30 oktober

Är hemma. Var inte riktigt partysugen ikväll. Hem o sova lite och ladda för morgondagen.. Men annars har det varit en trevlig kväll som avslutades med subway... Hehe för andra gången idag, mitt hak.

Mötte på något skumt i trappuppgången oxå... En av dörrarna stod på glänt och det såg ut som om den var uppbruten för listen var trasig. Gick snabbt förbi men i farten såg det ut som om det var någon som låg inne på hallgolvet. Gick upp till min lägenhet och ringde till mamma (vad nu hon skulle göra?), gick ner i trappuppgången igen med mamma i luren, dörren stod fortfarande på glänt och jag försökte titta in så mycket som möjligt och diskret. Det fanns ingenting där förutom en katt och massa kläder på golvet, vilket jag kanske uppfattade som något annat när jag snabbt gick förbi innan.

Nu ska jag testa mina alternativa outfitter till imorgon och känna efter vilken som känns bäst... Sen blire sängen! God natt!


30 oktober igen

Idag orkar jag verkligen inte plugga..... Tror ändå inte jag får in någonting i huvudet :P

31 oktober

Har varit ner på stan och funnit ett alternativ till morgondagens outfit - Kinky night! Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska välja... Nu vart det svårt... Jag som hade bestämt mig. Som tur var har jag tills imorgon på mig att bestämma!

Idag fyller min kära klasskamrat Anna-Märta år... Grattis! Vi ska hem till henne och käka tårta (dock tkr jag inte om :P) sen blir det lite fest hos henne innan vi går ut här i Kna. Nice

Nu: sof(t)time, kanske läser lite i människorkroppen också.

30 oktober - Isabelladagen

Mitt kompetenskort i HLR


Idag har jag namnsdag oxå..kul kul! Ikväll ska jag och Emma vara med grabbarna och fira att deras tentavecka är över. Tjao!


29 oktober

I natt har vi haft världens oväder. Vaknade nån gång, vet ej vad klockan var, av världens smäll. Det åskade och blixtrade som bara den. Har nog aldrig i hela mitt liv hört sådana dunder. Det lät som om hela himlen skulle rasa. Gick upp ur sängen och drog ut mina kontakter, man blir ju lite nojjig. Brukar tycka att det är lite småmysigt när det åskar, men nu var det rätt otäckt, mitt på natten + att jag var helt ensam i lägenheten.. Så småning om drog ovädret bort och jag kunde somna om.

Haft föreläsning idag i cirkulationssystemet. Sen hade min basgrupp hjärt och lungräddning HLR. Vi fick en uppblåsbar plastdocka att öva på, lilla Anne :). Jag var dålig på det. Man fick jätteont i handlederna för man skulle trycka så hårt. Men nu vet jag iaf hur jag ska göra vid ett hjärtstillestånd. HRL borde vara obligatoriskt för alla att lära sig. Tänk vad mycket liv som skulle kunna räddas då..

Snart aspmöte, sen blir det kanske promenad med ssk..

Trevlig kväll!

28 oktober - Julstämning

Ja just nu känner jag julstämning i helga min kropp, sitter nämligen och lyssnar på jullåtar...."Jag såg mamma kyssa tomten". Längtar så till jul, då får jag komma hem. Det känns lite konstigt att nästa gång jag kommer till Södertälje så är det typ jul, 17 december! Då ska jag bara umgås med när och kära och ha det skönt. Förmodligen jobbar jag också under hela vistelsen hemma över jul och nyår.. Vad ska man göra på nyår då?  De senaste fyra åren har jag ju varit på nyårsläger. Kommer kännas konstigt att inte fira nyår i Uppsala... Det blir inte riktigt samma start på det nya året om man säger så.

Men det är ju trots allt 2 månader kvar till jul så jag får skjuta dessa tankar framför mig och kanske konsentrara mig på cirkulationssystemet istället, känns lite viktigare just nu. Har föreläsning imorn och jag känner att jag inte fått grepp om det riktigt som jag fått med de andra avsnitten. Dags o plugga då.

Slänger in en jullåt för stämningens skull.. En av mina favoriter!

27 oktober - Måndag

Haft en typisk måndag, ganska trist å grå. Varit ledig men satt i skolan en stund på förmiddan tills jag tröttnade. Har även varit en sväng förbi ICA i stan bara för att jag hade lust. Willys har så litet utbud för affären här är så liten. Min favoritsoppa finns inte, men det gör den på ICA. Imorn har jag skola iaf i 1,5 timme, bara basgruppsträff. Vi ska väl antagligen diskutera cirkulationen och blodet som vi har föreläsning om på onsdag.
Längtar tills helgen, då det blir lite fart. Kinky Night på lördag, en studentfest i erotiskt tema. Man får komma i hur lite kläder man vill... Jag är lite scary inför det. Har hört mycket historier om hur folk har sett ut. Jag själv kör inte på lättklätt utan mer påklädd snyggt sexig stil.

Karlskrona en måndagseftermiddag


26 oktober igen

Å jaaaa Sarah har gjort det igen. Jag är så *******less på mig själv just nu. Hade jag bara vetat detta 24 timmar tidigare så hade det kanske känts liiiiite lättare ändå......


26 oktober - alkohol

Helgen har som varje gång gått snabbt. Men denna helg har faktiskt gått snabbare (och varit kortare) än de andra. Hade nämligen skola i fredags, vilket vi inte har annars. Föreläsning i mikrobiologi, som vi nu har börjat med parallelt med humanbiologin. Här läser vi i teman och inte olika kurser var för sig. Några poäng från den kursen och några poäng från den inom ett tema. Nu har vi människokroppen som tema. Intressant, intressant.

Haft en väldigt lugn och skön helg. Behövligt efter alltför mycket av det goda. Jag skäms nästan när jag tänker på mina nya vanor.. Får jag gissa så har jag nog gått upp några kilo, även fast jag försöker hålla mig igång och powerwalkar varannan dag. Visst visste jag att studentlivet innbar mycket festande (om man vill såklart), men om jag ska vara ärlig inte så här mycket. På alkoholutbildningen som vi var på förra veckan fick vi göra ett test om våra alkoholvanor. Jag fick bara tre "poäng" medans vissa låg på 17-18. Då börjar man tänka på hur mkt allt egentligen kretsar runt alkoholen...Rätt skrämmande eftersom om man låg på över 7 poäng så borde man se över sina alkoholvanor.


25 oktober - Lördagskväll


25 oktober - lista i brist på annat :P

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(/) Parfym över 300 kr

Summa = 8,5

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 14,5

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

HAHA

Paket från Karlskrona kommun

Det här var det som låg i paketet:
♦ Reflex
♦ Mätsticka
♦ Tre gratis provapåträning hos Friskis & Svettis
♦ Boschyrer


23 oktober

Har saker på mitt samvete som inte känns så bra.... det känns dåligt helt enkelt. Trodde jag hade rätt ut allting, men det kommer tydligen aldrig gå för jag ställer bara till det igen. Fel ord blir till missförstånd. Det blir en sådan ond cirkel.

Nu ska jag gå till frukthuset och hämta ett paket samt handla lite saker. Har ingen aning om vad för paket så det ska bli spännande :)

21 oktober

I like money right where i can see them, hanging in my closet!


20 oktober

Har just pratat med mamma i telefon. Saknar henne massor. Hon verkar lite deppig "Det känns som om det saknas något hela tiden, och det värsta är att det inte är tillfälligt utan kommer vara så här i framtiden". Från att ha haft alla barn hemma för bara två månader sen till att endast ha kvar 33% nu. Chris flyttade till Spanien förra veckan...

Helgen har iaf varit great, går ej att ha tråkigt i sällskapet jag har. Har varit i Ronneby denna helg oxå, två gånger t.o.m.

Imorn ska vi ha lektion i bäddning. Både tom säng och med patient i. Det är svårare än vad man tror, för allt måste ske på ett speciellt sätt och i en viss ordning.

Förövrigt så känns det som om tiden bara springer iväg, snart november juu. Bott här i två månader, trivs med utbildningen och mitt liv här.

Fotboll, Dylan och meditation


16 oktober

Våran hemsida är på G, här finns den. Bra jobbat Nils som har fixat och donat..

Nej nu ska jag ta och sätta igång med pluggandet. Haft basgrupp idag, det var kul. Tycker om min basgrupp, vill inte splittras om tre månader....

15 oktober

Kändes sådär att bli väckt klockan 04.00 av tidningsbudet. Vaknade med ett ryck av att det lät som om någon var vi dörren. Blir man inte rädd då? Blev klarvaken då, men lyckades iaf somna om.

Apropå brevbärare å sånt. Har fått brev från posten om att jobba där i jul. Den 18/12-9/1. Det är bara det att jag har inte bokat hemresa förens den 19. Funderar på att boka om den så att jag är hemma den 17 istället och i och med kunna jobba from den 18. Då kommer jag att missa en basgruppsträff vad jag vet. Men det kan inte vara hela världen, båda tentorna är ju gjorda då iaf.....tror nog att jag ska göra så....

Nu ska jag snart iväg på aspmöte. Länge sen man träffade familjen nu....lördags. Tjaoo

13 oktober

Här nere går dagarna otroligt snabbt. Det hinner knappt bli måndag innan det är helg igen. Men det är rätt så bra för på helgerna händer så många roliga saker. Nu i helgen var vi aspar på Kindergarden i Ronneby och lekte med rookiesarna därifrån. Det var roligt som bara den, dock var vi på världens längsta mellanphes, från 17-22 innan kåren öppnade. Ja man kunde inte vara på topp hela tiden. Väl på kåren låg jag mest i sofforna och sov, hade magknip som sjutton.

Dock sitter jag här och är lite rastlös nu. Såhär sent kan jag inte plugga så jag sitter som en hök framför datan nu, finns inte så mycket annat att göra lixom... Imorn är jag ledig, eller ledig och ledig jag har ingenting i skolan iaf. Så jag ska ta lång sovmorgon och verkligen sova ut, behövs, sen ska jag plugga. Vi har precis börjat läsa om matspjälkningen nu och har föreläsning om det på onsdag så det är bäst att förbereda sig så gott det går!!!!!

Annars rullar livet på..

7 oktober Talet till mannen

Hör upp nu om ni törs!
För nu ska jag tala om den Gud skapade först.

Mannen i all ära är ju självklart den jag menar,
Alla kategorier för ni har ju många grenar.

Ni kan vara pappa, morfar, svärfar och barndomsvän,
Men allt det där är ni nog inte riktigt än.

För ni är snygga män i era bästa år,
Men om man frågar mamma så var det inte länge sen ni fällde er första tår.

Vi tjejer har så många fördomar om er,
Men ändå är det med er vi lyckligt ler.

Men vi undrar varför ni ska ha den hårda fasaden,
Skulle nu inte bara kunna ta av den?

Bara om så för en halv minut,
Sedan tar nog allt ert tålamod slut.

Det sägs att ni inte kan göra två saker på samma gång,
Men det kanske har och göra med att ni har en viss stång.

Att hålla reda på lite ibland,
Men se upp så ni inte doppar den i sand.

Vi kvinnor har en tendens till att stressa allt för mycket,
Säkert också enligt ert kloka tycke.

Utan er har vi svårt att tagga ner,
Dessutom är det med hjälp av er som vi kan bli fler.

Er närvaro gör oss svaga likt rosor i vatten,
Alldeles varm när vi drömmer om er på natten.

När drömmen blir till ett minne blott,
Till er verklighet vi gör den inom kort.

Men det finns killar bättre än alla andra,
Asparna var namnet på denna anda.

Nu ska jag avrunda innan jag blir för blödig,
För nu har jag blivit pissnödig.

Ikväll får männen visa vad de tål,
För nu ska alla tjejer ge dem en stor SKÅL!

- @ Rotundan 4/10-08

5 oktober

Helgen är över. Känns väldigt skönt måste jag säga. Den har varit proppfylld men rolig.

Torsdags=fördônkskväll med förfest hos Frida och sedan en tidig kväll på kåren för min del.


Fredag - Tävlingar och fia spelande. Kvällen avslutades med kårkväll, då vi som jobbade var fler en antalet besökare =P.


Lördag - Sitta nattvakt i natt igen. Den här dagen spenderades iaf med pappa och bror, härligt. På kvällen var det piratsittnig då jag höll tal och därefter kårkväll med trubadur. Folk från Karlshamn, Ronneby och Jönköping var där vilket fyllde våra lokaler idag.


2 oktober

1, 2, 3 nu börjar det. Helgen som blir en av de fullspäckade i år. Kommer inte få så mycket sömn de nästkommande nätterna. Men det ska bli sjukt kul oxå :) Jobba jobba jobba och mycket slit! Men ikväll är vi lediga och ska bara ha roligt. Och imorn fyller jag år!


RSS 2.0