Ny foundation från Lily Lolo

Har precis beställt en ny foundation och från ett nytt märke, nämligen Lily Lolo mineral foundation. Har ju kört med ID:s i ett år nu och är jättenöjd med den men den är så himla dyr. Lily Lolos är häften så dyr och jag har hört att den ska vara jättebra också så då kan man lika bra testa på något nytt. Beställde från Beauty Planet och fick efter 10% rabatt med koden "2ues43X" betala 208kr inklusive frakt. Helt okej! Ser fram emot när den kommer så jag får testa den. Det svåra med att beställa foundation över nätet är såklart vilken nyans/färg man ska ha, tog en natural som ska passa de flesta hudtyper, får hoppas att det blir bra.


Vuxenpoäng?


Middagstips!

När man är sjuk vill och orkar man inte äta något avancerat. Varmt och lättuggat som lenar halsen. Så vad passar då bättre än soppa? Det här åt jag till middag idag:

Keldas färdiga fisk- och skaldjurssoppa
Kräftstjärtar
Crabbstick
Sockerärtor
Purjolök

Värm upp soppan och blanda i alla ingredienser under omrörning, klar på några minuter. En klick creme fraiche över det och sen FÄRDIGT. Supergott, ja så mycket jag kände utav smaken då, och jätteenkelt!





29 augusti

Vilken kväll igår! Hade hur kul som helst och tiden har aldrig gått så snabbt på kåren förut. Började kvällen hemma hos Emma med kinamat, singstar, vin, baileys och massa skoj. Sen drog vi till kåren och hade som sagt grymt skoj. Idag har jag lite huvudvärk, och förkylningen som var på g redan igår är lite värre. Vid 18 ska jag hem till Johanna och äta tacos och skvallra lite, härligt.

Ne nu ska jag återgå till Culture, Health and Illness, har några sidor kvar att läsa.

27 augusti, Hip Hip Hurra

Idag fyller min underbara, snälla, fina, rara, omtänksamma, älskade mamma 50 år. Så jätteGrattis till dig, världens yngsta 50åring. Saknar dig redan, även fast det inte ens gått en vecka sen vi sågs sist.



Såhär ska jag också se ut när jag blir 50 ♥

Outfit 1 eller 2 till imorgon Fredag?

Sånt här brukar jag fakltiskt aldrig göra, plocka fram kvällen innan vad jag ska ha på mig nästa dag. Men ikväll har jag varit lite rastlös så har tittat igenom mina garderober och plockat ut två olika outfits som är kandidater för morgondagen. Får se vad jag känner för imorgonbitti när jag vaknar. Kör på fredagsfint iallafall.


Vi vilken blir det? Ettan eller tvåan? Förslag?

Tänker tillbaka på de härliga kvällarna i Spanien!

För bara två veckor sedan satt vi ute vid poolen såhär på kvällen och njöt av värmen och semestern. Så skönt det var med inga måsten, inga bekymmer utan bara avkoppling. Så var det verkligen! Även fast skolan knappt har börjat än har pluggångesten redan börjat komma en aning. Dags att sätta sig vid böckerna igen. Veckan i Spanien var hur välbehövlig som helst.



 


Cap, Poncho?

Mitt senaste inköp. En cap/poncho, tror snarare på cap. Höstigt och perfekt att ha över skinnjackan extra kalla höstdagar. Bar den igårkväll och den värmde lite extra. Men egentligen ska den ju hänga i garderoben ett tag till, augusti månad är inte ens slut, men igår var det kallt.


Från Åhléns för 199;-

Vanilla

Min favoritparfym just nu är Vanilla by Alyssa Ashley. Den är ganska speciell och det är inte alla som tycker om den. Men jag älskar vaniljdoft och tycker den doftar ljuvligt. Min flaska är snart tom, men som tur var hittade jag den på rea på Åhlens idag tillsammans med en bodylotion (som dock inte doftade lika gott) för 149;-. Nu kan jag dofta vanilj ett tag till. Annars gillar jag Paris Hiltons parfymer. De använde jag jämt i tonåren och har blivit lite av min doft också.


25 augusti

Just idag är jag rik, just idag mår jag bra! Skämt å sido, idag kom feting CSN + feting lönen in på kontot. Känns gött, som jag slitit i sommar för detta. Hoppas jag kan hålla någorlunda i mina pengar också bara. Ska iallafall fira med en liten runda på stan med Emma, lite nödvändigheter som ska köpas. Grymt sugen på att köpa massa höstnytt också, nu känns det som om jag bara har massor av sommarplagg och höstplaggen från förgående år är fula.

Nu är även nollningen igång här på BTH. Hänger inte med så mycket i det iår. Men var på kåren i söndags, måndags och på den gemensamma dagen igår. Får se om jag hänger med på pubrundan ikväll, har inte bestämt mig. Tycker faktiskt inte den är så kul. Borde kanske stanna hemma och läsa i min tjocka, engelska skolbok som vi ska ha skummat igenom 9 kapitel ur. Dessutom borde jag ta mig till friskis och fixa nytt kort och komma igång med träningen igen, jag har knappt tränat i sommar och tappat de några musklerna jag hade och gått ner i vikt. Så det får antingen bli idag eller på fredag. Sedan blir det minst tre pass i veckan.


Sexistenz och .smoersex under den gemensamma dagen i Karlskrona igår.

23 augusti i Karlskrona

Hej kära vänner! Nu är jag i Karlskrona igen. Kom igår, körde ner med venton för jag hade inte fått med mig all min packning annars. Resan tog 5 ½ timme, tog en kort rast i Oskarshamn för lite mat. När jag kom fram var det bara att bära in alla miljoner kassar och reda upp den någorlunda för på kvällen sen kom tjejerna över på lite förfest. Det var så kul att träffa dem igen. Efter den lilla förfesten hemma hos mig gick vi upp till Minerva och nollningsförfesten och kollade in de nya nollorna och sexmästeriet. På kåren sen blev det MASSA dans och vi hade hur kul som helst. Jag och Johanna promenerade hem vid tolv-tiden eftersom vi skulle ha skola idag.

Idag har jag som sagt börjat skolan igen. Känns helt okej. Idag hade vi bara introduktion på terminen och temat, tog kanske två timmar sen fick vi gå. Då gick vi och lånade böcker i bibblan och fixade våra studentkort. Sen åka jag och Johanna upp till Amiralen och hämtade ut min kamera på ONOFF, fick himla bra service av personalen där (Mattias :P). Därefter mötte vi upp Emma och Rasmus för lunch och sedan en lite runda på Maxi. Nu har jag skaffat ICAkort och blivit lite mer vuxen. Kassörskan tyckte också att jag skulle betala 53 kronor för en liten vitlök, men det tyckte jag var för tok för mycket.

Nu har jag precis duschat, blir lite festligheter ikväll igen, är ledig fram till torsdag nu! Vi ses på kåren!


Min älskade Baileys! Snodde bilden från Emma.


20 augusti

Idag har jag jobbat min sista dag på posten för denna sommar! Förmodligen den sista också (man vet ju ALDRIG vad som händer). Men det känns skönt, speciellt just nu. Nu är jag ledig helgen, FULLT UPP och på måndag börjar skolan. Hej vardag! Fast kanske inte första veckan för då är det ju nollning, kul med massa nya studenter som kan fylla vårt kårhus!


Hemma

Nu är jag hemma ifrån Spanien. Efter tretton timmar på resande fot (vi flög till Köpenhamn och bytta plan till Arlanda) känns det skönt att vara hemma Men det känns inte bra att behöva gå upp och jobba imorgon. Idag är det en vecka kvar tills jag åker ner till Karlskrona. Känns som att denna vecka kommer bli ganska fullproppad med allt som ska hinnas med. Ska jobba hela veckan, tror dessutom att jag har längre arbetsdagar denna vecka eftersom sommaranpassningen har slutat. Imorn efter jobbet ska jag och mina syskon fixa det sista med mammas och pappas födelsedagspresent och efter det ska jag på massage. På tisdag ska jag på begravning + lunch med släkten (får se hur jag gör med jobbet eftersom begravningen börjar 11.30) efter det ska jag och Chris till IKEA. Sen måste jag hinna med att klippa mig, fixa min utväxt, börja organisera alla mina saker och PACKA, träffa vänner och säga adjö, hinna träna (varit grymt lat nu en vecka) och ma+pa 50-årsfest på lördag..

Nu dags att sova! God natt!


13 augusti i Spanien

Idag är det lite sämre väder, ialla fall nu på morgonen. Det har regnat inatt och tempteraturen är nog bara 20 grader. Får hoppas det spricker upp under dagen. Nu är det inte många dagar kvar här nere, om två dagar åker vi hem, tråkigt. Men denna semester har verkligen varit välbehövlig. Den behövdes för att tanka energi inför hösten som snart står för dörren. Börjar ju skolan om bara en vecka. Men än har vi två dagar kvar att njuta. Igår var i i en annan stad nära där vi bor, Javea. Vi hittade inte riktigt centrum så vi gick omkring lite mellan några gator och kom fram till något torg, några resutranger och affärer. Nja då var det roligare att besöka Moraira. Dit ska vi ikväll igen och äta middag bland annat.
Föresten idag är det fredagen den 13:e......


Cumbre del sol



Här kommer lite hälsningar från Spanien!
Har det jättebra här, trivs som fisken i vattnet. Det är hur varmt som helst på dagarna och lite färg har det färgat av sig på min hud också. I natt var det oväder här, blixtrade en massa och var storm ute. På morgonen så låg saker omkullvällt och det låg skräp i poolen. Just nu tar jag lite solpaus efter lunch, ska strax ut och lägga mig vid poolen. På förmiddan har vi varit på stranden några kilometer bort i några timmar och jag badade för första gången i år (räknar inte med mina dopp i poolen). Ikväll ska vi tillbaka till staden där stranden ligger och äta middag. Igår var vi också där och kollade omkring lite. Jag hittade en butik med MASSA smycken. Där shoppade jag loss på billiga smycken.


En lista (skriven tidigare idag (igår))

Du heter: Sarah

Smeknamn:
Sarry, barry, Sarah med h, Saris

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Har ingen. Då försöker jag lyssna på glada låtar


Beroende av:
Kärlek, närhet, vänskap, mat


Vad tror folk om dig?
Första intrycket att jag är liten och oskyldig. Sen hör jag ofta att folk uppfattar mig som bitchig och dryg


Vad får du oftast komplimanger för?
Får faktiskt rätt ofta komplimanger men inte för något specifikt vad jag kan komma på nu


Hur imponerar man på dig?
Genom att vara sig själv och inte skämmas för den man är


Brukar du skratta för dig själv?
Ibland hihi


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
”Okej hihi J” –från Linnéa ;P


Var bor du?
I Karlskrona, men under sommaren bor jag i Södertälje hos mina föräldrar


Trivs du där?
Ja på båda ställena


Har du haft sex idag:
Nej


Hur svarar du i mobilen:
Hallååå


Vem ringde du senast?:
Mamma


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Mamma sa att hon skulle leta efter min handduk när hon kom hem


Brukar du komma i tid:
Ja jag är punktlig


Hur känner du dig nu:
Glad och förväntansfull


Vanligaste färg på dina kläder:
Svart, vitt


Vad tycker du om fötter:
Inget speciellt, är dålig på att ta hand om mina egna

Vad saknar du:
Karlskrona saknar jag allt lite, speciellt när man varit därifrån ett tag

Hade du en bra kväll igår:
Ja, mysigt med familjen


Favorit dryck på morgonen:
Dricker inget på morgonen, vatten. Men äter jag en senare frukost så är det te


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Nu när jag jobbar så kl halv tio ca. Annars vid 23-23.30


Är du blyg?:
Ja fast inte alldeles för mycket


Sysslar du med någon idrott:
Har ridit större delen av mitt liv


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, eller snarare stark attraktion


Har du spytt offentligt:
Ja bland annat i skolmatsalen 2:a dan i ettan när jag var 7 år. Vågade inte säga till min lärare att jag mådde dåligt


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Utforska min sexualitet


Är du nöjd med ditt liv:
Jadå


Är du bortskämd:
Ja det är jag nog


Vad gör du i morgon:
Ligger vid poolen i Spanien och har det gött


Vad är det värsta du vet?:
När jag får mina tankar och har ångest


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja både och


Vad är det finaste du fått?:
En häst av mamma


En speciell dag du minns:
Kommer nog aldrig glömma min studentdag, 5 juni 2008, en av de bästa och roligaste dagarna i mitt liv. 4 oktober 2006 när jag fick Matador och 23 februari 2008 när han såldes bland annat.


Du samlar på:
Beck-filmer


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma


När grät du senast:
Här om natten när jag drömde att mormor hade dött


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Fixa en schysst lägenhet i Sthlm


Vill du gifta dig:
JA!


Vill du ha barn:
Ja så småningom


Är du musikalisk?:
Nej inte det minsta


Vad dricker du helst när du är törstig:
Mineralvatten


Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Det har hänt ett par gånger


Biter du på naglarna:
Nej


Mätt på skaldjur

Idag har jag ätit kräftor för första gången i år. Jag älskar kräftor, räkor och alla sorts skaldjur. Det är gott och jag gillar det där plocket, mysigt att sitta länge vid bordet och inte bli klar på fyra mintuer som jag brukar vara annars. Men inte visste jag att man kunde bli så mätt av skaldjur. Visserligen bjöds det på västerbottenpaj och lite bröd och räkor men är fortfarande proppmätt efter tre timmar.

Nu är jag tröttare än tröttast. Går och lägger mig tidigare och tidigare för varje kväll känns det som. Det tar på en att gå upp kl sex varje morgon och jobba. Ska bli skönt att få vila ut sig lite i Spanien nästa vecka. Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på danska Paradise hotel, svårt att slita sig när man väl börjat titta, och sen sova!

God natt!

Skinnbyxan

Dagens ha-begär: Skinnbyxor. Det är så sjukt snyggt. Vart kan man hitta?


RSS 2.0