Jag och prins Harry

image172

Ja, jag måste nog säga det att jag har gått och blivit lite små förtjust i prins Harry. Han är ju en rikitg pralin.

Det har varit jättebra i London, men jag orkar inte skriva något om det nu. Kanske kommer. Det bästa var nog att träffa just Harry Parry!!

På århörande


Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Har precis läst ut Magdalena Graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig".
Boken handlar om det äktenskap hon ingick som 19 åring som sedan övergick i misshandel och ständig terror. Hon flyr sedan med deras gemensamma son samtidigt som det ständigt vilar ett dödshot över henne.

Detta är en av få böcker som verkligen har berört mig. I början av boken var jag verkligen förbannad, på att det verkligen finns sådana SVIN som kan göra sånt här. Den ständiga rädslan och oro som finns om att inte veta om man kommer att leva imorgon eller bli ihjälslagen innan dess. Vilket liv vilket helvete dessa kvinnor (nu säger jag kvinnor bara för att hon är det) måste ha. Vilken påverkan droger har på människor, hur de kan förändra en människa helt och hållet. Det är läskigt.
Ännu mer ledsen blir man ju när man får höra hur mycket samhället lyfter fingret för att hjälpa dem som verkligen behöver det. Hoppas det har förändrats till något bättre på tio år.

Men Magdalena tror som jag på förlåtelsen och att alla människor är värda en chans till. Som hon citerade: det tjänar ingenting på att gå och hata.

image168

Men jag säger bara:
Läs den!

Shop

Var inne på Åhléns idag där de hade 75% rea på massor med smycken.

Jag fick allt det här för endast 58 svenska riksdaler, verrrry nice:

 

 

Inte så bra bilder jag vet, men min mobilkamera är inte så jätte bra.

Köpte en klänning oxå:

 


Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på den nya Beck filmen som mamma hyrde åt mig. Kanske äta något smarrigt, njuta alltså!


The sims nörden är tillbaka



Köpte det nya the sims spelet (tillägg) idag.

Hade det inte varit för artikeln i Aftonbladet som jag läste så hade jag inte vetat om att det kommit ut ett "The sims 2 HM Fashion". Tack för det!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1097456,00.html

Vart intresserad och tänkte att det verkade roligt så I buy it! Så nu kommer jag sitta som fastklistrad framför datorn och spela sims ett tag framöver.

%¤####""""###¤#¤ vilken dag

Denna dag har inte varit något vidare alls, inget har gått mina vägar.

Det började när pappa inte ville köra mig till stallet i regnet. Så då skulle jag trotsa honom och mig själv och gå dit i REGNET istället. Det är två kilometer till stallet hemifrån mig och jag var rätt blöt när jag kom fram. Som pricken över i:et där så upptäckte jag att jag fått mens under tiden, och inte hade jag något att använda för det heller. Najsigt värre, uuuuuughhh.
Sen var det bara dags att ta in hästen från hagen. Jag kan bara säga att han inte såg fin ut. Hela han var täckt av lera. Jag förstår inte hur han lyckas få lerkokor inpackat i manen så där. Japp tänkte jag då var det bara att ställa honom i spolboxen och ta itu med problemet. Han var som vanligt ganska spänd och trippade runt likt honom. Tills jag kommer till hans kära huvud som även det var inkletat i lera. Då rycker han till med världens kraft så att väggen lossnar och ramlar ner på mig. Jag fick typ en nära döden känsla en halv sekund. En vägg som ramlar ner på mig samtidigt som en galen häst knappt är en meter ifrån mig. Han lugnade ner sig ganska snabbt som tur var väggen ställde jag på sniskan i spolspiltan. Jag kunde ju inte fortsätta spola honom så halva honom var fortfarande lerig.

När jag kommit hem skulle vi snabbt efter åka iväg till Glashyttan och äta. När vi väl kommer dit och alla har fått sin förrätt så får jag världens mensvärk. Tog en tablett mot det innan vi åkte dit, men om man inte tar den itid så är det försent, då hjälper den inte. Så jag spenderar resten av middagen på toaletten för att det kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst, vilket jag oxå gjorde sen. Jag fick ta hem min mat från resturangen i en värmelåda eftersom jag inte kunde äta den där.
Killar ni ska vara glada att ni har tur slipper sånt här säger jag bara.

Vi kom iaf hem därifrån vid kvart över 8 och då var min mage tom. Det ända jag ätit på hela dagen var två mackor till frukost som jag spydde upp.

Nej tack till fler såna här dagar säger jag bara. Då det känns som om allt går emot en.
Om det var något bra så var det när jag fick hålla min sysslings lilla bebis i knät, och hon skrek inte. Så söt! Har typ aldrig hållt i en bebis, förutom min syrra när hon var liten.
Mamma kom till mig med bebisen i famnen och sa: Det är en sån här du vill ha, inte sant!
Jaaa jag vill ha en liten bebis.....



Såhär fin var min häst idag. Inte igen Matador okej, snälla.


Dagens lista

Idag: Var på SRK några timmar sen åkte vi till min kusin som fyllde år igår. Efter det så åkte jag till M
Imorgon: Ska till stallet as always. Sen ska vi bli bjudna på middag på glashyttan
Igår: Stallet och på kvällen kolla jag på film (the holiday) med Linnéa mfl
Nu: Sitter här, ska kolla ett OC avsnitt sen I think
Vill se: OC :P
Vill göra: Pussas
Glad över: Att det är sommar
Arg på: Situationen
Stolt över: Att jag har lyckats kombinera skolan med hästen på ett mkt bra sätt detta år
Rädd för: Att bli (be)sviken
Nyfiken på: Killar
Lycka: Att älska någon som man vet älskar en lika mycket tillbaka
Sorg: Att älska någon som man vet inte älskar en lika mycket tillbaka
Älskar: En som jag inte vill känna något för
Hatar: Vill inte hata
Äter: Nyss varma mackor
Sover: Ska sova SEN
Dansar: Yeah
Lever: Den som lever får se

London here I come

Nej jag ska inte låta så deprimerande. Det kommer säkert bli en bra sommar iår med. Har faktiskt några planer som skall sättas i verk. Men får göra det bästa helt enkelt.

Jag ska ialla fall åka till London nästa vecka. Det ska bli najs. Lite shopping, rundvandringar, Madame Tussauds, musikal mm. Så det ser jag fram emot nu!!!!!!!!!!!!!! :D


OC

Haha jag är totalyyyy fast.
Snart har jag kollat klart på hela säsong 1.



<3

HAR NI SETT GULLIGARE KATTUNGAR?

- Nej, inte jag heller.

image149




Stallmissarna

RSS 2.0