^^

Nu har jag kommit på vad det var som Bilal sa som var så roligt på engelskalektionen i torsdags.... ahha

Han: Ja vad tänker ni på nu då?
Jag: Godis..
Han: Haha jaha. Jag kan inte äta så mycket godis, för när jag gör det så brukar jag hamna i sockerkoma.

Hhaha har inte hört talas om något likande. Vad är sockerkoma för något?

8 mån <3

Igår fiarade jag och Johan 8 månader tillsammans. :) 8 helt underbara månader..
Så igår så gjorde jag våfflor åt oss två, de var jätte goda och jag åt till och med mer än Johan, ett hjärta mer haha :P Sen iaf så tittade vi på fotboll, vad gör jag inte för hans skull ;). Somna nästan i halva sista perioden, så jag fick köra iväg honom när matchen var slut, så jag kunde gå och sova. :P

Idag hade vi sista engelskalektionen med Bilal, haha skönt att få en ny på måndag, även om han faktiskt var lite rolig idag. Vi fick inte änns reda på våra prov och nu ger han sig ju iväg, men han sa iaf att proven inte såg bra ut, tackar för den...
Sen hade vi matte i hundra år kändes det som, ne men vi börja en halvtimma innan och slutade normal tid så det blev kanske två timmar. Hann iaf en bra bit i boken.
På gympan sen var vi bara 4 stycken på, resten av klassen var hemma och sov eller nått. Det var iaf jag, Linnéa, Micke och Karem. Vi hoppade trampett och Bengt fick mig att göra volter högt uppe i luften och snurra runt i ringarna. Det var läskigt men roligt. Mina organ låg lite hur som helst i kroppen efter det. :P

Ännu en bra dag

Fint väder idag igen och jag vart så här glad :DDDDDDDDD. Vi satt utomhus på rasten idag i skolan, kunde sitta med bara armar och det var jätte härligt. Man blir så glad av solen, rena depp medicinen ju. :)

En annan rolig sak idag var att jag träffade Danielle (Danny Zuko:P, roliga tider det), från Ekensbergstiden. Det var kul att träffa henne, var jätte länge sen ju, nått år sedan. Jag kände knappt igen henne först när hon kom gående mot mig, tänkte att det var konstigt för hon tittade på mig och så säger hon: Sarah, och då ser jag att det var hon! Kul :)

Soliga dagar

Idag var det ju jätte härligt väder. Det trodde man ju inte när man vaknade i morse och det var frost ute. Men framåt eftermiddan där vart det ju varmt och skönt. Fick en gnuttas dåligt samvete när jag kom till stallet och fick se pojken min stå där i hagen med två stycken täcken på. Ett varmt stalltäcke + ett regntäcke. Han var inte svettig men väldigt varm. Nu fick han iaf stå utan täcke i natt och imorn. Hoppas det blir lika fint väder imorn! Då skulle jag bli så här glad :)))))))))))))))))DDDDDDDDDDD.

Matador min


image80

Sarah gå och lägg dig

Klockan är fem........ Vad gör jag uppe? Har pratat med Johan och Jacob på msn i 3 ½ timme, de är roliga! :)

Min älskade pojkvän

Pratade nyss med Johan i tele. Han är nu uppe i Romme med några vänner.
Iaf så sa jag att han skulle gå ut för att det var så dålig mottagning inomhus,

Jag gör allt du säger till mig om Sarah!

Jasså gör du, då säger jag att du ska komma hem till mig och du har tre timmar på dig, säger jag ironiskt.
Oj, det blir lite svårt det, men jag ska försöka, jag går och hämtar bilnycklarna nu.
(Haha tänker jag, kul).
Han går och sätter sig i bilen, startar motorn och börjar åka iväg.
Johan vad gör du?? Är du seriös? Vad tänker du göra?
Men du sa ju att jag skulle åka hem till dig.
Ja men jag sa det på skämt ju.
Vill du att jag vänder tillbaka då? Ja eller nej..
Men ja det är klart du ska, du är ju sjuk ju. Snälla nån du har ju druckit. Kör du tillbaka nu?
Ja, men här kan man ju inte vända. Opps motorstopp.

Lite utdrag om hur vår konversation ungefär lät.

Det läskigaste var ju att han skojade ju inte. Han sa att han allvarligt tänkte åka hem till mig eftersom jag sa det. Men han var väl inte direkt nykter heller så man vet ju inte vad han hade tänkt. Men orolig hann jag bli iaf. Älskade Johan.

Min nya jacka

Här är min jacka som jag köpte i torsdags! :)

image79

Cino 4

Idag var klassen i Stockholm på tekniska museet och såg på cino 4 filmen flyg. Det var väl rätt kul, när de spruta vatten och slog en i rumpan. Det var coolt att det var 4-D iaf. Och det var skönt att slippa skolan, vi slapp the english day in school. :P
Efter det så åkte vi till centrum, jag och Linnéa gick till Gina Tricot. Den affären asså, står ju och drägglar över allt jag vill haaaaaaa. Provade en fin fin gul sommar klänning, den fick dock inte följa med hem som jag velat, hade inte så mycket money så jag fick nöja mig med ett armband.
Sen gick vi till kungshallen och åt, smokfullt med människor. Men jag åt god mat, friterad kyckling, yammi.



Åkte tillbaka till Södertälje sen och träffa mamma, köpte en vår jacka åt mig på Lindex, hör och häpna. Den var stilig..

Moma und I

Jag: Mamma, ska det bli storm imorn?
Mamma: Jag vet inte. Tycker du vi ska ta upp några säkerhetsåtgärder eller?
Jag: Nej jag bara undrar om jag ska ha kjol på mig imorn.

Hihi

Resa <3

Just nu är mamma påväg till Arlanda för att hämta pappa och Chriz. De har varigt i Kina i 2 veckor. Känns inte som att det gått två veckor sedan de åkte. Har varigt ganska lungt här hemma, bara tre tjejer. Men det ska bli kul att de kommer hem. Hoppas de har handlat med sig något fint till mig, det är ju rätt biligt där. De hade iaf lovat mig..hehe
Jag hade oxå gärna åkt till Kina. Mamma och jag var ju i Grekland i somras men vad är det mot Kina? Och när vi var i Grekland så kunde vi inte göra så mycket mer än att gå ner till stranden eftersom mamma hade haft av sin hälsena och gick på kryckor. Men om lite mindre än två månader ska jag ju ut och resa igen. Då åker jag till Ungern med Johan och några till. Eller några och några, det är nog ganska många fler, fast sådana jag inte känner. Men det ska bli kul iaf hoppas jag, längtar...

<3

I´m in love

74819-77

with you

Yrrrra på matteprovet

Idag hade vi matteprov. Om mitt under provet så börjar jag helt plötsligt må dåligt. Får ont i huvudet och får sånt där sus i öronen. När gjort klart sista uppgiften så är jag typ helt slut i huvudet, varm och trött. Så jag lämnar in provet och sen går jag ner till stan och tar bussen hem. Jag tog en ipren, så nu känns det bättre i huvudet iaf. Sov en halvtimme i soffan, vaknade knappt när telefonen ringde, personen som ringde la pecis på när jag lyfte luren (tror det var mormor, för hon ringde en halvtimme senare igen).

Jag hade velat vara med på idrotten idag. Vi skulle dansa. Var ju så kul förra veckan när vi dansa bugg. :) Och sen skulle jag ju åkt till gröndal och tränat oxå, men det får bli i helgen istället.

Nu ska jag läsa "Singoalla", boken som vi ska läsa i svenskan. En fin liten kärleksberättelse.

Min syster kom och bjöd mig på godis. Vad snällt av henne! :)

Gladis

Jaaaaa jag fick min mens idag å jag e glad. Har aldrig varigt så här glad över att få den nån gång, men den har varigt försvunnen sedan den 31 januari så jag hade hunnit bli orolig. Jag som trodde det berodde på min viktnedgång.. men nu ska jag ändå forstätta att försöka gå upp i vikt.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och mamma ut och övningsköra (eller jag ska övningsköra inte mamma :P).

Helg

Ohh söndagkväll..
Det känns som ännu en helg som jag stressat mig igenom.
Det började i fredags då jag vart sist klar med uppgifterna på webblektionen och där med fick jag gå sist därifrån, missade bussen och fick halvsnabbt gå ner till stan istället. Gick till Vila som jag var tvungen? att gå till eftersom de hade firade ett år och hade bra erbjudanden. Köpte två tröjor för 100 kr, snygga var de. Tog nästa buss hem och jag hade tur idag att mamma var ledig och kunde köra mig till stallet och mocka så jag slapp göra det. När jag kom hem från stallet var det bara att fixa iordning sig och packa väskan och ta ner sovsäcken från vinden. Skulle hinnna med att äta också innan jag åkte iväg till kyrkan. När jag kom dit kunde jag varva ner, behövde inte stressa mer..det var skönt, hade en rolig kväll. Övernattade i kyrkans kapprum med Johan bervid mig, hehe ofta man brukar sova där lixom.

På lördan vaknade jag typ tusen gånger på morgonen innan det var dags att stiga upp. Mamma kom och hämta mig vid halv elva. Körde mig hem eftersom jag lovat mormor att åka med henne och handla, vi åkte och handla en present och mat, jag bar kassarna åt henne. Efter att jag packat upp varorna åt henna och skrapat fem Sverige lotter (skrapa fram 200 kr) så gick jag hem och börja skriva på mitt media arbete. Hann inte så långt förens mamma kom hem igen, då det blev en snabb lunch innan vi åkte till Gröndal för att träna. Vi motionscykla lite och så visade mamma hur man använde alla maskinerna så jag vet det på torsdag då jag ska åka dit själv. Sen körde mamma mig direkt till stallet, red lite bommar och cavalettihinder och hoppa lite, det var 1 ½ månad sen sist så man glömmer ju bort hur kul de e. Övningskörde hem sedan, inte hela vägen men en bit. Hemma åt jag snabbt och hoppa in i duschen och sen var klockan kvart i åtta och Johan kom. Vi åkte upp till tempo o handlade lite och så titta vi på melodifestivalen. Ringde och röstade tre ggr på Måns, han var ju grymt bäst. Jag skulle blivit glad om han hade vunnit, men icke, the aaark.....

Hinner inte mer nu fortsätter imorn

Hemlagad pizza

Måste bara citera en sak som min mamma sa. Vi ska äta hemmalagad pizza till middag och mamma hade precis gjort klart degen så skulle jag och Denise få lägga på ingridienserna på den.

Mamma: Denise kom och gör din pizza nu så du får något eftersom Sarah har blivit ett stort matvrak nu.

Haha, det kanske inte låter så kul nu men när hon sa det så garva ja.. :P

Snart ser jag ut så här..?

image76

Så här ska jag se ut sen. HAHA nee jag har inga förhoppningar. Det behöver inte synas på utsidan, huvudsaken är att jag märker skillnad genom att gå upp i vikt.

Punktlista

  • Jag har skaffat gymkort. Haha Sarah ska börja träna upp sina muskler..wow va coolt ;P Har väl Johan att tacka för det, för utan honom hade det väl knappast blivit av. Han är bra på att puscha mig, och pussa mig ;).
  • Kom precis hem från stallet, var där en snabbis. Mamma mocka medans jag tog hand om pållen, iförd strumpbyxor och klänning hihi (orkade inte byta om). Kände att jag inte riktigt passade in i miljön.
  • Jag fick MVG på naturprovet oxå :). Hur kan det komma sig att jag får bättre i natur än samhälle, som jag går och tycker är roligare.

Svenskalektion=boktipstimme (HHAHAHA)


Morgontrött

Det har hänt varje morgon den här veckan. Jag har ställt klockan på en rimlig tid på morgonen för att jag inte ska sova bort halva dagen, men ändå så går jag inte upp förens ca 1,5 timme efter. Jag förstår inte hur jag ska orka gå upp imorgon till skolan, speciellt när man vet att man har engelska, uscha.

Blont, brunt, rött och mörkt..




Fyra hårfärger jag haft de senaste åren.

Viktsnack denna lördag (söndag)

Idag (igår) har det varigt en liten deppdag. Den har varigt tråkig och jag har gått och tänkt och oroat mig för en del saker. Men så kom Johan på kvällen och då går det inte att vara deppig längre. Tvärtom jag blir glaaaaad. Vi checka melodifestivalen och så hjälpte han mig med hela engelska redovisningen, (snäll pojkvän jag har :). Självklart så fick han belöning för det efteråt.. :)

Å så har jag bestämt mig för att jag måste gå upp i vikt, mitt mål är att gå upp runt 5 kg. Det tror jag skulle vara mycket bättre för mig eftersom jag dalat en del de senaste månaderna. Det kommer bli jobbigt eftersom att jag inte är så förtjust i mat, men det blir väl att tvinga i sig. Samma sak som att hitta tid för att börja träna.

Hair

Har haft flera bad hair days på raken den här veckan. Men var och köpte en plattång idag, så jag hoppas att jag kan göra någonting åt det.
Fast mitt hår ser inte nyfärgat ut längre..det var ju bara 3 veckor sedan.

RSS 2.0