Mat

Idag blev det söndagsmiddag med Susanna. Måste införa denna tradition igen då jag och Johanna (och ibland var Emma med) hade det varje söndag i Kna. Mycket bra tradition och ett bra slut på helgen. Iallafall dagens rätt blev jag inspirerad av pastasalladen på pressbyrån på SÖS. Det vart riktigt gott, åt upp min portion på 5 min. Dels för att det var gott och för att jag var utsvulten.

Vad vi hade i:
Pasta
Grillad kyckling
Soltorkade tomater
Bladspenat som stektes med smör och kryddor
Fetaost
Pesto

Ni måste pröva!!


T



Bästa scenen i Titanic, inte ett öga torrt.

Spökhäst




Scarrryyy

Klinikfest

I fredags var det dags för den årliga klinikfesten med jobbet, min första :) Temat var huvudsaken, fri tolkning. De flesta hade hattar, några peruker andra kammar och hundben. En mycket lyckad kväll med underbara kollegor och konstant drag från 18-01. Det var inte alls jobbigt att ta sig upp och jobba dagen efter.. sant, man var bara lite trött ;)








SpringShopping

Gaaaah vad mycket fint det kommit ut i butikerna nu. Tog en sväng på Götgatan efter jobbet och kollade in lite vårkläder. Och OM jag hittade, fick hålla lite band. Men har inte shoppat på typ tre veckor så jag kan erkänna att jag känt lite abstinens. Vårkläder fick det bli, inte fel. Här får ni en titt.


H&M


BikBok


Gina Tricot

1/4

Här var det dött. Kanske ska börja skriva lite här igen???!! Vad sägs, folk går ändå fortfarande in och läser ju. Kan komma in med lite bilder från senaste tiden kanske och visa lite smakprov från min nya lya som jag nu bott i 1 ½ vecka! Återkommer!

RSS 2.0