30 september

Jag har upptäckt mitt nya intresse: Mat! Jag har aldrig varit sådär jätteförtjust i mat innan, jag har oftast bara ätit det som finns på bordet. Jag har heller aldrig lagat speciellt mycket mat själv, utan har gott nog fått all min mat serverad. När jag flyttade förväntade jag mig leva på nudlar och sallad dagarna i ända, och förvisso har det blivit lite så också. Men trots allt så är det väldigt roligt att variera maten. Dessutom får man bestämma själv vad man ska äta. Jag får ha i såå mycket vitlök jag vill i min carbonara utan att någon kan säga något annat. Någon mästerkock har jag inte blivit. Det blir väldigt mycket lättlagad mat, något annat vågar jag mig inte på. Men tycker det är kul att göra matlistor för att sedan springa iväg till willys och strosa runt där bland hyllorna.


Nu ska ni få ta del av min matlista den här veckan. Skriver bara upp middagarna.
Matlista v.40
Måndag: Hamburgare
Tisdag: Spagetti Carbonara (Jag har kommit på godaste receptet alldeles själv)
Onsdag: Pizza med asparna (tror jag)
Torsdag: Fiskpinnar och ris
Fredag: Dönkslaget, då får man mat tror jag, annars räksallad
Lördag: Middag med familj
Söndag: Tonfiskwraps eller tomatsoppa, tag efter behag

28 september

Idag har jag varit på gudstjänst i kyrkan här i Kna. Det var jobbigt. Jag började gråta. Jag kännde en så stark saknad hem. En saknad som jag inte tidigare kännt under den månad som jag har bott här. Satt där och ville att allt skulle bli som vanligt igen. Allt som jag har lämnat, som har betytt något. Framför allt saknar jag min familj. Men den jag främst tänkte på när jag satt där var Johan. Det gjorde så ont i hjärtat, saknaden efter honom blev plötsligt så stor.

Jag har tusen röster emot mig, jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag älskar den där mannen. Jag önskar jag kunde säga att jag såg fram emot fredag då du kommer.

27 september

Jag har aldrig ångrat att jag flyttade hit. Men jag har offrat mycket pga det, kärleken, vänner, tron, intressen mm. Men jag tror eller hoppas iaf att allt detta har en mening i sig. Att det blir någonting bra av det hela. Nu är det sjuksyrra jag ska bli..

26/27 september

Hey där!
Hur ska man börja?? Sitter här i min goa (fast hårda) säng, måste vänta yttligare en vecka till på mina möbler. Det ska bli skönt när jag kan få lite ordning på mitt rum. Just nu står allt som jag inte vet vad jag ska ställa det i en hög mitt på golvet, i kartonger och påsar.

För övrigt så kom jag hem för ca en timme sen. Har varit på bio och sett Tropic Thunder. Se inte den, den var extremt dålig. Som tur var så var den ganska kort. Dessutom så har jag idag suttit i den minsta biosalongen jag har sett. Den var extremt liten, det kan inte ha varit över 100 platser. Fick även höra att detta inte var den minsta salongen på biograften, det fanns nämligen en ännu mindre oxå. Ingen biokänsla juuhh..

Igår så jobbade vi på kåren. Vi var 25 stycken..man brukar vara runt 8-10 stycken som jobbar en vanlig kårkväll, så vi var lite överbemannade. Men det gick bra ändå. Tråkigaste var att vi stod i baren från 21-23 då det inte var så mkt folk....för annars var det väldigt kul att stå i baren. När kåren stände skulle vi städa. Två exmästerister skulle lära oss att moppa golvet på ett speciellt sätt :´P. Fyra drag med moppen samtidigt som man skulle sjunga "För hon har blommor i sitt hår". Gjorde man inte rätt fick man doppa om och göra ett försök till. Detta var väldigt segt och irriterande, speciellt klockan tre på natten. Efter det drog jag hem, smet och hämtade min jacka när ingen såg :´P. Resten hade tydligen fått stå ute vid kajkanten och frusit häcken av sig i en timme innan det blev efterfest inne på nystädade kåren igen. De sista gick hem 6.30 hörde jag.

Morsning!


17 september

Imorgon är det ettesittnig, det ska bli rikitgt roligt faktiskt! Vi aspar ska som sagt spexa, vilket vi skulle planera idag efter mötet. Hehe planeringen var effektiv :P. Det blir mest inprovisation... Nästa sittning, piratsittningen som är den 4 okt då den årliga studentfesten dônkslaget går av stapeln här i Karlskrona, ska jag hålla tal. Det var ingenting jag bestämde själv, utan kan istället tacka mamma och pappa att jag blev född sent på året :P. Talet till mannen ska jag framföra. Jag som avskydde att hålla tal inför klassen i gymnasiet, hur ska det gå nu????

På nollesittningen

16 septembet

Hejhej,
har lite lite å göra tycker jag så jag kan ju för en gångs skull skriva lite blogg.... Kan ju uppdatera lite om vad som händer här nere. Inte så mkt just nu, har varit ute på en powerwalk nu på kvällen. Försöker gå lite nya väger för att se lite mer av stan. Har inte utforskat Karlskrona ordentligt tycker jag. Det jag kan säga är att staden är väligt fin och mysig :). Var och hämtade mina beställda böcker idag oxå och jag kan säga att jag hade förväntat mig att de skulle vara mkt tjockare. Jag har ändå lagt ut 1400 för dem och så är de på knappt 250 sidor var (4 st). Aja det blir mindre å läsa iaf! :)

Imorn ska jag inte till skolan förns 14.30, då ska vi ha frågestund med en sjuksköterska och en undersköterska. Det ska bli intressant. Men innan de hade jag tänkt göra lite nytta, bland annat tvätta lite, kläder som inte fick tvättas i tvättmaskinen + mina bhar. Tänkte också dra ner till stan en sväng och köpa öronproppar på apoteket, jag höll på att bli galen i går kväll. Min rumsgranne pratade i telefon halva natten och hade röstsamtal via msn plus att hon lyssnade på samma låt om och om igen. Dessutom kom jag på att min säng är sjukt obekväm egentligen, den är hård och oskön helt enkelt. Fast på mornarna är den ganska gosig ;). Åter till ärenderna på stan, tänkte köpa halsduk, mössa och ev vantar oxå. Det är ju svinkalt ute och här i Karlskrona blåser det en del så det är bra att utrusta sig för kylan. Sen tänkte jag försöka hålla mina pengar....

Imorgon kväll är det även asp-möte. Efter mötet ska vi öva på vårat spex som vi ska göra på ettesittningen på torsdag. Spexet ska handla om nollningen.

Ne jag kanske ska ta och läsa lite i mina nya böcker. Kul att råkas!

**** ** *** ***

Jag känner mig som den hemskaste människan på denna jord just nu. undrar om jag inte är det oxå, just nu.

RSS 2.0