Fredag

Fy vad onödigt det var att jag kom till skolan idag. Struntade i skoltidningen idag iförsig, men jag kunade gott ha struntat i resten oxå. För det är ingen lektion som man måste vara på förutom sv B då vi bara ska lyssna på redovisningar typ.
Var i stallet imorse och fixade allt, hade kunnat hinna rida idag oxå om jag bara stannat hemma. Hinner inte det sedan för vi ska åka iväg till Globen sen. Showen börjar inte förens 19.30 men måste vara där ett ganska bra tag innan om vi ska hinna gå i annexet något.

Jahapp vad ska jag göra nu fram tills klockan 13 när vi börjar svenskan???!!! Kanske ska jag ta och åka hem?!!

Ciao

Stockholm International Horse Show

image321

Globen imorn.
Ska bli grymt kul.
En av årets absoluta höjpunkter.
Hoppas få med mig massa kassar från Annexet.
Och på lördag ska Matador få massa presenter av mig.

:D

image320

Körkort yeah

IDAG KLARADE JAG MITT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD
Fatta hur bra det känns. Jag har varit jättenervös ända sedan igår morse. Men det gick bra och jag är såååååå glad!!

Tog mormors bil till stallet. Asläskigt att köra när man är heeelt själv i bilen, men vilken härlig känsla.

Hoppas bara att jag får ett samtal från K snart, först då blir dagen fullländad ända ut till fingertopparna...

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Lördag

Irriterande är när man har stressat så mkt för att hinna med bussen och sen så går den inte när man tror den går. Orka, bara en kvart iof..men men

Ha en bra kväll! Det ska jag...

Haha

Jag garvar ihjäl mig


Fredag

Har precis sovit middag i en halvtimme. Det var skööööööönt som tusan. Är ganska trött idag tack vara Kimy igår ska jag säga. Hehe ne men vi hade kul. Han är en go grabb, kramig oxå :P.
Så somnade inte förens halv 2 ca och skulle vara i skolan klockan 9. Jag, Leka och Emma sammanställde vårat arbete och eftersom jag och leka var så gott som klara så gick vi vid 9.45. Så det har varit en kort dag. Vår tidning har gått till tryckning imorse oxå, och Lotti verkade nöjd. Hon var glad idag och jättesnäll mot alla, hehe. Ska bli kul att få hålla tidninge i handen sen.

Nu ska jag ta en promenad till stallet så jag vaknar till lite.

PUSS

Skärholmen och Sacomässan

Igår var jag och mamma i Skärholmen. Där var det faktiskt inte så jättekul, eftersom det "nya" Skärholmen öppnar på fredag. Så det var massa byggjobbare och endast några affärer var öppna, de andra gjorde om.
Men jag kom hem med lite accessoarer från Glitter.

image316

Väska 99;-
Klockhalsband 129;-
Sen fick jag ett par örhängen på köpet eftersom att jag handlade för över 150;-.




Idag har jag varit på saco mässan i Älvsjö. Gick runt där med Sandra och Leka. Innan vi gick in så sa jag: Jag är orolig för att vi inte kommer hinna titta på allt vi vill. Hehe vi gick runt hela nöjda och belåtna på endast två timmar.
Förut har jag varit helt inställd på att jag vill plugga i Gävle. Men det vill jag inte längre. Det finns en hel del intressanta mediautbildningar i Kalmar och Luleå, så kanske någon av dem. Tittade även på vart man kunde gå om man ville bli barnmorska och då var det iså fall på Sophiahemmet jag skulle gå på. Det verkade jättebra, men ligger i Sthlm. Och jag vill hellst inte plugga där, jag vill komma uuuuuut i Sverige och till en ny stad.
Men det blir säkert bra, kommer bara vara svårt att välja vad man vill göra.

Blogg?

Det blir inge bloggeliblogg idag heller. Ska lägga mig nu och läsa Camilla Läckbergsbok stenhuggaren oxå, den är bra! På å

Fredag

Den här veckan blire en långhelg eftersom att jag är LEDIG idag. Jag och Leka gjorde klart vårt grupparbete igår så vi behövde inte komma idag. Det har varit en kanoners vecka i skolan, trodde inte att det skulle bli såhär bra att inte ha någon praktikplats, hahha. Vi vet ifs inte vad vi ska göra nästa vecka, något arbete av något slag iaf. Men det blir säkert bra. Idag ska jag bara slappa, sjukt skönt. Hade bara en sån dag på lovet så det ska bli en sådan idag igen. Ska ta en promenad till stallet, se om det går att rida idag eller om ridbanan fortfarande är frusen. Han har ju inga broddar på sig så vi kan ju inte direkt ge oss ut på hal is.
Ikväll sen får vi se vad som blir av.

Nu slappa och lyssna på Brittan hela dan

Briney Spears

Före:


Efter:
 

Men jag tycker om hennes musik!

Torsdag

Ska ta bussen som går om 25 min. Så nu sitter jag och fördriver tiden med bubbles på hamsterpaj och Britney :P
Har inte ätit nån mat på hela dan heller, så jag kommer typ dö. Hinner inte äta något heller. Längtar redan till KUfikat, bara några timmar kvar. Som sagt KU snart ;) Höres


Onsdag

Idag har jag varit på bio på roxy med skolan. La Vie en Rose hette filmen och handlar om Edith Piafs liv, från början till slutet. Den var lång, över två timmar, och första timmen av filmen var bra då hängde jag med och var inne i filmen. Men sen blev den bara segare och segare när det hela tiden gick tillbaka i hennes liv. Slumrade till några gånger och vaknade när det kom något högt ljud. Så en timme av filmen hängde jag inte med, utan sov istället. De har ganska sköna stolar på roxy så det går bra att sova där.

Gick till nancy´s och lunchade idag igen med Angelica, Corinne, Sarah och Malin. Blev en macka med tonfiskröra den här gången, den är billigare än skaldjurssalladen.
Sen började jag och A med vårat grupparbete "Genus på stan", vi granskade utomhusreklam, butiksreklam och trafikreklam. Vi ska skriva ett litet arbete om det på fredag.

Ne nu ska jag gå och skrubba ansiktet.



Astrid i våra hjärtan

Hon förgyllde våran barndom


Tisdag

I brist på inlägg så skriver jag ett lite snabbt.
Nu har det gått två dagar av karaktärsveckan i skolan, och det har absolut inte varit hemskt som jag trodde det skulle vara. Själva ämnet för veckan är genus i media, vi tar tempern , handlar typ om vad som är manligt och kvinnligt. Så igår var vi på en föreläsning vid café nova. Det var kul, kanske inte så nytt men intressant. Vi fick se filmsnuttar och reklambilder mm. Åt på nancys oxå, jag säger bara det MUMMSAAAA. Skaldjurssallad. Jag har tvingat mamma att vi ska gå och äta det på lördag.
Idag då så har vi gått på tre stycken olika workshops. "Genus i olika typer av dagspress", "Genus i populärpress" och "Genus i TVs nyheter och reklam". Det var roliga saker det, synd tkr jag om resten av mediatreorna som inte får vara med på detta.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska åka och hämta min brour!


Måndagmorgon

Har sovmorgon till 10 idag, vilket är skönt så jag kunde ta igen den sömn jag missade igår natt :P.. Ne men nu är jag iaf pigg det var jag inte igår.
Idag kommer ingen i min klass vara i skolan föutom jag, Leka och Corinne bara, vet ingen annan. Det är vi som är losers och inte har hittat någon praktikplats. Istället får vi vara med mediaettorna och tvåorna på deras karaktärsämnes vecka. Men det är inte så farligt, det blir nog rätt ok hoppas jag. Bara L och C kommer idag annars vet jag inte vad jag ska göra..

Mammas kläder på mig idag :P

Gårdagen

Gårdagen var great. Började med att Robban plockade upp mig strax före nio, åkte hem till han där redan Maria, Johan och Jonas redan var. Eric och Tina kom senare oxå. Jag och Maria hjälpte Robban att välja kläder, alltså vilken besultsångest han har, orka :P. Iaf vid 22.15 tog jag, Maria och Robban bussen ner till stan medans de andra åkte gratis taxi. Furrit. Drog först till Flamingo, där var det rätt trist. Mkt äldre människor och trångt och ett ställe man bara sitter still på. Så jag, Maria, Robban och Eric drog därifrån ganska snabbt. Gick till Stanleys. Det är ett ställe mer i min smak. Dansade, snackade och vingla runt hela kvällen, typ helt nykter, eftersom jag inte skulle komma på tanken att köpa något för då skulle min bank gå i konkurs, så fattig är jag. Men kul kan man ha utan att dricka.
Vid 01.30 hade hungern stigit enormt mkt så jag, Maria och Pontus drar till kebaben. Jag säger bara det att det var den godaste kebab jag någonsin ätit, var så hungrig. Och jag Sarah åt upp hela kebabtallriken, det har jag faktiskt aldirg gjort förut :P. Sen hade mamma lovat att komma och hämta mig så M och P fick åka med oxå. Tror jag inte somna förns 03.15 och sov oroligt hela natten. Efter på tok lite sömn gick jag upp 08.15 sedan och åkte till kyrkan.





Igår när jag var ute och red så höll jag på att frysa ihjäl så idag åkte långkallingarna på, tre par strumpor, två tröjor, en tjockisjacka, halsduk som täckte halva ansiktet och två par vantar. Det var bra för jag frös faktiskt inte. Även om både ridbanan och marken hade gjort det. Tycker inte om när ridbanan blir till is för då går det inte att rida, jobbigt.

Aja min livshistoria sätter punkt för denna gång

Me and my dry skin

image303

Idag var min hud extra torr när jag kom ut från duschen. Den lixom stramar och håller på att spricka, känns det som. Sitter just nu med min andra "ansiktsmask" + att jag smörjt in ansiktet två gånger. Haha fyyy jag avskyr när man är helt torr i ansiktet, sminket fastnar inte heller på det. Bllääaahhh.

Haha

Modifierad veriation av Fredriks speeddate.


KANONROLIGT!

Igår och idag

Igår tog jag min andra spruta . Den gjorde ondare än den första sprutan och ömmade jätte mkt i armen. Kunde inte sova på vänster sida i natt.
Det är lite roligt för jag tar sprutan hos en barnmorska, och när man går in i väntrummet där så sitter det massor med gravidakvinnor och deras män och barn. Och så kommer jag och alla tittar jätteskumt på mig. Jag vet precis vad de tänker: vad ung hon är då, och gravid dessutom. Haha snälla nån, ska ju bara ta en spruta.

Efter skolan så åkte jag och Sandra ut till Ekensberg. Ett stall där jag red för några år sedan, Sandra rider där. Vi skulle löshoppa några ponnyer, som Kingen och Athena. Har inte sett dem på år. Det gick bra, hästarna var jätteduktiga. Träffade lite människor oxå som jag inte träffat på länge.

Efter det tog jag och Sandra bussen in till stan igen och gick till cp och tog en dring och åt nachos. Det var mysigt, tills Sandra började tjafsa med sin pojkvän i telefonen. Tog bussen hem sedan och gjorde inte så mkt mer den kvällen.

Nu ska jag snart ta en powerwalk till stallet, i snölandskapet! HEhe :).
Ikväll ska vi ut, wieeee

image301

Dröm

Jag drömmde inatt, tex: Jag var av någon anledning inne på tempo, och vet inte vad jag gjorde. Men så kommer min lillasyster in och ska köpa lösgodis, och då vart affären pressbyrån där lösgodiset är svindyrt. Så jag blir jättearg på henne för att hon väljer att köpa godis där och inte gå till tobak eller "tempo" där det är mkt billigare. Men hon vägrar. När hon går ut därifrån kommer kassörskan fram till mig och säger att hon (min lillasyster dåra) ville se något som låg på pallen bakom disken, det var därför hon var tvungen att köpa något för att hon skulle få en chans att tjuvtitta på något på den där pallen....

Skum dröm, som alla andra. haaha

H&M

Mycket snyggt i H&Ms nyinkommna plagg.

image296image297

Snacka om att jag vill beställa

Vad betyder egentiligen K-brunnar?

image295
om inte kärlek?

Torsdag

Värst vad det var svårt att komma in på bloggen ikväll då. För mig iaf.

En rolig sak när jag och mamma titta på efterlyst: De är ett inslag om ett mord som hände för typ 20 år sedan på någon som hette Hussain i efternamn. Kroppen hittades i Grödinge utanför Södertälje. Tre styckna irakier är misstänkta i sin frånvaro (var av två st oxå hette Hussain i efternamn.
Jag: Men ofta någon vet någonting om dem, det var ju lixom 20 år sedan. Tror inte direkt att Saddam Hussain sitter och tittar på efterlyst.
Mamma: Ne det är klart han inte gör han är ju död.
Jag: Jaaa justja.

Aja fatta inte...

Tokio Hotel - Monsoon så äckligt bra

Tvikväll

Centalskolan ikväll 21.25


Onsdag

Kvällen skall spenderas med tv och matteplugg. Massa bra program på tv + att jag har matteprov imorn, inte bra.

Så hej!

Shayne Ward - If that´s ok with you


Tisdag

Gott folk!
Idag har vi haft våran sista lektion i expo!! Wihoo, nu efter praktikveckorna blir det produktlandsering (?) med Åsa, hoppas det blir kul.
Fick sluta till lunch idag, vilket vi tackar Lotti för. Åkte från skolan eftersom jag inte hade någon lust att vänta 2 ½ timme på att handledartiden börjar. Nu börjar den om 5 min ser jag. Kom på att jag måste skicka ett mail till A-Lena och säga att jag skippar den, eftersom hon tydligt markerade igår på utvecklingssamtalet att jag MÅSTE säga till när jag är borta från en lektion. Så det är nog bäst att jag gör det.

Tog en tur förbi Lindex innan jag åkte hem. Köpte ett par jättesöta "armvärnare" eller vad man nu ska säga.





image294

Min dagens bild

Kan man vara så fruktansvärt söt, Mischa Barton?
image291

Måndag

Har precis smält i mig en stor (liten) pizza. Det var super gott, godare än vanligt faktiskt. Jag har faktiskt inte ätit en godare pizza på länge..JAJA nu vart det lite för mkt.

Innan jag och pappa var och köpte pizza var jag på utvecklingsamtal i skolan. Det var mkt givande, not. Ne men allt är bra, det var bara projektarbetet som A-Lena vart lite oroad för, jag oxå för den delen.
Det är så annorlunda att vara i skolan så sent på eftermiddagen, det blir lixom något helt annat. Nu är ju min skola på samma plats som kulturskolan så det är massa barn där på eftermiddagarna.

Nu måste jag fortsätta å plugga. Linnéa och jag gör vårat svenskaarbete över msn :P

Tjipp

image290

E M S

Jaha nu är Ensam mamma söker slut. Vad ska jag nu göra på söndagskvällarna?

Jag kommer inte in på tv 3:s hemsida så upplösningen så forsättningen kommer senare


Uppdate: Tittade just på tv 3:s hemsida om hur mammorna har det idag och allihoppa är singlar. Trist att det inte höll.

image289

Söndag

Jag har gjort fel, ett litet misstag. Jag har nämligen överdoserat min häst med vitaminer. Inte med flit dock. Det var bara tur att mamma kom på mig idag. Han ska ha 6 ml vitaminer om dagen, och jag har gett honom ½ dl om dagen i en vecka nu (wooops). Jag vet att det kan vara farligt, men jag tror att han har klarat sig bra ändå.

Denna dag har mest bestått av plugg. Har varit tvungen att göra allt som jag inte har gjort under höslovet. Typiskt att man ska behöva göra allt sista dagen. Haha det blir lätt så.

Igår var vi på kyrkogården och tände ett ljus för farmor♥. Och resten av min familj var även och tände ett ljus för morfar♥. Alla kyrkogårdar blir så fina på alla helgon, massa ljus.

På kvällen åkte jag hem till Maria där vi kolla på film. Kommer inte ihåg vad den hette, men det var en riktigt bögfilm iaf med Adam Sandler i en huvudroll. Men den var bra och rolig. Sen åkte vi med Pontus som skulle köra två kompisar till någon fest. Han körde sedan hem mig. La mig i soffan och kollade på "Se upp för dårarna". Den var bra. Imorse såg jag även Marie Antoinette och den var faktiskt riktigt bra. Två film tips!


*

Nu ska jag sova.

GOD NATT!

OF

Några av mina outfits från outfits.se



Lördag

Har precis blonderat mitt hår
, så nu är det blondblont. :)
Var i stallet tidigare idag och red ut med Emma. Det är så roligt för Matador har vekligen tuffat upp sig, han är mer på och tar för sig mkt mer. Han har helt enkelt fått bättre självförtroende. JAG KAN är hans nya motto, I think. Min älsklingskille.

Fy jag har ingen inspiration till att skriva idag..
Kan visa ett videoklipp som Chris visade mig. På Paul Potts som var med i American got talant (?). Ganska imponerande.



Snow

image270Kom precis hem från mina kusiner. Min moster fyller år idag, så grattis. Vi åt lite, haha grillad korv. Det känns lite ut nu men. Jag åt nog lite för mkt ost och godsaker, massa risens för jag har ont i magen nu. Sen kollad vi lite på idol, isprinsessan och fredag hela veckan. Hjälpte Malin att fixa facebook oxå. :P Det är nästan läskigt hur stort facebook är, man kan hitta i princip vem som helst där.
Sen när vi skulle åka hem så snöade det, stort, första snön för säsongen. Jag körde hem och det gick bra, det var inte halt. Men om det blir kallt i natt så fryser det säkert och blir glashalt imorn, och jag som ska ut och åka med mormor. Kanske inte världens bästa bilförare, men vi får se hur det går.

Körde även våran hästtransport idag. Inte så långt bara på vår gata. Ville känna hur det kändes och det kändes som vanligt bara lite tyngre.

God natt nu ska jag snart go to bed.

Så här vill jag se ut idag :P

image268

Det beror på om någonting roligt händer idag, annars ska jag hem till min faster ikväll som fyller år.


Idol bonde

Karl-Petter från Bonde söker fru ska sjunga i idol imorn :) haha vad kul!!
74819-266


Vill du ha en drink

74819-265



Jag älskar dessa delikatesser <3

Ne men har inte så mkt intressant å skriva förutom att jag var på KU idag. Det var trevlans som alltid. Den som missar en mässa missar en massa.

Torsdag

Känns som om det här lovet inte har varit någon lov att slappna av och ta det lungt på. Massor med läxor över lovet och har haft saker att göra varje dag och inte haft en enda dag så jag bara inte gör någonting. Inte ens när jag var sjuk kunde jag ligga hemma och lata i soffan. Så helgen ska bli en avslappningshelg.

Nu ska jag snart åka in till stan och gå på massage. För min nacke, nackpärren är väl borta men det känns fortfarande. Men jag tycker inte massage är jätteavslappnande för det gör ont för det mesta. Men nu måste jag packa min västa och sen sticka till bussen.