Ohlala

Den här var ju bara för söt!

74819-65


















Från ASOS


Vingåker

Ja äntligen kommer jag in på min blogg, har inte funkat på dagar.

Idag har vi varigt i Vingåker, gick runt på deras outlet i ca 2 timmar. Till min stora besvikelse så fanns det inget roligt där. Förra gången jag var där hittade jag masssor. Köpte ett skärp och ett par strumpor med Bruce Lee på (för Johans skull :P).
Johan däremot shoppa loss riktigt ordentligt! Men det var en trevlig dag iaf, tack för den :)

Nu ska jag sova..eller inte

Tjo


Mummsa..

Nu har jag tryckt i mig choklad, det var gott men tjockt ;P

74819-63










Imorgon har jag sovmorgon och det ska blir sååå SKÖNT!

Min GB, skriv gärna i den!

http://www3.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g31-00282-a9

.

Varför gå alltid mina strumpbyxor sönder efter bara en dag??????

Nu vill jag slänga ut en extra blomkruka bara för de

;P

piiiiiiiiiiiiip BOM

Just nu känner jag för att kasta ut någonting från fönstret på övervåningen eller knögla ihop en metallbit med handen.

Jag vet inte varför jag känner så men det skulle vara skönt.

Sjukling

Idag så är det friluftsdag i skolan. Några i skolan är uppe i Romme och åker skidor. Där skulle jag oxå ha varigt om det inte våre för att jag har ont i bäckenbenet + att jag är sjuk.

Har precis varigt hos en napprapat och det vart ett väldigt kort besök. Han kunde inte behandla mig eftersom jag inte är fullt frisk. Får hoppas jag blir frisk till på måndag då jag ska till kiropraktorn.

Ne nu ska jag gå och göra en baugett och göra nypressad apelsinjuice. Synd för mig bara att jag inte kommer att känna den goda smaken. Sen ska jag lägga mig framför tvn och titta på den nya Beck filmen som jag och mamma var och hyrde.


Alla <3-ans dag

Det är inte kul för ryttare att ha ont i bäcenbenet. Det har jag fått igen. Halkade på våran yttertrappa igår och slog upp min gamla skada på bäckenbenet. Så om jag har otur nu så kommer jag inte kunna rida på 1 ½ månad. Hur nu det ska gå? Men vi får väl hoppas att den läker snabbt efter några behandlingar hos kiropraktiorn.


Idag är det ju alla hjärtans dag och ikväll kommer Johan till mig!


74819-62

9 Februari

Just nu har jag tyska lektion igentligen. Men jag sitter här hemma framför datan jag. Sov lite för länge imorse och segade. Hade varigt onödigt att ta nästa buss till skolan eftersom jag då skulle komma när det bara var 10 min kvar på lektionen. Men vi skulle bara titta på film idag. Den hette ryggskott, hmm mystiskt namn. Jaja nästa lektion börjar iaf 11, så jag ska åka om en halvtimma. Fast obs obs obs, jag har gjort lite nytta här hemma också iaf. Jag har skrivit på mitt svenskaarbete. Jihooo.

Idag fyller också pojken min år! 21 år ung. Grattis Älskling! <3

Kan inte komma på någon bra rubrik...hm..?!

Just nu känner jag mig jätte töntig. Sitter här med en genomskinlig mössliknade sak på huvudet, som man knyter under hakan (jag håller på att göra blonda slingor). Och så har mamma stått och stukigt igenom håret i de små hålen. Tror det tog en timme om inte mer, och ont gjorde det oxå. Spec när hon kom ner och stack mig i örona med pinnen. Men vill man vara fin får man lida pin, och vara lite ful oxå. Tur att ingen förutom min familj ser mig nu.

Imorn har jag engelska = NEEEEEEEEEEEEJ! I måndags så sa jag till mig själv, jag tänker inte gå på någon mera engelska lektion på hela den här terminen. Men jag tror inte att jag har något val.

Nu sa jag snart gå och tvätta ur färgen ur håret. Hoppas det nu blir bra.

Nada aqua

Kul att den här vattenläckan skulle komma just idag när jag skulle färga håret..jag vill bli blond(are) nu!!!!!!!!

Har gjort massa roliga test på expressens hemsida, om ex hur bra är ditt förhållande och är han farlig för ditt hjärta. Jag kom ju med den slutsatsen att de flesta resultaten kan vara missvisande och inte stämma, men de är ju roliga att göra.
Jag gjorde även körkortstestet där och fick 15 av 20, underkänt. Man skulle ha minst 16 rätt. Jaja jag har ganska lång tid på mig att öva.


tusan då

Nu är det precis 1000 st sidvisningar på min blogg! :P

<:o)

Nu har jag inte bloggat på evigheter känns det som... Men vad gör det? Don´t care.
Nu sitter jag i datasalen med Linnéa och andra folk. Har precis gjort klart min folder om SR, den vart fuuul. :P

Vi börjar om en timme och nu ska jag och nea gå och köpa macka med varm choklad och njuta.

Hej

74819-61

RSS 2.0