När alla ljus är tända



Jag har tänt alla ljus jag har i lägenheten, hur mysigt som helst. Mitt senaste inköp i inredningsväg är denna söta hjärtlykta(?) från Servera. Fick även med en röd ljusskål som man kan byta med, fint till jul tänker jag mig.

Som vanligt fint hos H&M

Såå snygg klänning som har kommit in hos H&M idag. Perfekt till höstens och vinterns alla fester (som om jag går på så många finfester :P). Nyårsblåsan kanske?




Jag och mina syskon



Dagens middag

Skaldjurssallad. Så enkelt. Så gott.


Höstjacka

Beställde den omdiskuterade skinnjackan från H&M, det var bland annat den som låg i paketet jag hämtade idag. Men när jag var hemma förra veckan så hittade jag en annan fodrad skinnjacka som kändes mer rätt så jag köpte den. Därmed så har jag ingen användning för den förstnämna. Så la ut en auktion på Tradera - här. Hoppas på att gå med vinst för nu är jackan slutsåld i både butik och på hemsidan ;).

Här är skönheten jag hittade på Vero Moda som ska pryda mig i höst.


Adidas sportbag

Fick en liten present av Ellos med posten. En sportväska från Adidas samt en vattenflaska. Tack, behövde faktiskt en ny sportväska och denna är perfekt. Den får hänga med bort till friskis idag!


Julafton mitt i september



Varit och hämtat ut paket. Vad som finns i får ni se senare. En sak vill jag inte ha, men vet inte om jag ska skicka tillbaks det eller sälja det på Tradera.. Om jag säljer det på Tradera kan jag gå med vinst om jag har tur för det är ett ganska populärt plagg. Gissa vilket? Har bloggat om det tidigare :P

27 september

Hej bloggen! Jag är tillbaka i Karlskrona efter en härlig "semestervecka" hemma hos familjen i Södertälje. Idag började vi ny kurs - folkhälsoarbete. Vi ska göra en hälsoinformationsdag här på BTH och det ska faktiskt bli kul att planera. Bloggar mer imorgon, då ska jag bland annat hämta två paket, en present och en icke-present om man säger så :P

Remember me



Har precis sett en jättebra film - Remember me. Den var fin, den var sorlig, känslosam och vacker. Allt på en gång. Att de vävt in en verklig händelse på slutet gjorde den bara ännu mer berörande. Så har du inte sett filmen så är den verkligen sevärd. Högsta betyg från mig.

"Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra."

25 september

Mitt huvud dunkar just nu, gör så jäkla ont. Inte hjälpte det med en uppfriskande promenad runt Pershagen heller. Får hoppas att Ipren gör någon nytta nu. Sista kvällen i Södertälje, imorn tar jag bussen tillbaka till Karlskrona. Mamma bakar paj (varför envisas med att ha lök i paj, det är inte gott) och till det ska vi äta krabba (aldrig ätit förut, spännande). Fast just nu känns ddet inte som om jag vill äta alls, mår lite illa.

In till stan

Nu ska jag strax ta bussen in till stan för att träffa Maria. En fika och lite ta-igensnack :) Trevlans. Sen ikväll blir det nog KU (Kyrkans Ungdom). Känns lite skumt att åka dit nu för tiden, inte många kvar där man känner.


23 september

Humör: Det är bra
Gjort: Powerwalk och ätit frukost
Planer: Skicka in hemtentan, packa ner mammas vetrinskåp, träffa Maria och så KU ikväll
Ser: Efter tio
Lyssnar på: Reklam på tv just nu
Läser: Igenom min hemtenta
Dricker: Te
Äter: Vitlökskorv
Bästa: Härligt att vara hemma hos ma+pa några dagar
Sämsta: Att alla jobbar/går i skolan när jag är ledig
Väder: Just nu lyser solen men imorse var det mulet

Har du sett herr kantarell?

Idag vart jag och mamma ute i skogen för att leta efter svamp, men vi hittade inga, eller vi hittade svamp men inga man kunde plocka och ta med hem och äta utan att få sina organ förstörda. Så vi åkte till Willys istället och handlade lite champinjoner och gjorde en god svampsoppa med keldas färdiga skogssvampsoppa. Svamp är höst och det är mysigt!



Idag har jag suttit bänkad framför tv heeela kvällen. Halv åtta hos mig, Idol, Berg flyttar in, Välkommen åter & Kungarna av Tylösand. Undra vad man skulle göra utan sina två dumburkar. Vettigare saker kanske?

Bli med päls?

Det var över fyra år sedan jag köpte en vinterjacka senast. Mina två som jag har funkar finfint fortfarande men man tröttnar faktiskt. Så iår är jag sugen på att införskaffa en ny. Provade denna fuskpälsjacka inne på Vila idag och tyckte den var ganska fräck..



Den finns på Nelly också och där får man ju 10% studentrabatt!

Familjemiddag

Lagade faktiskt mat till familjen igår och det uppskattades. Gott blev det också. Pasta med lax och broccoli och lite sås gjord på mjölk, mjöl och creme fraich + kryddor. Väldigt enkelt och snabblagat!



Till efterrätt framför idol blev det chokladpudding.


Boots

Är på jakt efter de perfekta bootsen. Låga och svarta ska de vara, så det går att matcha till allt. Det är något som just nu fattas i min skosamling. Jag har ett par men de är så utnötta nu så funderar på att säga hej då till dem och göra plats för ett par nya. Någon av dessa kanske?



Skorna är från Primeboots/Nelly, skopunkten, ellos & scorett.

Stallet & Idol

Har precis varit i stallet och mockat skit och mutat TexMex med äpplen. Denise ramlade av och blev lerig på rumpan. Gillar stallet, atmosfären och lugnet. Man mår bra!

Nu blir det idol och chokladpudding med mamma och fisen (Denise). Det är härligt att vara hemma!


Texas vårt charmtroll ;P


Dagen

Kom nyss hem efter att ha varit hos mormor nån timme och hälsat på henne. Hon vart glad över att se mig, vilket jag kan förstå, vem blir inte det? ;) Det var kul att se henne också! Men så kom hemtjänsten och skulle städa hos henne och då vart hon lite sur så jag gick hem så kunde de städa i fred. 

Funderar på att laga middag ikväll lagom tills alla kommer hem, dvs mamma, pappa och fisen. Sugen på att göra denna rätt. Gott! Är sugen på att baka också, fast inte äta. Men kan inte komma på vad jag vill baka.. Jag blir på sånt humör när regnet öser ner utanför (eller det gjorde det nyss iallafall).



Kanelbullar kanske? Ni glömmer väl inte att det är kanelbullens dag den 4:e oktober?


21 september Södertälje

Gaaah vad snabbt tiden går.. Klockan är redan halv ett och trots att jag kom i säng ganska sent i natt så gick jag upp innan tio och gick ut på en powerwalk följt utav en lååång frukost då jag läste veckans alla LT. Nu är jag påklädd och nästan klar, hade tänkt gå in till mormor och hälsa på henne en stund. Ensam hemma är jag iaf men hellre ensam i ett stort hus än i min lägenhet på 41 kvadrat. Har pratat lite med Maria nu på morgonen och bokat in två saker under veckan :)

20 september

Wihoo det finns internet på bussen, swebuss är minsann bra. Dock finns det inget eluttag vad jag har hittat iallafall så mmin data lär väl dö alldeles snart = mindre bra. Åkte förbi oskarshamn för ca en kvart sen. Är i Sthlm om 5 timmar, sen pendeln till S-tälje och sen buss till P-hagen så är inte framme förens imorn :P
Blää, synd att det inte finns uttag annars hade det inte varit nå svårt alls att klara sig all timmarna på bussen, måste leta noga en gång till men tror ej jag hittar nått. Nu ska jag ta vara på min internettid. Ha det bra!


Roligt tidsfördriv

Gjorde några outfits med plagg som finns på H&M just nu och som jag varit lite sugen på att införskaffa. Inspiration!






Här kan du göra egna.

19 september



Morsning korsning! Är rätt pigg idag ändå efter bara fem timmars sömn. Har precis varit och röstat och jag ska vara fullkomligt ärlig här i bloggen och säga att jag röstade blått. Det var kul att rösta i ett stort val för första gången, man känner sig vuxen och viktig.

Gårdagens kårkväll blev lyckad. Mycket folk, mycket sålt. Lite strul med kassaapparaten som förmodligen gjorde så att kassarapporten diffade rätt rejält. Mycket stolt över mina jobbare och speciellt en som frivilligt torkade spya inne på killarnas toalett. Hade seriöst aldrig klarat det själv.

Idag blir det förhoppningsvis lite plugg, fortsätta på diskussionen på hemtentan, inte det roligaste. Sen räkna kassan en gång till med Nils för att se om vi kan lösa det. Och ikväll blir det mysig söndagsmiddag med min kära Johanna. Har precis varit och köpte fläskfile och potatis som vi kan göra potatisklyftor av, mums! Just det, måste packa också.

Trevlig söndag!

18 september

Idag har jag inte så mkt att blogga om mer än att det blåser ORKAN här i Karlskrona, var ute på en promenad förut och blåste bokstavligen av vägen. Nu sitter jag här och tittar på Det Okända och fördriver tiden lite. Om en timme ska jag bege mig bort till kåren och förbereda kvällen. Det blir en låång kväll/natt, men ser faktiskt fram emot att jobba, sist var i april och jag har saknat det. Får hoppas att det kommer massa folk så blir det ännu roligare.

Nej bloggen vi hörs imorn istället, men då är jag nog trött. Imorgon ska jag packa, för på måndag åker jag till Södertälje.. N..I..C..E...!

Underbar klänning






Kolla in denna underbaring som har kommit in hos Nelly. Märket är rare fashion. Gillar att den är rynkad, vilket gör att man får fina former. Nu har jag iochförsig ganska mycket former av naturen men tycker de framhävs mycket finare i denna typ av plagg.

Pimp my leather jacket



Kom på att jag hade en tröja med en pälskrage på, så tog av den från tröjan och satte fast den på kragen på min skinnjacka. Allt som behövdes var två säkerhetsnålar!

Leo



Denna jacka (kan man kalla det så?) damp ner i brevlådan här om dagen. Snyggt leopardmönster och matchas med svart, svar, svart för snyggaste looken tycker jag. Kommer från Rut mfl/Nelly!

17 september

Redan fredag! Nu har jag ingen skola förens den 27:e då vi börjar nästa kurs. Dock har jag en hemtenta att skriva tills nästa vecka, men den är till hälften klar, bara diskussions delen kvar. På måndag åker jag till Södertälje i (nästan) en hel vecka. Skönt att kunna vara hemma lite längre än bara en helg. Har inga direkta planer för kommande vecka, det jobbiga är ju att alla runt omkring än har vardag och jobbar. Får väl passa på att spendera lite tid i stallet och avlasta syster från hästen någon/några dagar. Är lite sugen på att komma upp på hästryggen igen. Aporpå häst, igår fick jag ett sms att Matadors nya ägare att de är påväg till Runsten i S-tälje för att tävla hela helgen och undrade om vi inte kunnde komma förbi och titta och hälsa på honom... Så himla typiskt att jag inte kommer hem förens på måndag då och att det inte vara nästa helg istället. Hade varit riktigt kul att se honom igen och dessutom få se han tävla. Är så stolt över honom som har blivit en så duktig fälttävlandshäst och nu också har tävlat SM. Vi sålde honom helt klart till rätt tjej och hennes mamma.

Nog om hästprat. Om en timme blir det lunchstep med Sanna och Philicia, femte passet denna vecka, sen blir det vila i helgen.


Jag och finaste Mattis på en hoppträning sommaren 2007.


H&M beställning?

Åh jag är grymt sugen på att beställa hem dessa saker från H&M. Legginsen i skinnimitation provad jag igår och de satt bra och kändes lite mer regäla en vanliga leggins - vilket medför att man kan använda dem som byxor utan att ha tröja över rumpan. Skinnjackan är ju trots allt väldigt snygg, mmm jag är klyven. Koftan älskar jag och har provat den i butik också, så himla söt. Pälshalsduken gillar jag också, piffar lätt upp en liten tråkigare outfit. Har rabattkoder när jag beställer från H&Ms hemsida så det blir billgare att köpa kläderna där än i butik. Hm, tål att tänkas på under kvällen ;)


Jag är så blond just nu

Önskar mig en cm utväxt, men inte mer än så :P


Dagens vill ha

Är denna superfina, eleganta väska från... tada.. Kappahl, kostar 299:-. Har varit inne på Kappahl för att spana på den, MEN den fanns inte =(


15 september

Hejhej hallå!

Nu är jag blekt. Ja mitt hår har fått sig en omgång, utväxten är borta iallafall. Tack Linda för hjälpen! Tycker dock inte om när håret precis är nyblonderat för det ser så onaturligt ut utan utväxt. Men får ge det tre veckor eller så innan det blir perfekt. Blev lite orolig ett tag när jag stod i duschen och skulle skölja ur balsamet efter blonderingen och det lossnade en tuss hår, men som tur var det bara en och inte två=ingen större skada.

Föresten så har den populära jackan med vadderad krage från H&M kommit ut i butik nu. Såg den inne på H&M i Karlskrona idag. Provade den men det kändes inte hundra. Synd det för den var lite tjockare så den går att använda när det börjar bli kallare också. Hmm, kanske tål att tänkas på, den kostar ju ändå bara 299:-.




14 september

Humör: Vaknade lite på fel sida, klev på spikmattan som låg på golvet när jag skulle gå ur sängen, aj
Gjort: Powerwalk, frukost, dusch
Planer: Skriva så mycket som möjligt på hemtentan så man sågott som kan slippa den nästa vecka, träna i eftermiddag
Ser: Vakna med the voice, fast det har slutat nu
Lyssnar på: Elementet som låter
Läser: Facebookuppdateringar
Dricker: Vatten
Äter: Minibaguetter i ugn
Bästa: Att jag åker till Södertälje på måndag
Sämsta: Sov oroligt inatt, vaknade och var alldeles dyngsvettig
Väder: Rätt grått


Bortglömda bilder från i lördags

Haha, hittade bilder på kameran från i lördags som jag inte har något som helst minne av. Kul, men illa.. :P


Försöker vi oss på ett gruppfoto?


Jag knackar på hos Lars



Stor koncentration för att fota sig själv i spegeln


HAHA, jag bjuder på den var tvungen :P


Coolingen i sitt fullsinnande tillstånd



En seriös bild på Henning & Emma




Blus från GT

Idag har (eller hade, bytte om till min Betty Boop mjukisset när jag kom hem från skolan) jag på mig min nya blus från Gina Tricot. Den är fin, elegant precis som jag tycker om att vara :P. Den är lagom transparant, BHn syns inte. Bilderna är kassa, man ser inte så bra, men så såg jag ut idag iallafall.




Så ser den ut för er som inte har världens bästa syn ;)

13 september

Humör: Känner mig på bra humör idag, jag är glad trots att det är måndag
Gjort: Haft basgrupp, skrivit sex rader på min hemtenta
Planer: Att skriva yttligare några rader på hemtentan. Kl 17 skivstång/kond på friskis
Ser: Sitter vid fönstret så, ut
Lyssnar på: Ganska tyst och skönt just nu
Läser: Vårdetik för ett mångkulturellt Sverige och Etiska relationer i vård och omsorg bland annat
Dricker: Blåbärste
Äter: Grekisk sallad sen
Bästa: Det gick bra idag när jag redovisade mina diskussionsfrågor på basgruppen, det blev diskussion iallafall
Sämsta: Orkar inte skriva hemtenta, det är nog bland det tråkigaste att göra
Väder: Det regnar, blev blöt på vägen hem från skolan


Efter några timmar i soffan

Nu mår jag lite bättre. Sitter och klurar på en sista diskussionsfråga om mitt kapitel till morgondagens basgrupp, såklart ska man sitta i sista sekunden. Känner för att gå ut på en långpromenad sen och rensa huvudet lite och andas frisk luft, skulle vara skönt. Får bli det känner jag samt ett besök i mataffären.

Ikväll blir det för övrigt en kanon tv-kväll:
20.00 Seriestart för Ensam mamma söker
21.00 Easten promisess (TIPS SE DEN!)


12 september



Det blev en lyckad kväll igår. Men idag mår jag faktiskt inge bra alls, glömde vattnet.

Träd av smycken



Mitt smyckesträd. Korsringen är mitt nyaste inköp från Glitter. Det är en tvåfingersring och den gillas a lot.

11 september

Läskigt datum, tänk att det gått så mycket som 9 år sedan terroristattacken vid WTC. Allt man såg på tv den dagen var som att titta på en film, så hemskt.

Härlig lördag idag btw. Började med en powerwalk runt långö följt av frukost, lite plugg och reprisen av biggest loser (vad de hittar på för program) parantes två (har ni föresten sett att det ska börja sändas ett program där Anna Anka ska hjälpa människor att komma iform, blir nog kul :P).

Har bokat tågbiljetter hem nyss om fem veckor, 14-17 oktober. Min farfar fyller 80 år och ska fira så det är främst därför. Sen blir det nog inte till att åka hem något mera innan jul, känns så nu iallafall. Hade velat åka första advent-helgen då det är Stockholm Horse Show men det tillät inte skolan tråkigt nog..

Ikväll blir det fest. Först middag hemma hos mig med J & E och sen vidare till kåren.


Fyller ut med en gammal bild på mig & Mattis!

The closet



Hur många jeans/skor/toppar har du?
11 stycken jeans, ca 50 skor, resten orkar jag faktiskt inte räkna...
Hur många väskor har du?
Fem stycken som jag växlar med till vardags. Totalt vet jag inte
...och hur många av dem är märkesväskor?
Jag är ingen väsktjej så jag har bara en från Friis & Company
Hur mycket pengar lägger du på modefronten i månaden?
Jag har faktiskt inte så stor koll, men mer än vad jag tror. 1500 och uppåt
Vilken är din favorit accesoar?
Örhängen, använder det jämt. Känns naket utan
Beskriv din stil med tre ord?
Obekvämt (haha), uppklätt & svart
Hur många solglasögon äger du?
Fem stycken
Vilken stilikon klär du dig efter om du har någon?
Någon direkt stilikon har jag inte utan inspireras mycket av bloggar jag läser och av folk på stan
Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Ett par svarta "jeans" som jag köpte på H&M här om veckan. De sitter som en smäck men jag har dock inte använt dem ännu
Vad är nästa köp?
Reebok easytone
Shoppar du second hand ibland?
Nej händer knappt aldrig
Vilken är din favoritaffär?
Helt klart H&M, majoriteten av mina kläder kommer därifrån
Är din garderob fullsmockad?
Ehh, ja..?
Vad för accessoarer köper du helst?
Nu: ringar!
Vilket är det bästa plagg du köpt?Fördelar/nackdelar?
Tror det är ett par platta overknee-stövlar som är köpte från ellos. De är använda mååånga gånger och är assnygga och lättmatchade. Nackdelen är att de börjar se för välanvända ut
Vilket är det sämsta plagg du köpt? Fördelar/nackdelar?
Något jag budat och vunnit på tradera men aldrig använt
Vilket är det dyraste plagg du köpt? Är du nöjd med det?
Vet inte, men förmodligen någon vinterjacka eller jeans
Hur ser du ut en vanlig dag?
Ingen dag är den andra lik. Men jag är grymt sugen på jeans nu
Hur skulle du max betala för ett plagg?
Beror helt på vad det är för plagg och hur pass mycket jag vill ha det. Men jag är faktiskt ganska snål
Har du någon/några speciella personer som modeinfluenser?
Victoria Törnegren klär sig snyggt tycker jag. Hon får lixom helt vanliga plagg att se så otroligt snygga ut
Din stora last?
Förut köpte jag alldeles för mycket leggins som såg lika dana ut, nu skor


Skor igen....


Mina beställda skor från Ellos. Det var svårt att hålla sig från att klicka hem dem när jag fick 50% rabatt, så 399;- gick dem på! Använd koden 4156 så får du också 50% på valfri vara!

Veckans

gif animator
Måndag, onsdag & torsdag

8 september

Hallojs! Denna onsdag har bara sprungit iväg känns det som. Men det blir lätt så när man har skola på eftermiddan och inte gör någon nytta på förmiddagen. Var på föreläsning av Jehovas Vittnen idag. Var mycket intressant, men de pratade BARA om blodtransfusioner. Hade hoppats på lite annat också, men de får ju inte predika om sin religion på det här sättet. Men föreläsningen var som sagt bra och man började tänka lite annorlunda kring både jehovas och blodtransfusioner.

Ikväll är jag bjuden på födelsedagsmiddag hos Johanna, som fyller år idag, GRATTIS babe! Det ska bli så mysigt och hon ska laga trerätters. Efter det blir det nog en liten sväng till kåren.


Fin bild på mina flickor, jag, Johanna & Emma!

Mina mörka djuriska ögon ;P

Idag när jag var på stan och står och ska betala i kassan (lite borta sådär står och rotar i plånboken) så dyker plötsligt kassörskans ansikte upp 2 cm framför mitt och hon utbrister: "Är det där din riktigt ögonfärg eller har du färglinser?" Hehe, lite överrumplad svarar jag: "Ne, det är min riktiga färg." Hon svarar: "De var riktigt snygga".


Så ser de ut.


Dress me

Nika Dress SEK 1595, Dagmar - NELLY.COM

Äckligt snygg klänning från Dagmar/Nelly.com. Ja om man bara kunde slänga ut 1500kr bara sådär... Eller denna!

Dags att träna!

Ska bege mig bort till friskis för ett skivstång/konditionspass. Har aldrig provat det innan, så det ska bli kul. Jag räknar med träningsvärk imorgon iallafall.


Plöjer igenom min bok och visar min shopping i Kalmar

Det har tagit mig 3 timmar att läsa 9 sidor i min engelska bok (kapitlet jag ska läsa är 28 sidor för övrigt), den är verkligen hur svår som helst att ta sig igenom. Sitter med google translate och översätter var och varannat ord.

Aja, tänkte visa det jag köpte i Kalmar i fredags. Fick inte med mig ett ända klädesplagg hem därifrån men hittade andra saker jag är riktigt nöjd med!



Väska från New Yorker 199;-



Fina kilklackskor från nån affär jag inte minns namnet på, något tyskt, 299;-


Armband från Accent, REA 20;-

Sen köpte jag en stavmixer också från netonnet. Perfekt, nu kan jag göra smoothie igen då min mixer gick sönder i våras!


6 september

Humör: Vart lite sur förut när jag kom fram till att jag inte kommer kunna åka hem helgen första advent då sthlm horse show är
Gjort: Haft basgrupp och hämtat ut paket
Planer: Plugga och träna ikväll
Ser: Med ögonen
Lyssnar på: Tror de håller på att borra i lägenheten över min
Läser: Bloggar men snart min engelska kursbok Culture, Health and Illness
Dricker: Vatten
Äter: Tacopaj till lunch
Bästa: Mycket fritid denna vecka
Sämsta: Låångt till helgen
Väder: Soligt och härligt


Kräftkalas


Haft en trevlig kväll med Johanna. Men shit vad man stinker efteråt alltså!!

Ny cykel


Fick en tidig födelsedagspresent igår av pappa (& mamma). En cykel! Något jag faktiskt verkligen behöver eftersom min gamla ÄR gammal och i princip omöjlig att cykla på nu för tiden. Denna cykel är perfekt. Nu ska jag cykla överallt, vart jag än ska...typ.. Cyklade från amiralen för första gången igår, har varit osäker på hur man tar sig dit på bästa sätt, men igår hade jag inget val att få hem cykeln på något annat sätt så killen i cykelaffären fick ge tydlig vägbeskrivning. Det visade sig vara en jättelätt väg och jag kommer garanterat ta cykeln ut dit flera gånger!
Cykeln är vinröd men det syns inte så bra på bilden som är tagen med mobilkameran. Ett extra plus är att den har cykelkorg!

Marabou Cocos



Minns ni Marabou Cocos?

 

Det var den absolut godaste chokladen som marabou gjort. Varför slutade de göra dem? En idiotiskt idé!!!!! Nu fick jag supersug efter den...


Men ja tack!

Kate Boots SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nelly vet hur man gör skor. Behöver faktiskt låga skor att ha till vardags. Eller behöver jag? ;)


Kalmar

Igår åkte vi som sagt till Kalmar. Körde från Karlskrona strax efter nio tiden var tillbaka runt halv sju. En heldag med andra ord, alla var helt slut när vi kom hem igen. Det blev massa shopping och var hur mysigt som helst att få komma iväg med tjejerna för bara en dag. Vi åt god pizzabuffé till lunch och hann besöka de flesta butikerna, samt IKEA, mediamarkt och netonnet. Ska visa bild på allt jag köpte sen, måste fota först. Detta måste vi göra om tjejer, nästa stopp Malmö?!



Veckan som gått

gif animator

Måndag, tisdag, torsdag & fredag!

New Pants


Perfo H&M

Kalmar imorgon!

Imorgon åker jag och grilsen på en liten utflykt till den underbara staden Kalmar! Det ser jag fram emot! Vi ska shoppa, bara massa höstsaker. Jag har varit i Kalmar två gånger förut. En gång sommaren 2008 när jag var hundra procent säker på att jag skulle börja plugga där så jag och mamma åkte på en weekendtur dit och kollade in staden. Men sen fick jag mig på näsan och kom inte in där utan i Karlskrona istället. Senast var jag där i vintras, februari rättare sagt och då var det snö och kallt. Men jag älskar den staden så det ska bli jättekul att åka dit imorgon.


Underbara Kalmar, och Kalmarslott som har en jättefin slottskyrka

1 september

Officielt höst idag då..Dags att lämna den underbara och härliga sommaren bakom sig. En sommar som gått jättefort, som jag har jobbat mig igenom, lapat sol men skippat att doppa mig i vattnet. Har haft en sommar då jag umgåtts mycket med min familj, vi var på semester i Spanien tillsammans för knappt en månad sedan. Jag har träffat vänner men också kännt att jag tappat några. Men dem som finns kvar är guld värda! Saknar min familj jättemycket, har inte riktigt hunnit vänja mig av med att inte ses längre utan bara höras per telefon, internet etc. Men på fredagkväll kommer pappa hit och stannar över helgen. Han ska hämta hem venton. Det vill jag inte, för den känns som en trygghet. Kan inte riktigt förklara känslan, men när jag ser den så tänker jag hem och det blir som en verklig koppling som man kan ta på. Det luktar speciellt i den och jag kan för ett ögonblick låtsas att jag kör in på mormors parkering i huset brevid vårt. Usch nu börjar jag nästan gråta, men idag är nog en sån dag jag känner stark hemlängtan. Så nu ska jag sluta skriva massa blaj.




RSS 2.0