Gårdagens frilla...

..Och en stel nacke, därav värmekudden på mina axlar. Ajajaj. Kul att kunna variera frisyr lite på jobbet då man måste ha uppsatt hår. Blir så tråkigt i längden att bara gå med en vanlig hästsvans, man ser ju lika dan ut varje dag i sina jobbkläder. Idag är det dags för kvällsjobb igen, skönt, gillar kvällar.


H&M Höst

 

En beställning tack!


- Casper nu går du genast ner därifrån!!!!





Jobbig fredag, men en rolig helg väntar

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet. Faktiskt den jobbigaste jag haft. TIll och med så att jag fällde en liten tår när jag kom hem för inget vill rinna av mig. Fem dagar i sträck, själv ssk på 8 patienter gör en ganska slut. Vid lunchtid idag hade jag bara sån lust att släppa allt och gå hem. Känns inge kul alls när man blir tvungen att lämna saker man inte hunnit med till kvällspersonalen, känns inte som man gjort sitt jobb ordentligt även om man får dåligt samvete när man sätter sig ner och äter lunch eller tar kissapaus. Men nu får jag försöka släppa, nu väntar tre dagars ledighet. Men skulle vilja åkte tillbaka till jobbet och reda upp allt. Men som sagt är jag ledig tre dagar och det ska bli skönt, behövs! Ikväll kommer Emma och hälsar på, stannar till söndag. Imorn ska vi upp till Stockholm och hänga runt och senare på kvällen har vi bokat bord på en tapas resturang i Hornstull tillsammans med Linda, Linn och Johanna. Liten klassåterträff blir det minsann. På söndag kanske jag visar upp Södertälje? Kanske blir det trampbåtar och glass vid maren? Får se! Hej sålänge!


Mattis

Kolla vem jag har hälsat på idag. Finaste Mattis, som faktiskt är på besök m ryttare i Södertälje. Var nästan exakt tre år sedan jag såg honom sist. Han har minsann växt sen dess tycker jag, hihi. Men han var så fin och luktade som jag mindes. Han kunde inte fått någon bättre ägare, är stolt över honom!


Visst är han fin :)

Gröna Lund & Sommarkrysset

I lördags bjöd Linnéa med mig på Gröna Lund och även platsbiljetter till sommarkrysset. Det började regna smått när vi precis kommit dit så då vart vi lite bittra, men efter fem miuter klarna det upp igen och vi såg ingen mer regndroppe igen på hela dagen/kvällen! Och oj vad vi åkte karuseller, det är jag inte van vid. Jag åkte Insane hela tre gånger även fast jag hade dödsångest varje gång. Har aldrig åkt något läskigare i hela mitt liv. Twister var dock roligast, den åkte vi också tre gånger. Vi kom vid ett tiden och vi satte oss inte på våra platser vid scenen förns strax efter sju. När väl programmet var klart, så stannade vi till stängning och åkte mera, då hann vi med sex-sju karuseller på en timme istället för kanske en-två. Riktigt rolig dag var det faktiskt. Programmet i lördags kanske inte var det bästa men med så bra platser som vi hade så var det mycket uppskattat iallafall. Senare fick vi även skjuts hem hela vägen hem till Pershagen utav en snäll fotograf :)


Haha seriöst roligaste på länge, bästa backen att sätta kameran på!



I kärlekstunneln, thihtih


Haha, andra gången var jag beredd!! ;)



Linnéa i väntan på att sommarkrysset ska börja


Sherly Clamp var gäst bla


Även Takida, och Christer Sjögren


Vi kamma hem första priset... Eller inte, vi fick den utav en snäll scenpojke ;)



Så var det slut på det roliga för denna gång. Nu väntar jobbvecka med start halv två!


Sarah växer

Japp, jag har aldrig vägt såhär mycket som jag gör nu. Eller jag ska inte säga mycket för det är det väl inte, men mer än vad jag brukar göra. I kväll så har jag provat lite sommarkläder som jag inte hunnit använda i sommar än och jag kan säga att 3/4 av allt har blivit en storlek mindre, eller är det jag som blivit en storlek större? Klänningarna täcker knappt rumpan längre. Min nyårsklänning skulle inte ha en chans att bli buren som klänning längre och t o m min examensklänning har blivit mini (hallå var bara 1 ½ månad sen).

Men allt detta har en naturlig förklaring. Jag äter mycket mer nu än vad jag brukar göra, mer kolhydrater och få fullkornsprodukter (försöker) men det är bara för att min familj inte äter sånt. Dessutom äter jag glass och godis fler gånger i veckan och det gjorde jag inte när jag bodde i Kna. Jag tränar ju inte längre heller så regelbundet. Har varit på grymmet på jobbet två gånger på sex veckor. Powerwalks kanske 2 gånger i veckan. Bytt ut det mot friskis 4 gånger i veckan och PW minst 5 st..

Aja hursom, det syns ingen skillnad på kroppen, så några kilon till är nog bara nyttigt.

Min första gång var i en trappuppgång i Gävle

Vad snabbt dessa två dagar har passerat då. Nu var det snart slut på ledigheten. Men ska bara jobba tre dagar sen är det helg och ledigt och då väntar också massa kul, både på fredag men kanske mest på lördag :)

Igår var jag, Linnéa och Sus ute i Mariefred hos sistnämndas familjs sommarställe. Jättemysig liten stuga hade dem. Solen trotsade oss en del så det vart inte så mycket solning och inget bad i deras lilla pool. Men det var rätt okej att bara ligga i solstolarna och snacka och lyssna på sommarpratarna och mix megapol. Sen fick vi jättegod grillad mat av Sus föräldrar. Sen blev det lite mer chill innan vi åkte in till Mariefred och strosade lite, vilket dock inte var så mycket att se. Gick förbi Gripsholms slott och lekte lite med kanonerna på slottsgården.

Idag har jag varit på blodcentralen och lämnat blod. För första gången! Min bror jobbar där i sommar så det var väl han som fick mig att komma dit. Så idag har jag varit där och tömt mig på blod. Det var inge farligt alls,  jag är inte stickrädd men den där nålen var smått skrämmande faktiskt. Linnéa skulle svimmat om hon såg den. Men mitt lilla kärl fungerade finfint och Chris stack så bra! Efteråt fick jag fika och presenter, så nu har jag börjat spara på en serie med skålar och koppar. Kommer ta mig totalt 4 år att samla på mig alla, haha. Men har jag tur så är pappa snäll och plockar åt sig också när han är där och lämnar.









10 juli

Fem arbetsdagar avklarade. Nu är jag ledig fram till onsdag kl 13.30. Gött. Imorgon ska jag åka ut till Mariefred till Susannas familjs sommarstuga med henne och Linnéa. Det blir sol, bad och grill.

Det är förresten glapp i min datorsladd, det har det varit länge, men nu fungerar den inte alls länge. Så måste låna min systers sladd för att få den att funka. Men det är inte ofta jag får låna den, så nu sitter jag vid våran stationära data som nog är världens segaste... Så mycket ny elektronik jag vill köpa just nu, ny dator (ny data sladd har jag redan köpt en gång innan denna) och ny mobil.

Kul inlägg... Hörs imorn, då förhoppningsvis från min data och då med lite bilder från gårdagen kanske..

Caesars och skärholmen

Hade en supernice kväll igår på Caesars med Sussie och god mat och dryck. Det var dock toköde i Södertälye staden en måndag. Men man får ta den dag som passar när man jobbar helg. Efteråt tog vi bussen hem till S och gjorde spellistor på youtube, tog oss en sväng om´och pratade detaljer. Mycket trevligt, sen blev vi båda aströtta så sen tog jag bussen hem. Idag är det perfekt väder för att åka till Skärholmen för lite shopping. Och det är precis det vi hade tänkt göra idag.



Nu

Nu är jag legitimerad sjuksköterska på riktigt! Idag kom legitimationen från socialstyrelsen!


Fredags(söndags)kväll

Tjao! Två sex-dagars veckor på jobbet är avlklarade. Så även min introduktionsperiod. Från och med nu ska jag gå själv som sjuksköterska. Har iofs gått i princip själv hela veckan, men då har jag ju hela tiden haft min handledare på avdelningen om det är något jag undrar över och stämma av med. Men det känns helt okej nu, så förhoppningsvis ska det gå bra. Man jobbar i team så det finns alltid någon att fråga och man känner sig inte ensam.

Nu är jag ledig två dagar, så nu har jag min helg. Härlig fredagskänsla, eller nee känns faktiskt som söndag. Kul alla andra jobbar imorgon, alla utom SUSSIE som har semester :), så imorgonkväll ska vi ut en sväng tänkte vi. Kanske sätta oss på Caesars och äta något gott och fira lite ledighet.

Har föresten börjat läsa en ny bok - Varför gråter inte Emma? Som handlar om morden i Arboga 2008. Alltså jag blir helt uppslukad i sådana berättelser. Jag blir helt manisk, inte nog med att jag läser boken. Jag googlar allt jag kan komma fram till ang det. Tragedier som denna är såklart hemska, men kan inte låta bli att tycka att det är lite facinerande och spännande också, ryser bara man tänker på det.

Över till något annat, tror nog jag äger världens sötaste jumpsuit!!

RSS 2.0