Nu är jag sjuksköterska

Idag kom dagen, då uppsatsen blev GODKÄND!! Trodde seriöst inte den dagen skulle komma. Men nu är den här, dagen innan examen. Lättnaden är obeskrivlig och känslan är overklig. Men nu ska jag bara njuta lite, glömma all ångest som hela våren har inneburit. Imorgon ska jag stå i kyrkan med mina bästa tjejor och ta examen som Sjuksköterska!!

Sarah Sederström, Leg. Sjuksköterska


BTH hoodie

Har fått min första gratisgrej tack vare min blogg idag ;) Hehe, min blogg har legat uppe på BTHs hemsida under våren, så idag fick jag plocka saker för 250 kr i BTH shoppen som tack. Fick bli en skön hoodie, kommer alltid till användning.


SHOPPING

Efter en hård skolvecka unnade jag mig en tur på stan tillsammans med Linda för att spendera lite pengar. Köpte två likadana jumpsuits i två olika färger, en klänning och näspiercingar. Sen blev det lite god dricka till morgondagens examensfest. Jag är nöjd!

Fina va, den blåa tänkte jag inviga imorgonkväll! Gina Tricot 149:- st / Fick den ena gratis då jag hade rabatt


Från H&M, 149:-


Några bilder från Gotland

Frida och Mette brevid Fridas snygga bil


Jag och Mette i väntan på båten


Mat på båten


Emmas och min sovhörna


Stugan vi bodde i, Fridas sommarstuga


Vid högklint där vi blev höjdrädda


Riktigt fint


Vi åkte förbi Kneippbyn och fick en skymt av pippihuset


Visby!


Det blev lite besök i butiker också


Mysig gata


Grillkväll


Picknick vid raukarna


Frida som varit på dass


Vandring i skogen till en göra-kol-nånting.


Alltså en sån, ni vet ;)


Där åt vi kajpsoppa också, det var gott


Vi fick åka traktorsopa


Emma och Frida ville klappa lamm. Men det ville inte lammen


Resturangbesök i Visby sista kvällen (syns det att jag är sjuk och har frossa på bilden?)

Gotland & opponering

Hej! Tomt här eller? Ja förblir nog så just nu, är mycket som tar upp min tid och annat som tar upp mina tankar. Skolan tex, imorgon har vi opponering på c-uppsatsen, är nervös. Är vår opponering kass? Kommer vi bli sågade? Sen efter det är det komplitteringar, examen och flytt.

Var ju på minisemester på Gotland! Det var trevligt, men jag hade oturen att vara sjuk med frossa och muskelvärk halva fredan och lördan. Så världens roligaste sällskap var jag nog inte. Men men fick uppleva mycket utav Gotland på få dagar så jag fick ut nått av resan iallafall, var ju pigg en och en halv dag ;)


Gotland

Nu åker jag till Gotland med brudarna (Johanna du kommer fattas oss på ön). Ska bli riktigt kul och skönt att komma iväg från Karlskrona. VI kommer hem på söndag igen! Höresss!!!

Grillning & sista kårkvällen

Det vart en lyckad och rolig kväll igår, som började med grillning utanför Emma & Rasmus, fortsatte med förfest och singstar innan vi till sist vid tolv kom till kåren. Hela helgen överlag har varit jättebra. Har inte gjort så mycket vettigt men sånt får tas, ibland bör nöje gå före nytta.











Hurts - Wonderful life

Sanna spelade den här låten för mig igår. Hur skön som helst, går på repeat hos mig nu.


Helg

Har varit ledig i två dagar nu så det känns som min helg är över, men icke. Det är ju bara lördagfm än så länge. Igår så var jag och Sanna på gymmet. Körde uppvärmning i en kvart sen körde vi styrka i 45 min, kanske inte såå effektiva. Vissa gymmaskiner känns ju som rena grekiskan att förstå så vi försökte snegla på de andra och se hur de gjorde. Men det vart mest de vanliga maskinerna som man visste. Haha det är så sjukt tråkigt m gym, glömmer bort det mellan gångerna. Sen blev det kondition på löpbandet i 20 min, de första 10 var jobbiga men resterande var hur härliga som helst, skulle lätt kunna springa 10 till ;)

Världens tabbe jag gjorde i natt när jag kom hem. Skulle hämta ner toapapper från ett högt skåp och hämtade en stol och ställde mig på, när jag skulle gå av så sätter jag min fot på pilatesbollen som såklart rullar iväg och jag faller rakt ner med knät först på mitt STENgolv, var inte så skönt alltså. Gör bajsont fortfarande. Ialla fall innan insidenten så hade jag en riktigt trevlig kväll. Sanna bjöd m mig på fest, så det vart lite vin, lite dans och lite födelsedagssång. Mycket trevligt, vi cyklade hem när de andra skulle in till stan. Sanna skulle ha praktik idag så hon ville hem tidigt och jag ville inte följa m som ensam tjej in till stan m grabbar jag knappt känner, förutom Henning då. Inte nog med att vakna upp med ett ont knä har jag svullnat upp vid skuldeblandet på vänster sida, men med lite orudisgele så hoppas jag det blir bättre, det blev det sist iallafall. Behöver en rejäl genomgående massage för min rygg alltså.. Så fort jag kommer hem så...

Ikväll så vankas det mer trevligheter!!

Gårdagskvällens

12 maj - Pesten i Blekinge

Har haft en ganska soft dag. Inte gjort så många knop, mest försökt röra på kroppen, resulterade i två PW och ett pass på friskis. Tog en PW till stan idag, tänkte gå på systemet, men såklart så glömde jag legget hemma, så det blev inget med det. Gick in på H&M istället, men det blev inget där heller, tur det. Däremot så var jag på en utställning om pesten i Blekinge på museet här i stan. Bara av en ren slump, gick förbi och det var fri entre. Var faktiskt intressant, tycker sånt är obehagligt spännande på något sätt. Utställnigen var inte så stor och det var en skolklass som hade guidead tur så ville inte störa.

Denna vecka har friskis gratisvecka så imorgon ska jag och Sanna gymma! Nice, löpband, rumpa, rumpa, rumpa och så lite rygg på det!


Sneak peek

Här får ni en liten otydlig hint av min examensklänning som jag köpte igår. Den är i vitt, som jag egentligen inte ville. Men kunde inte hjälpa det, kändes bara så rätt ;) Hur den ser ut får ni se den 1 juni!


Dagens vis...outfit!!

Idag har jag och Linda fixat de som sas igår på opponeringen på vår c-uppsats. Nu finns det inte så mycket mer vi kan göra innan måndag då vi har träff med vår handledare och layouttjejen. Så långhelg. Vi skulle åkte till Gotland denna helg istället för nästa, det känns som att man har liiite mer att göra då.. Idag har jag börjat packa lite smått. Halva bokhyllan har åkte ner i en flyttkartong samt halva garderoben. Det är svårt att packa ner kläder, klänningen som hängt där orörd i tre år vill jag ju kanske använda nån gång dessa tre veckor innan flytten.. eller?? Vet inte vart jag ska ställa flyttkartongerna dock, är så tråkigt att ha dem stående på golvet bara.

Premiär för barbent!

En härlig och solig tisdag

Tog lite sovmorgon idag och var inte i skolan förens nio (ja det är sovmorgon Johanna, hehe!). Då blev det lite opponentskap fram till lunchen som intogs ute på gräsmattan utanför skolan. På eftermiddagen så "låtsas"opponerades det på varanndras arbeten. Vi fick bra feedback, så det kändes bra. Om en vecka och två ½ timme ska skiten in, längtar lite. Sen åker jag och tjejerna, förutom Johanan :(, till Gotland i några dagar på en sista resa tillsammans innan vi skiljs åt. Ska bli kul, var många år sedan jag var på Gotland sist.

Nu ikväll har jag haft tisdagsmiddag med Johanna. Vi kör på tisdagar numera istället för söndagar, har bara blivit så. Efter det gick vi över till Johanna och drack te och fikade med hennes lägenhetspartner och en till. Båda är utbytesstudneter så det bli bara prat på engelska, så jag är mest tyst, men ändå lärorikt.

Kolla den härliga utsikten vi har i skolan, gillar verkligen läget skolan ligger på och kommer faktiskt sakna den!



Efter träning

Kesella med vaniljsocker och jordgubbar!


Solar

Gick upp 8 imorse och har tvättat fram till 14, nu solar jag, dock inte på detta ställe..


Om sanningen ska fram


Fynda på Ica Maxi

Har ju glömt att visa upp mitt fynd jag gjorde på Ica Maxi förra helgen. Ett par snygga conversliknande blommiga dojjor för endast 129:-, fick massa fina kommentarer om dem i skolan när jag hade dem.



En ledig fredag

Idag tog jag och Linda ledigt från uppsatsskrivandet. Så det blir en långhelg, skönt, inte så mycket planerat heller. I förmiddags var jag på lunchstep på friskis, precis som förr då alla fredagar var lediga dagar. Saknat step, det är en så kul träningsform. När jag kom hem hade jag fått post från Södersjukhuset med mitt schema de första veckorna av sommaren. Bad om ledigt först helgen den 11/6 då jag ska på bröllop, men fick jag ledigt då? Nej - så mailade min blivande chef och hörde ytterligare en gång om jag möjligtvis kan få ledigt den lördagen. Skulle vara så tråkigt annars att missa min kusins bröllop, det händer lixom bara en gång. I och med brevet kom även lite pirr blandat med ångest, imorgon är det prick en månad kvar till min första arbetsdag som sjuksköterska. Är det inte sjukt? Kommer känna mig som ett stort skämt i början, men jag hoppas att det ska bli bra.


Fick även denna hemskickad. Beställde en snyggare rosa skylt i veckan juuuu, men denna ser lite coolare ut.

Besök i Kna!

Tjao, bloggtorka jo tack! Idag har jag haft en mysig eftermiddag. Efter skolan så fick jag besök av min farfar och hans fru Catrin, som är på en liten södrasverigetripp. Första gången de fick se hur jag bor, efter snart tre år här och med endast 4 veckor kvar så var det verkligen på tiden ;) Vi var en stund hemma hos mig först sen åkte vi in till stan en sväng och stoppade en peng i rosenbomgubben bland annat, sen blev jag bjuden på Royal Thai. De sover på hotell i natt och ska fortsätta till Öland imorgon. Farfar är 80 bast men det kan man minsann inte tro ♥


Lovely dress

Dags att börja tänka på examensklänning? Hittade denna på Melba, riktigt fin. En annorlunda färg, men jag gillade den. Hur ofta har man en grön klänning lixom? Men klänningen hinner säkerligen inte komma innan examen ändå om jag skulle beställa. Senast jag beställde därifrån tog det ca 5 veckor. Examen är om 4..


RSS 2.0