hålla i tyglarna när jag red, svänga med ratten när jag körde bil eller tvätta mitt hår när jag duscha. Det sved.
Men nog om mina lillfingrar, inte de största problemet som finns i världen.

Imorn har vi avslutning, kl 9 i klassrummet då vi ska fika och ha julklappsutdelning. Janne påminde alla om att baka till imorn, tror jag att någon kommer att baka? Jo vars säkert. Men jag har inte bakat, kände att jag borde bidra med någonting så jag åkte till Willys för att köpa skumtomtar eller något. Men jag hittade inga. Åkte då till tempo men där fanns det inget heller. Ville inte gå ut från denna affär oxå utan att köpa något så jag köpte en baugett, den åt jag och mamma av när jag kom hem och den var god. Så tyvärr klassen så blir det ingenting från mig, hoppas ni inte blir sura, ledsna eller arga. Jag har iaf köpt en grym julklapp som endast kostade 20 kr, undra vem som blir den lyckliga att få den? Sen blir det avslutning i aulan kl 10 och den blir väl lika bra iår?

Ne nu tyckar klockan, dags för sängen!


The OC blandat med kärlek

Vilken vacker kärlek. Synd bara att den inte är på riktigt. ♥


Fy vad jag är snygg i alla hårfärger och typer :P NOOOT



HAHA fyy vad fult!

2, 5, 7 o 8 är ju bäst :P

Klänningar

Denna klänning skulle vara fin att ha på julafton.
74819-326

Till nyår vill jag införskaffa mig en svart snygg klänning.
Inspiration.
74819-32774819-328
74819-32974819-330
74819-331 All from Asos

J-klapp

Idag har jag köpt en julklapp till mig själv och jag ska lägga under granen och inte öppna förens på julafton!
Jag säger inte vad det är i, men det är fina saker, rosa, svart och grått. :P Hehe

image325

Sitter och skiver min filosofifördjupningsskit


Låt

Robert Miles - Children

Pontus kallade det deppmusik. Men jag tycker bara den är gryyyymt bra.


Söndag

Eftersom om alla tydligen får reda på saker genom min blogg "Sarah jag läste på din blogg att..blablabla". Så kanske jag ska skriva ett inlägg. Men min blogg är tråkig, har inget roligt att dela med mig om här.

Ni kan få en rolig historia att skratta åt:

Håkan besökte en spågumma efter en väl genomfestad natt. Han slog sig ned och utbrast:
"Jag vill inte veta ett dugg om framtiden, jag vill bara få reda på vad jag gjorde igår."

"Varför var Hitler världens sämsta golfspelare?"
"Han kom aldrig ur bunkern."

Hoppas det roade någon.

Ikväll ska jag baka pepparkakor, hoppas jag får lite julstämning då................................................

Hej.

Julklappar från CDON

Har precis blivit klar med tre stycken julklappar! :) Skönt! Klickade hem dem från CDON, så det blir säkert bra. Då slipper jag stå och stressa och trängas i affärerna. Eller, jag har ju fortfarande några kvar, men till dem är det nog ganska lätt att köpa.

image324

Imorn är det äntligen helg!

Julstämning..

Hjälp mig någon att komma i julstämning. Jag har inte fått någon julstämning, fastän jag har hjälpt K att sätta upp sin julstjärna eller att mamma har bakat lussebullar.
Jag har inte ens tänkt en ända stressande tanke om alla julklappar som ska köpas. Hmmm, kanske kommer. Det är ju trots allt bara tre vekcor till julafton idag.

Jag vill ha en riktig jul iår!

image322

Söndag

Värst vad det är många som lagt märke till min blogg idag då!
Trötter som jag är...satt och läste min bok som jag håller på med, och direkt när jag läst klart kapitlet så somnade jag bums. Vaknade en timme senare, virrig och snurrig. Tur att jag inte sov längre.
Om cirkus 45 min ska jag plocka upp Linnéa, vi ska åka till Ö-tälje hallen och kolla på grabbarna som spelar bandymatch. Länge sedan man gjorde det, man har knappast haft någon direkt anleding till att åka dit och 45 min senare försöka ta sig hem på något sett. Men nu när man har körkort kan det vara kul att åka på en liten roadtrip och dessutom heja fram en seger åt KU, maybe.

Idag är det den första advent. En väldigt speciell första advent iår. ♥

Hallo

Igår var jag i Globen. Det bjöds på en hel del saker..
Hehe, det var lite segare än förra året, men kul ändå. Hade dock velat gå på söndag oxå eller istället för igår. Det är roligare program då.

Ha en bra lördag


RSS 2.0