Varning, hästprat :PPPP

Har ändrat design på min blogg. Den gamla var så ful. Fast den här är rätt tråkig oxå, vet inte hur man gör egna roliga...måste man betala? Ajaj den får duga tills vidare.

Idag ska en av Chrilles kompisar komma till stallet och provrida Matador. Om hon tycker om honom så kanske hon kan ta honom en dag i veckan eller så. Det är ju bra att få lite hjälp, så man e ledig en dag iaf. Och det skulle även vara bra tills vi åker till Ungern så att någon skulle kunna rida honom medans jag är borta, så han får röra på sig lite iaf! Så hoppas att han håller sig lugn och sköter sig idag.

Hopptränade igår oxå, i början gick det skit. Men i slutet gick det faktiskt bra. Jag har en sån snäll häst, han förstod inte att han skulle ta ett galoppsprång i kombinationen så han hoppade studs på ett 110 cm hinder. Duktig kille, han försöker så gott han kan och det är ju allt man kan begära! Han är ju trots allt bara en unghäst och måste få göra lite fel ibland. Nu har han ju iaf lärt sig att man ska ta ett extra galoppsprång, det var ju inte så skönt att få en bom mellan bena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0